Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ЦИТРАТ МАГНІЮ SOLGAR MAGNESIUM CITRATE

Час застосування: З їжею
Бренд: Solgar
Тип продукту: Харчова добавка
Форма випуску: Таблетки
Тип харчової добавки: Мінерали
Рекомендується при:
  • Розлади нервової системи
  • Занепад сил
  • Ламкість і непрохідність судин і артерій
  • Втома м'язів, крепатура
  • Ниркова недостатність
Склад порції: 2 таблетки
Виробник: Solgar
Вік: від 18
Для кого: Унісекс
Країна виробництва: США
Країна реєстрації: США
Цитрат магнію Solgar Magnesium Citrate фото
ОПИС

Цитрат магнію Solgar Magnesium Citrate

Магній – важливий елемент, необхідний злагодженої роботи організму. Він по праву називається універсальним, адже бере участь практично у всіх внутрішніх процесах та відповідає за нормальне функціонування систем внутрішніх органів. Для забезпечення достатньої кількості цього елемента важливо не лише харчуватися їжею з його вмістом, а й включати до щоденного раціону спеціальні продукти на його основі. Одним із таких є Magnesium Citrate від Solgar (США). Цитрат Магнію – це найбільш біодоступна форма життєво важливого мінералу магнію. Він, у свою чергу, є лужноземельним металом, який бере активну участь у процесі метаболізму. Він підтримує роботу нервової та серцево-судинної системи, допомагає зберегти спокій навіть у стресових ситуаціях, налагодити сон, покращити його якість та запобігти розвитку депресії. Магній зміцнює серце, стінки судин, активізує роботу головного мозку, позитивно впливає на сприйняття інформації, пам'ять та концентрацію уваги, покращує настрій, насичує енергією та підвищує стресостійкість організму. Без використання штучних консервантів, ароматизаторів та барвників. Можна приймати із 18 років. Унісекс. Форма випуску – упаковка 60 шт.

Призначення
Найважливішою функцією заліза є транспортування кисню у всьому організмі. У складі еритроцитів знаходиться білок гемоглобін, кожна молекула якого має чотири атоми заліза. Їхнє завдання – пов'язувати кисень, який проходить кровоносні судини легень, і доставляти його до тканин. М'язовий гемоглобін або міоглобін зберігає та доставляє кисень до тканин м'язів. Також важливу роль залізо грає обміні речовин – воно допомагає нормалізувати рівень холестерину. у крові, контролює руйнування печінкою отруйних речовин, допомагає імунній системі боротися з інфекціями та вірусами.

Результат
Magnesium Citrate від Solgar – якісне джерело магнію для організму, яке необхідне для підтримки емоційного здоров'я, боротьби зі стресами та нормалізації настрою та сну!

Застосування
Як харчова добавка для дорослих приймати 2 таблетки на день, бажано під час їжі.

Попередження
Не використовувати, якщо у вас алергія на будь-яке з'єднання. Не перевищувати рекомендовану добову дозу. Проконсультуйтеся з лікарем під час вагітності або лактації. Харчові добавки не повинні використовуватися замість різноманітної та збалансованої дієти. Зберігати у недоступному для дітей місці. Зберігати у сухому та прохолодному місці. Захищати від прямого сонячного проміння. Чи не є медичним препаратом.

Склад
Магній (у вигляді магнію цитрату) 400 мг.

Інші компоненти
Рослинна целюлоза, мікрокристалічна целюлоза, рослинний магнію стеарат, дикальційфосфат, діоксид кремнію, кольоровий діоксид титану, рослинний гліцерин.

Цитрат магнію Solgar Magnesium Citrate
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.