Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ОЛІЯ ОРЕГАНО З НАТУРАЛЬНИМИ АНТИОКСИДАНТАМИ SOLGAR WILD OREGANO OIL

Час застосування: З їжею
Бренд: Solgar
Тип продукту: Харчова добавка
Форма випуску: Желатинові капсули
Тип харчової добавки: Природна добавка
Рекомендується при:
  • Підвищений рівень холестерину в крові
  • Ослаблений імунітет
  • Захворювання серцево-судинної системи
  • Атеросклероз
  • Паразити в органах травлення
  • Вірусні інфекції
Склад порції: 1 желатинова капсула
Виробник: Solgar
Вік: від 18
Для кого: Унісекс
Країна виробництва: США
Країна реєстрації: США
Олія орегано з натуральними антиоксидантами Solgar Wild Oregano Oil фото
ОПИС

Олія орегано з натуральними антиоксидантами Solgar Wild Oregano Oil

Для багатьох орегано асоціюється з кулінарними нотками та пряністю. Але ця рослина не тільки має приємний аромат, а й має сильні цілющі властивості. Американська компанія Solgar розробила продукт на основі олії орегано – Wild Oregano Oil, яка має потужний протизапальний, загальнозміцнюючий та підтримуючий ефект. Ореганова олія багате на дубильні речовини, органічні кислоти, фенольні сполуки, ефірні олії та інші корисні компоненти. Воно виступає природним бустером імунітету, корисно для лікування та профілактики простудних захворювань, має дієвий ефект при хворобі дихальних шляхів і має відхаркувальні властивості. Також це дієвий помічник при зубному болю, розладах роботи шлунково-кишкового тракту та збоях у функціонуванні печінки. Не містить глютену, пшениці, молочних продуктів, сої, дріжджів, цукру, натрію, штучних ароматизаторів, підсолоджувачів, консервантів та барвників. Можна приймати із 18 років. Унісекс. Форма випуску – упаковка 60 шт.

Призначення
Знищує дріжджові, грибкові інфекції, бактерії, віруси та паразити. При коліті, слабкому імунітеті. Знищує різні види глистних інвазій (круглі та стрічкові черв'яки, лямблії), комарів, вошей бліх. На стафілокок діє як антибіотик. Впорядковує менструальний цикл, застосовується при респіраторних недугах, артритах.

Властивості
Натуральний Орегано, ароматична трава родом із Середземноморського регіону, традиційно застосовувалася для підтримки здоров'я органів травлення та дихальної системи. Дослідження показують, що карвакрол, активний компонент олії орегано, забезпечує підтримку імунної системи. Також орегано здатне протистояти паразитам у кишечнику та дріжджовим грибкам. Не менш важливим є вплив орегано на серцево-судинну систему. Цей природний компонент може регулювати рівень холестерину в крові, захищаючи від таких захворювань як атеросклероз.

Застосування
Приймати 1 желатинову капсулу на день під час їжі або за рекомендацією спеціаліста.

Попередження
Якщо ви вагітні, годуєте грудьми, приймаєте якісь ліки або страждаєте на якесь захворювання, проконсультуйтеся з лікарем, перш ніж приймати якісь дієтичні добавки. Припиніть використання та проконсультуйтеся з лікарем, якщо виникнуть будь-які побічні реакції. Зберігайте у недоступному для дітей місці. Зберігати за кімнатної температури. Не використовуйте, якщо зовнішнє ущільнення пляшки відсутнє або пошкоджене.

Склад
Дикого орегано суміш (першого віджиму масло оливи), орегано масло материнки звичайної 175 мг.

Інші компоненти
Желатин, рослинний гліцерин.

Олія орегано з натуральними антиоксидантами Solgar Wild Oregano Oil
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.