Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

КОЕНЗИМ Q-10 SOLGAR MEGASORB COQ-10

Час застосування: З їжею
Бренд: Solgar
Тип продукту: Харчова добавка
Форма випуску: Гелеві капсули
Тип харчової добавки: Ферменти
Рекомендується при:
  • Шкірні захворювання
  • Захворювання серцево-судинної системи
  • Порушення пам'яті
  • Головний біль
  • Запалення слизових оболонок організму
Склад порції: 1 гелева капсула
Виробник: Solgar
Вік: від 18
Для кого: Унісекс
Країна виробництва: США
Країна реєстрації: США
Коензим Q-10 Solgar Megasorb CoQ-10 фото
ОПИС

Коензим Q-10 Solgar Megasorb CoQ-10

Коензим Q-10 (CoQ -10) - важливий мікроелемент, який виробляється в нашому організмі і зберігатися в мітохондріях клітин. Він відповідальний за вироблення енергії і підтримку серцево-судинної діяльності. З віком рівень вироблення знижується, можуть з'явитися ознаки дефіциту CoQ-10 - головний біль, зниження імунітету, розвиток і ускладнення хронічних захворювань серцево-судинної системи. Заповнити недолік CoQ-10 допоможе харчова добавка від концерну Solgar Коензим Q-10 Megasorb CoQ-10. Це збалансована формула для зміцнення організму, усунення ознак загальної слабкості, позбавлення від негативних станів серцево-судинної системи, зняття запалення слизових оболонок, підвищення фертильності у чоловіків та жінок . На рівень коензиму в організмі можуть впливати різні чинники - зовнішні чинники, що провокують стрес, вік, рівень фізичного навантаження. Найголовніше завдання CoQ-10 - нормалізація роботи всіх систем і підтримка організму в період старіння. Коензим має форму м'яких гелевих капсул, які безперешкодно проникають в організм, розчиняються і відразу всмоктуються клітинами. Тільки для дорослих! Вік 18+. Унісекс. Форма випуску - упаковка 90 шт.

Призначення
Коензим Q-10 Megasorb CoQ-10 слід придбати, якщо ви страждаєте від головних болів, відчуваєте слабкість, нервозність, перебої в роботі серця, ознаки нестачі кровопостачання мозку, зниження пам'яті.

Властивості
Коензим забезпечує стабільність роботи серцево-судинної системи, знижує артеріальний тиск, покращує мозковий кровообіг, підтримує здоров'я репродуктивної системи, знижує рівень холестерину, захищає клітини від дії вільних радикалів.

Активні компоненти
Megasorb Coenzyme Q10 (Kaneka Q10) - усуває симптоми серцевої недостатності, задишку, зміцнює легені, забезпечує захист від пошкоджень яйцеклітин у жінок і сперматозоїдів у чоловіків, діє як антиоксидант, захищає клітини від руйнування, сприяє виробленню активної енергії клітинами, покращує роботу мозку, регулює рівень інсуліну, блокує розвиток діабету, знижує ризик онкозахворювань і рецидиву.

Результат
Прийом Q -10 стабілізує загальний стан організму, підвищує захисну функцію. Забезпечує антиоксидантну властивість. За рахунок зміцнення судин, покращує мозковий кровообіг і покращує пам'ять, усуває головний біль, навіть бореться з мігренню. Підвищується фізична активність за рахунок поліпшення обсягу кисню в легенях і зниження артеріального тиску.

Застосування
Перед початком прийому харчової добавки отримаєте консультацію лікаря, особливо, якщо ви страждаєте від хронічних захворювань або маєте алергію. Добова доза для дорослих - 1 капсула 1-2 рази на день під час їжі, якщо лікарем не призначено інакше.

Склад
Мегасорб Коензим Q-10 (KanekaQ10) (убіхінон), масло з рисових висівок, желатин, гліцерин рослинний, соєвий лецитин, колір діоксид титану, червоний перець.

Коензим Q-10 Solgar Megasorb CoQ-10
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.