Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

КОМПЛЕКСНІ ПРОБІОТИКИ ДОФІЛУС SOLGAR ADVANCED MULTI-BILLION DOPHILUS

Час застосування: З їжею
Бренд: Solgar
Тип продукту: Харчова добавка
Форма випуску: Капсула рослинного походження
Тип харчової добавки: Комплекс
Рекомендується при:
  • Ослаблений імунітет
  • Дисфункція шлунково-кишкового тракту
  • Пошкодження слизової оболонки кишечника
  • Дисбактеріоз
Склад порції: 1 капсула
Виробник: Solgar
Вік: від 18
Для кого: Унісекс
Країна виробництва: США
Країна реєстрації: США
Комплексні пробіотики дофілус Solgar Advanced Multi-Billion Dophilus фото
ОПИС

Комплексні пробіотики дофілус Solgar Advanced Multi-Billion Dophilus

Дисбактеріоз кишечника і дисфункція діяльності шлунково-кишкового поширена проблема, причини якої можуть бути різними - від неправильного харчування і прийому антибіотиків до ослабленого імунітету. Швидко і комплексно допоможуть вирішити проблему Комплексні пробіотики дофілус Solgar Advanced Multi-Billion Dophilus. Компанія Солгар вже більше 60 років створює унікальні харчові добавки на основі натуральних компонентів, які допомагають підтримувати нормальне функціонування і здоров'я організму. До складу комплексу Дофілус увійшли такі корисні біфідо і лактобактерії, які швидко і надійно відновлюють мікрофлору кишечника і нормалізують діяльність всього організму. Пробіотики укладені в розчинну капсулу, вміст якої звільняється з оболонки в кишковій порожнині, саме там, де її вплив максимально необхідний. Прийом капсул дає досить швидкий результат - вже через кілька днів регулярного прийому налагоджується кишкова діяльність, ви прощаєтеся з такими проблемами, як здуття, важкість, діарея, болі, запор, нудота, допоможе при отруєнні і після прийому антибіотиків. Пробіотик діє м'яко і направлено - локалізують проблему, нейтралізують шкідливі і небезпечні бактеріальні форми, зміцнюють клітини кишечника, відновлюють їх структуру і підсилюють місцевий імунітет. Клітини кишечника стають більш сприйнятливі до корисних речовин і мікроелементів, нормалізується їх робота, стимулюється активна діяльність і обмінні процеси. Комплекс розроблений для дорослих, вік 18+. Підходить для людей з лактозною непереносимістю. Форма випуску - упаковка 60 шт.

Призначення
Solgar Advanced Multi-Billion Dophilus слід придбати для позбавлення проблем з діяльністю шлунково-кишкового тракту, при дисфункції кишечника, дисбактеріозі, зниженні імунітету.

Властивості
Комплекс пробіотиків сприяє прискоренню процесу регенерації слизової оболонки кишечника при її пошкодженні бактеріальною флорою, відновлює кишкову мікрофлору, нейтралізує хвороботворні бактерії, підвищує імунітет і проникаючу здатність клітин кишечника, покращує загальний стан організму і зміцнює шкірний покрив, підсилює вироблення вітамінів групи В в кишечнику.

Активні компоненти
L. acidophilus допомагає боротися з запором, знижує рівень запалення, покращує настрій, продукує протизапальні маркери.
B. lactis усуває здуття живота і відрижку, полегшує стан при запорах, знижує запалення, бореться з інфекціями.
L. paracasei витісняє і нейтралізує "шкідливу" патогенну флору, стимулює роботу імунної системи.
L. rhamnosus бореться з запором, діареєю, відновлює клітини після антибіотикотерапії, бере участь в програмах зниження ваги.

Результат
Навіть не довготривалий прийом пробіотиків від Солгар сприяє поліпшенню самопочуття і загального стану організму. Перш за все, налагоджується робота шлунково-кишкового тракту, знижується больовий синдром, йде здуття і біль, налагоджується режим очищення кишечника, нормалізується настрій і навіть поліпшується стан шкіри, вона стає більш пружною, має здоровий вигляд.

Застосування
Перед прийомом харчової добавки необхідно проконсультуватися з лікарем. Дозування для дорослих - 1 капсула 1-2 рази на день під час їжі, якщо вашим лікарем не призначено інакше.

Склад
Advanced Multi-Billion Dophilus Complex providing L. acidophilus, LA-5 B. lactis, BB-12 L. paracasei, L. CASEI 431 L. rhamnosus GG, LGG

Комплексні пробіотики дофілус Solgar Advanced Multi-Billion Dophilus
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.