Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

МЕНОПАУЗА КОМПЛЕКС ДЛЯ ЖІНОК SOLGAR PM PHYTOGEN COMPLEX

Час застосування: З їжею
Бренд: Solgar
Тип продукту: Харчова добавка
Форма випуску: Таблетки
Тип харчової добавки: Комплекс
Рекомендується при:
  • Гормональний збій
  • Депресія
  • Головний біль
  • Симптоми менопаузи
  • Припливи
  • Панічні атаки
  • Нестабільний емоційний фон
  • Клімакс
Склад порції: 1 таблетка
Виробник: Solgar
Вік: від 18
Для кого: Жінці
Країна виробництва: США
Країна реєстрації: США
Менопауза комплекс для жінок Solgar PM Phytogen Complex фото
ОПИС

Менопауза комплекс для жінок Solgar PM Phytogen Complex

Порушення гормонального фону і перепади настрою переслідують практично кожну жінку в період менопаузи. Це стан, коли знижується вироблення жіночих статевих гормонів (естрогенів), порушується гормональний баланс організму, через це відбуваються перепади артеріального тиску, часті припливи і періоди емоційних вибухів. Попередити і полегшити такі стани зможуть таблетки на натуральній основі Менопауза-комплекс для жінок Solgar PM Phytogen Complex. Це продукт, здатний привести в норму не тільки фізичне, а й емоційний стан жінки. В основі комплексу вітаміни групи В для стабілізації нервової тканини і екстракт тайського кудзу, який піднімає рівень естрогенів, включає необхідні амінокислоти, флавоноїди і органічні кислоти для стабільного гормонального фону і емоційного балансу. Комплекс для дам підтримує організм, допомагаючи боротися з приливами і напругою, знижує рівень тривожності і позбавляє від емоційного стресу. Інтенсивно бореться з проявами клімаксу, полегшує перебіг цього складного періоду. Харчова дієтична добавка призначена для жінок з 18 років, підходить для веганів, не є лікарським препаратом. Форма випуску - упаковка 60 шт.

Призначення
Комплексна харчова добавка для жінок при клімаксі допоможе при нестабільному емоційному стані, прояві ознак менопаузи, головного болю, проблеми з травленням, нудотою і блювотою, гормонального збою, припливах, зниження рівня естрогенів, депресії, синдромі втоми і перепадах настрою.

Властивості
PM Phytogen Complex від Solgar допомагає підвищити рівень естрогенів, стабілізує емоційний фон, знижує прояв неприємних симптомів клімаксу, усуває атаки тривоги, нормалізує настрій, підвищує опірність організму за рахунок зниження стресу, зміцнює серцеву діяльність і активізує роботу мозку.

Активні компоненти
Фолієва кислота підтримує роботу всіх органів і систем жіночого організму, продовжує молодість клітин, попереджає руйнування і старіння організму.
Вітамін В12 (у вигляді кобаламина) забезпечує профілактику анемії, продукує еритроцити, бере участь в обміні амінокислот.
Біотин допомагає зміцнити нервову систему, бере участь у роботі м'язів, сприяє оптимальному зросту кісткового мозку.
Піридоксаль-5-фосфат підтримує нервові волокна, стимулює вироблення гемоглобіну, лейкоцитів, зміцнює імунну систему, підвищує рівень регенерації нервових тканин, покращує роботу мозку.
Натуральний екстракт тайського кудзу знижує прояви клімаксу, усуває головний біль, запаморочення, знижує тривожність і емоційну збудливість.

Результат
Прийом таблеток жіночого комплексу значно полегшує стан при клімаксі, допомагає жінці подолати втому, мігрень і нудоту, покращує діяльність мозку, забезпечує ясність розуму, стабілізує емоційний стан, підвищує настрій і налагоджує роботу шлунково-кишкового тракту.

Застосування
БАД не є лікарським препаратом. Перед початком прийому порадьтеся з вашим лікарем. Добова доза, рекомендована виробником - 1 таблетка 2 рази на день під час прийому їжі.

Склад
Фолієва кислота, Вітамін В12, Біотин, Піридоксаль-5-фосфат, Стандартизований корінний екстракт Pueraria mirifica (тайський кудзу). Інші інгредієнти: фосфат дикальция, мікрокристалічна целюлоза, метакрилова кислота, діоксид кремнію, рослинна целюлоза, рослинний стеарат магнію.

Менопауза комплекс для жінок Solgar PM Phytogen Complex
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.