Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

МУЛЬТИВІТАМІНИ ДЛЯ ВАГІТНИХ SOLGAR PRENATAL NUTRIENTS

Час застосування: З їжею
Бренд: Solgar
Тип продукту: Харчова добавка
Форма випуску: Таблетки
Тип харчової добавки: Мультивітаміни
Рекомендується при:
  • Збільшення енергії і бадьорості
  • Концентрація уваги
  • Вагітність
  • Підвищення імунітету
  • Зміцнення і правильний розвиток кісток
Склад порції: 1 таблетка
Виробник: Solgar
Вік: від 18
Для кого: Жінці
Країна виробництва: США
Країна реєстрації: США
Мультивітаміни для вагітних Solgar Prenatal Nutrients фото
ОПИС

Мультивітаміни для вагітних Solgar Prenatal Nutrients

У період вагітності в організмі жінки відбуваються важливі зміни, які не завжди вдається контролювати. Жінка в цей час повинна отримувати вітаміни, мінерали та мікроелементи в потрібній кількості, щоб забезпечити себе і зростаючий організм плоду всім необхідним. Добову потребу в основних корисних компонентах допоможе підтримувати комплекс мультивітамінів для вагітних Solgar Prenatal Nutrients. До його складу увійшли найважливіші елементи - вітаміни групи В для підтримки стабільного стану нервової системи вагітної, фолієва кислота для правильного формування нервової трубки плода, кальцій для зміцнення кістково-м'язового корсету і формування зубів і кісток у дитини, вітамін С для підтримки імунної системи, а також мікроелементи для забезпечення антиоксидантного захисту та збереження молодості клітин. Комплекс вітамінів від Солгар має збалансовану формулу необхідних компонентів, які можна приймати і тим, хто планує вагітність і годуючим матерям. Харчова добавка може використовуватися тільки як додаткове джерело поживних елементів, не замінює щоденний раціон. Перед початком прийому обов'язково отримати консультацію лікаря. Для жінок з 18 років. Кошерний продукт. Форма випуску - упаковка 240 шт.

Призначення
Мультивітаміни для вагітних рекомендовані до покупки жінкам перед зачаттям, вагітним і годуючим матерям при зниженні імунітету, слабкості, нервозності, гормональному дисбалансі, при нестачі вітамінів і мікроелементів в щоденному раціоні.

Властивості
Комплекс мульти-вітамінів від Солгар нормалізує гормональний фон жіночого організму під час вагітності та годування груддю, поповнює нестачу корисних вітамінів і мінералів, зміцнює кістки матері і дитини, сприяє підвищенню активності, концентрації уваги, усуває неуважність, підвищує настрій.

Активні компоненти
Вітамін А бере активну участь у формуванні плоду (кісток, серця, легенів, нирок і т.д.) і скорочує післяпологовий період шляхом швидкого відновлення тканин.
Вітамін С підвищує імунітет, підтримує склад крові, зміцнює стінки судин, підвищує засвоюваність кальцію.
Вітамін D необхідний для правильного формування та розвитку плода, його кісткової системи, допомагає знизити ризик розвитку рахіту.
Вітамін Е перешкоджає розвитку анемії і передчасних пологів, бере участь у формуванні плаценти, підтримує гормональний баланс.
Вітаміни групи В зміцнюють і підтримують нервову систему, допомагають формувати серцево-судинну, ендокринну, імунну систему плоду і підтримують організм матері.

Результат
Прийом вітамінів для вагітних і годуючих швидко усуває перепади рівня гормонів, стабілізує стан кістково-м'язової та нервової систем, нормалізує настрій і загальний стан, підвищується концентрація уваги і активізується рухова активність, кістки стають міцнішими, поліпшується настрій, зникають напади паніки, страху і апатія. Комплекс допомагає швидше відновитися після пологів, знизити ризик розвитку післяпологової депресії, відновити фізичний і психологічний стан матері.

Застосування
Харчова добавка може бути рекомендована як доповнення до раціону жінок, які планують вагітність, вагітним і годуючим. Добова доза - 4 таблетки на день під час їжі. Перед початком прийому обов'язково отримаєте консультацію лікаря.

Склад
Вітамін А, Вітамін С, Вітамін D, вітамін Е, Тіамін (вітамін B1), Рибофлавін (вітамін B2), Ніацин (вітамін B3), вітамін B6, Фолієва кислота, вітамін B12, біотин, Пантотеновакислота, Кальцій, Залізо, Йод, магній, Цинк, Селен, Мідь, Марганець, Хром, Натрій, Калій, Холін (Забезпечуючи: L-глутамінової кислоти, L-аспарагінову кислоту, L-лейцин, L-аргінін, L-лізин, L-фенілаланін, L-серин, L-пролін, L-валін, L-ізолейцин, L-аланін, гліцин, L-теонін, L-тирозин, L-гістидин, L-триптофан, L-цистеїн, L-метіонін).

Мультивітаміни для вагітних Solgar Prenatal Nutrients
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.