Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

КОМПЛЕКС ДЛЯ ПІДТРИМКИ СУГЛОБІВ SOLGAR JOINT SUPPORT COMPLEX

Час застосування: З їжею
Бренд: Solgar
Тип продукту: Харчова добавка
Форма випуску: Гелеві капсули
Тип харчової добавки: Комплекс
Рекомендується при:
  • Втрата пружності та еластичності шкіри
  • М'язовий біль
  • Розтягнення зв'язок
  • Шкірні захворювання
  • Крихкість кісток
  • Біль у суглобах
Склад порції: 1 гелева капсула
Виробник: Solgar
Вік: від 18
Для кого: Унісекс
Країна виробництва: США
Країна реєстрації: США
Комплекс для підтримки суглобів Solgar Joint Support Complex фото
ОПИС

Комплекс для підтримки суглобів Solgar Joint Support Complex

Комплекс No.7 Joint Support від бренду Solgar – це передова формула для підтримки здоров'я суглобів на основі біоактивних речовин, яка є гідною альтернативою глюкозаміну. Solgar No.7 підвищує гнучкість суглобів, захищає їх від напруги та пошкоджень, стимулює природне оновлення суглобів та міжсуглобової тканини, а також виступає відмінним хондропротектором. 100% натуральний продукт можна приймати з 18 років. Продукт унісекс. Форма випуску – упаковки по 30 шт та 90 шт.

Призначення
Підтримка здорового стану суглобів, захист від пошкоджень, запалень, рекомендується при болях, таких як артрит, артроз, остеопороз, допомагає при розтягуванні сухожилля.

Властивості
Головними діючими речовинами у цьому комплексі є куркумін, колаген другого типу та комплекс 5-Loxin, які у поєднанні з перцевими та рослинними сумішами допомагають не просто підтримувати хрящі між суглобами, а стимулювати природне вироблення ферментів та колагену для відновлення та відновлення хрящової тканини. Принципова відмінність даного комплексу Solgar від традиційних добавок хондроїтину глюкозаміну полягає в тому, що він дає постійний ефект, а не тимчасово знімає дискомфорт, пов'язаний з суглобами і хрящами.

Результат
Дослідження, проведені виробником, продемонстрували, що ефект від прийому препарату проявляється через тиждень із подальшим покращенням самопочуття.

Застосування
Приймати 1 гелеву капсулу на день або за рекомендацією спеціаліста.

Склад
Вітамін С (як Естер-С, аскорбат кальцію) 100 мг; 5-Loxin Advanced (екстракт Boswellia serrata [смола]) 100 мг. Екстракт кореня куркуми 4: 1 (довга куркума) (еквівалент 200 мг кореня) 50 мг. UC-II Стандартний колаген хряща 40 мг. Екстракт кори білої верби 5: 1 (Salix alba [кора]) (еквівалент 175 мг кори) 35 мг. Екстракт кореня імбиру 4:1 (Zingiber officinale) (еквівалент 140 мг кореня) 35 мг. Pepper Spice Complex Cayenne Powder (Capsicum annuum [фрукти]), біоперин (екстракт чорного перцю) (Piper nigrum [фрукти]) 27 мг.

Інші компоненти
Рослинна целюлоза, кремнезем, рослинний магнію стеарат.

Комплекс для підтримки суглобів Solgar Joint Support Complex
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.