Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

МОДУЛЯТОР ГОМОЦИСТЕЇНУ SOLGAR HOMOCYSTEINE MODULATORS

Час застосування: З їжею
Бренд: Solgar
Тип продукту: Харчова добавка
Форма випуску: Капсула рослинного походження
Тип харчової добавки: Амінокислоти
Рекомендується при:
  • Проблеми з серцево-судинною системою
  • Проблеми з печінкою
Склад порції: 2 капсули
Виробник: Solgar
Вік: від 18
Для кого:
  • Унісекс
  • Жінці
  • Чоловіку
Країна виробництва: США
Країна реєстрації: США
Модулятор гомоцистеїну Solgar Homocysteine Modulators фото
ОПИС

Модулятор гомоцистеїну Solgar Homocysteine Modulators

Модулятор гомоцистеїну (Homocysteine ​​Modulators) Solgar – це запатентована високоякісна преміальна формула, яка створена на основі найновіших наукових досягнень. Вона складається з вітамінів групи В (В6, В12 та фолієвої кислоти) та триметилгліцину. Ці донори метильної групи необхідні для перетворення гомоцистеїну (токсична амінокислота, яка утворюється в організмі під час метаболічних процесів і має бути контрольованою) назад у метіонін та цистатіонін, необхідні для виробництва здорових клітин. Рівень гомоцистеїну має бути збалансованим, з нормальним метаболізмом, інакше з віком може бути підірвано серцеве та печінкове здоров'я. Харчова добавка для дорослих 18+, унісекс. Не містить глютен, пшеницю, молочні продукти, сою, дріжджі, цукор, натрій, штучні ароматизатори, підсолоджувачі, консерванти та барвники. Форма випуску, упаковка 120 шт.

Призначення
Ключовою корисною властивістю цього дієтичного доповнення є захист кровоносної системи, серця та печінки. Крім цього, компоненти, що входять до складу комплексу, сприяють нормальній роботі ЦНС, головного мозку, формуванню тканин, виробництву енергії.

Властивості
Гомоцистенин - не що інше, як амінокислота, що утворюється у клітинах. При правильній роботі організму та необхідній кількості фолієвої кислоти, вітамінів В6 та В12 він перетворюється на інші безпечні для нашого організму речовини. Але варто зазнати дефіциту вітамінів групи В, як рівень Гомоцистеїну різко зростає, а це призводить до маси проблем зі здоров'ям.

Активні компоненти
Рослинна целюлоза, рослинна стеаринова кислота, мікрокристалічна целюлоза, рослинний магнію стеарат, суміш антиоксидантів фітО2Х (натуральний бета-каротин, L-аскорбінова кислота).

Результат
Представлений комплекс може зацікавити спортсменів та активних людей, оскільки компоненти, що містяться в ньому, сприяють підвищенню фізичної працездатності, покращують процеси відновлення організму, підтримують анаболічний стан мускулатури та захищають м'язи від руйнувань. І звичайно, продукт стане незамінним помічником для осіб старшого віку та людей, не пов'язаних зі спортом, однак, які серйозно дбають про своє здоров'я.

Застосування
Приймайте 2 капсули на день, бажано під час їжі або за призначенням лікаря.

Попередження
Якщо ви вагітні, годуєте грудьми, приймаєте якісь ліки або маєте якесь захворювання, проконсультуйтеся з вашим лікарем, перш ніж приймати будь-які дієтичні добавки. Зберігайте у недоступному для дітей місці. Зберігати за кімнатної температури. Не використовуйте, якщо зовнішнє ущільнення пляшки відсутнє або пошкоджене.

Склад
Вітамін B6 (як піридоксину HCl) 50 мг. Фолат (400 мкг фолієвої кислоти) 666 мкг DFE. Вітамін B12 (у вигляді ціанокобаламіну) 500 мкг. Триметилгліцин [TMG] 1000 мг (1 г). Піридоксаль-5-фосфат 6 мг.

Модулятор гомоцистеїну Solgar Homocysteine Modulators
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.