Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

КОМПЛЕКС ДЛЯ ОЧЕЙ SOLGAR BILBERRY GINKGO EYEBRIGHT COMPLEX

Час застосування: З їжею
Бренд: Solgar
Тип продукту: Харчова добавка
Форма випуску: Капсула рослинного походження
Тип харчової добавки: Комплекс
Рекомендується при:
  • Проблеми з зором
  • Катаракта
  • Глаукома
Склад порції: 1 капсула
Виробник: Solgar
Вік: від 18
Для кого: Унісекс
Країна виробництва: США
Країна реєстрації: США
Комплекс для очей Solgar Bilberry Ginkgo Eyebright Complex фото
ОПИС

Комплекс для очей Solgar Bilberry Ginkgo Eyebright Complex

Зоровий орган це один з найважливіших джерел інформації і умов повноцінного розвитку людини. Проблеми із зором виникають в будь-якому віці, і вирішувати їх необхідно швидко і правильно. Краще лікування може бути тільки профілактика. Для цього компанія Solgar розробила Комплекс для очей Bilberry Ginkgo Eyebright Complex. У комплекс увійшли натуральні екстракти рослин, які надають загальнозміцнюючу дію на очі. Це чорниця і очанка, а також екстракт листя Гінкго білоба - найдавнішої рослини, яка використовується в східній медицині вже більше 2 тисяч років. Вміст корисного вітаміну А допомагає зміцнити зоровий орган, підвищити гостроту зору, знизити навантаження на зір. Вітаміни С і Е забезпечують антиоксидантний захист від вільних радикалів, зміцнюють імунітет. Комплекс для очей зміцнює сітківку, нормалізує сутінковий зір і знімає втомлюваність очей, підтримує зоровий аналізатор при короткозорості і далекозорості, перешкоджає розвитку глаукоми і катаракти, покращує мікроциркуляцію крові і доступ кисню, розслабляє очні м'язи, тим самим, забезпечуючи приплив крові до очей і поліпшення гостроти зору. Наявність натуральних екстрактів забезпечує природне відновлення очей, а додаткові мікроелементи дають живлення і необхідну енергію. Комплекс може бути використаний вегетаріанцями, тому що не містить компонентів тваринного походження і молочних продуктів. Показано з 18 років, унісекс. Форма випуску - упаковка 60 шт.

Призначення
Комплекс для очей Bilberry Ginkgo Eyebright Complex рекомендований в якості харчової добавки при проблемах із зором, зниженні гостроти, глаукомі, катаракті, погіршенні сутінкового зору, швидку стомлюваність при роботі за комп'ютером, поганому кровопостачанні зорового органу.

Властивості
БАД розроблений для поліпшення зору при патологіях очей - короткозорості, далекозорості, катаракті, глаукомі, для підтримки зорового органу при навантаженнях (комп'ютер, телевізор), поліпшення гостроти зору в сутінках, підтримки клітин очей в активному стані.

Активні компоненти
Вітамін А покращує обмін речовин, бере участь в утворенні нових клітин, зміцнює зоровий орган, підтримує сутінковий зір, зволожує рогівку, підтримує нормальний стан слизових оболонок.
Вітамін С підвищує імунітет, прискорює загоєння ран і тріщин, зміцнює стінки судин, перешкоджає запальним процесам.
Вітамін Е діє як антиоксидант, береже білки від руйнувань вільними радикалами, нейтралізує запальні процеси, прискорює загоєння ран.
Цинк підвищує імунну відповідь, підтримує роботу мозку, покращує приплив крові до зорового органу, бере участь у метаболізмі вітаміну А.
Селен покращує роботу мозку, нормалізує кровообіг, зміцнює імунну систему, бере участь в обмінних процесах, зберігає цілісність клітин від дії вільних радикалів.
Очанка - лікує багато очних хвороб, покращує зір, зменшує запалення, має антибактеріальну і в'язку дію.
Екстракт чорниці виконує антиоксидантну функцію, використовується для лікування хвороб сітківки, містить вітамін С, знімає напругу і втому очей, покращує сутінковий зір.
Екстракт листя гінкго білоба усуває запалення, стимулює процес регенерації тканин, зміцнює судини і нормалізує кровообіг.
Таурин це амінокислота, яка допомагає виводити токсини і шлаки, нормалізує роботу очей, діє як антиоксидант.

Результат
Прийом вітамінів для очей зміцнює зоровий орган, сприяє зниженню стомлюваності після роботи за комп'ютером, покращує гостроту зору в темряві, підтримує нормальне функціонування сітківки, перешкоджає розвитку хвороб очей - катаракти, глаукоми, покращує кровопостачання.

Застосування
Добова доза для дорослих - 2 капсули в день під час прийому їжі. Перед прийомом обов'язково отримаєте консультацію лікаря.

Склад
Вітамін А (у вигляді бета-каротину і ретінілпальмітат), вітамін С (у вигляді аскорбату кальцію), вітамін Е (з d-альфа-токоферілсукціната), Цинк, Селен, Очанка (цілу рослину), Екстракт чорниці (ягідний), Екстракт листя гінкго білоба, NAC (у вигляді N-ацетил-L-цистеїну), Таурин, Рослинна целюлоза, рослинний стеарат магнію, мікрокристалічна целюлоза, карамель (колір), мальтодекстрін.Каротіноідная суміш (альфа і бета-каротин, лютеїн, зеаксантин, криптоксантин)

Комплекс для очей Solgar Bilberry Ginkgo Eyebright Complex
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.