Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ЛІЗИН 1000 МГ SOLGAR L-LYSINE

Час застосування: З їжею
Бренд: Solgar
Тип продукту: Харчова добавка
Форма випуску: Таблетки
Тип харчової добавки: Амінокислоти
Рекомендується при:
  • Ослаблений імунітет
  • Шкірні захворювання
  • Захворювання серцево-судинної системи
  • Занепад сил
  • Слабкі зв'язки і сухожилля
  • Остеопороз
Склад порції: 1 таблетка
Виробник: Solgar
Вік: від 18
Для кого:
  • Унісекс
  • Жінці
  • Чоловіку
Країна виробництва: США
Країна реєстрації: США
Лізин 1000 мг Solgar L-Lysine фото
ОПИС

Лізин 1000 мг Solgar L-Lysine

L-лізин це амінокислота, яка надходить в наш організм разом з їжею або харчовими добавками. Він необхідний для стимуляції процесу вироблення колагену. Здорова шкіра, пружність і еластичність, зміцнення кісткової і сполучної тканини - все це ви отримуєте, коли в організмі міститься достатній вміст лізину. Заповнити недолік цього компонента можна, купивши Лізин 1000 мг Solgar L-Lysine. Бренд Солгар використовує тільки натуральні компоненти для виробництва своїх харчових добавок. L-лізин бореться з передчасним старінням клітин, забезпечує їх цілісність і антиоксидантний захист. Також нормальний рівень лізину забезпечує цілісність сполучної тканини (кісток, м'язів, сухожиль, шкірного покриву), нормальну роботу нервової і серцево-судинної системи, зміцнює і підтримує імунітет, бере участь у розщепленні жирів і забезпечує виробництво активної енергії в організмі. Недолік L-лізину провокує тріщини на губах і в куточках губ, підвищує чутливість до вірусу герпесу, збільшує ймовірність зараження вірусною інфекцією. Нормальний рівень лізину сприяє підвищенню захисних властивостей організму, підвищує синтез колагену і еластину, підтримує пружність шкірного покриву і прискорює загоєння ран. Лізин прискорює обмінні процеси і полегшує перебіг при загостренні вірусу герпесу, значно знижує його активність в організмі. Прийом L-лізину необхідний тим, у кого діагностовано цукровий діабет (нормалізує рівень глюкози), катаракта (для захисту кришталика), міопія (підтримка сітківки). Харчова добавка для дорослих 18+, унісекс, кошерний продукт. Форма випуску - упаковка 100 шт. та 250 шт.

Призначення
Лізин 1000 мг Solgar L-Lysine розроблений для усунення проблем сполучної тканини (при остеопорозі, крихкості кісток, зубів, м'язової слабкості, розтягуванні сухожиль і ін.), При зниженні імунної відповіді, порушення діяльності серцево-судинної системи, проблеми з рівнем глюкози, для захисту кришталика.

Властивості
Харчова добавка з лізином допомагає знизити рівень холестерину, нормалізувати серцеву діяльність, зміцнити м'язи, кістки, сухожилля, прискорити обмінні процеси і вироблення енергії в клітинах. БАД допомагає підтримати імунну систему, знизити частоту вірусних захворювань, зберегти еластичність і молодість шкірного покриву.

Активні компоненти
L-лізин - амінокислота, яка необхідна організму для підтримки імунної системи, оскільки стимулює вироблення антитіл. Має противірусну дію, підвищує вироблення енергії, прискорює відновлення м'язів у спортсменів і людей похилого віку, знижує стрес, зміцнює нервову систему.

Результат
Прийом харчової добавки від Солгар з лізином допомагає підвищити активність в будь-якому віці. Регулярне надходження в організм L-лізину сприяє зниженню частоти вірусних інфекцій, відчувається підвищення настрою, знижується рівень тривожності і стресу, шкіра стає більш пружною, помітно підтягується і набуває здорового вигляду. У спортсменів швидше відновлюються м'язи після навантаження.

Застосування
Перед початком прийому харчових добавок рекомендується отримати консультацію лікаря. Відвідайте лікаря, якщо ви вагітні, годуєте грудьми, страждаєте від хронічних захворювань або алергічних реакцій. Дозування для дорослих - 1 таблетка 1-2 рази на день між прийомами їжі, якщо лікарем не призначено інакше.

Склад
L-Лізин, Мікрокристалічна целюлоза, рослинна целюлоза, рослинна стеаринова кислота, кремнезем, рослинний гліцерин.

Лізин 1000 мг Solgar L-Lysine
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.