Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

МЕЛАТОНІН 3 МГ SOLGAR MELATONIN

Час застосування: З їжею
Бренд: Solgar
Тип продукту: Харчова добавка
Форма випуску: Жувальні таблетки
Тип харчової добавки: Гормони
Рекомендується при:
  • Порушення циклу сну
  • Безсоння
  • Депресія
  • Розлади нервової системи
  • Підвищений артеріальний тиск
  • Занепад сил
  • Зайва вага
Особливості:
  • Кошерний
  • Вегетаріанський
Склад порції: 1 жувальна таблетка
Виробник: Solgar
Вік: від 18
Для кого: Унісекс
Країна виробництва: США
Країна реєстрації: США
Мелатонін 3 мг Solgar Melatonin фото
ОПИС

Мелатонін 3 мг Solgar Melatonin

Порушення режиму сну і неспання, постійні стреси, розлади нервової системи негативно позначаються на стані нашого здоров'я і самопочуття. За підтримку нормальної роботи біологічного годинника відповідає гормон мелатонін, який виробляється в нашому організмі, якщо ми повноцінно відпочиваємо хоча би 9 годин поспіль вночі. Багатьом людям не вдається підтримувати подібний нормальний режим, тому вироблення мелатоніну знижується. Заповнити його недолік можна, якщо придбати харчову добавку Мелатонін 3 мг Solgar Melatonin на натуральній основі. Достатня кількість гормону забезпечує спокій нервової системи, він здатний розслабити мозок, знизити тривожність і стрес, допоможе уникнути депресивних станів. Активність організму в денні години також підтримується мелатоніном, допомагаючи виробляти достатню кількість енергії для вирішення завдань в період неспання, і швидше засипати у вечірній час. Також порушення режиму сну може з'явитися у людей, які роблять часті перельоти і піддаються зміні часових поясів. При цьому вони не можуть швидко змінити режим активності і пристосуватися під нові умови. У цьому допоможе прийом пастилок з мелатоніном. Цей гормон відповідає за нормальний рівень кров'яного тиску, допомагає привести його в норму, тим самим підтримує серцеву діяльність. Нервові волокна під впливом мелатоніну активізують свою роботу - прискорюється передача нервових імпульсів, мозок отримує "правильні" команди і здатний вчасно допомогти організму перейти до відпочинку і відновитися. Також незамінна роль мелатоніну при проблемі зайвої ваги. Він допомагає знизити апетит, зменшити кількість споживаних калорій і нормалізувати раціон. Харчова добавка підходить веганам, продукт унісекс, вік 18+. Форма випуску - упаковки по 60 шт. и 120 шт.

Призначення
Solgar Melatonin 3 мг приймають при періодичній або регулярній безсонні на тлі стресу або надмірної втоми, занепаді сил, надмірній вазі, нестачі або поганій якості нічного сну, порушення режиму відпочинку, гіпертонічної хвороби, депресії.

Властивості
БАД від Solgar підвищує захисні сили організму в боротьбі з безсонням, допомагає стабілізувати кров'яний тиск, забезпечує комфортний міцний сон і повноцінний відпочинок, легке пробудження і активність днем. Допомагає боротися з розладами нервової системи, знижує стрес і відновлює нормальний біоритм.

Активні компоненти
Мелатонін - розслабляє нервову систему, нормалізує рівень артеріального тиску, розслабляє мозок для повного відновлення, стимулює серцеву і мозкову активність, забезпечує повноцінний нічний відпочинок, допомагає в програмах зниження ваги, знімає зубний і головний біль.

Результат
М'яка жувальна таблетка-таблетка з мелатоніном забезпечить вам комфортний нічний сон і бадьоре пробудження. Через кілька днів після початку прийому харчової добавки повертається нормальний ритм сну і активності, нервова система стане більш витривалою, не так схильна до стресу. Пастілки прискорюють вечірнє засинання, роблять сон міцнішим, підвищують мозкову активність, нормалізують кров'яний тиск, допомагають нормалізувати вагу, знижують тривожність і депресію.

Застосування
Жувальні пастилки приймаються 1 раз в день ввечері за 30 хвилин до сну в кількості 1 таблетки. Перед початком прийому БАДа з мелатонином рекомендується відвідати свого лікаря для визначення індивідуальної дози в разі потреби і обговорення доцільності прийому.

Склад
Мелатонін (N-ацетил-5-метоксітріптамін), Мікрокристалічна целюлоза, рослинна целюлоза, кремнезем, рослинна стеаринова кислота, стеарат рослинного магнію.

Мелатонін 3 мг Solgar Melatonin
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.