Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

КАЛЬЦІЙ З D3 ДЛЯ ДІТЕЙ SOLGAR U-CUBES CHILDREN'S CALCIUM WITH D3 GUMMIES

Час застосування: З їжею
Бренд: Solgar
Тип продукту: Харчова добавка
Форма випуску: Жувальні цукерки
Тип харчової добавки: Комплекс
Рекомендується при:
  • Остеопороз
  • Слабкі кістки, хрящі та суглоби
  • Остеохондроз
  • Проблеми з сечостатевою системою
  • Запалення сечового міхура
Склад:
  • Вітамін D3
  • Кальцій
  • Натрій
  • Цукор
Склад порції: 1 жувальна цукерка
Виробник: Solgar
Вік: 2+
Для кого: Дітям
Країна виробництва: США
Країна реєстрації: США
Кальцій з D3 для дітей Solgar U-Cubes Children's Calcium with D3 Gummies фото
ОПИС

Кальцій з D3 для дітей Solgar U-Cubes Children's Calcium with D3 Gummies

Підтримка і зміцнення дитячого організму - основне завдання дорослих. Забезпечити добову норму вітамінів і мікроелементів для дитини буває не так просто, якщо малюк не вживає в їжу деякі корисні продукти. Харчові добавки стануть справжнім порятунком. Компанія з Америки Solgar розробила комплекс Кальцій з D3 для дітей U-Cubes Children's Calcium with D3 Gummies у вигляді жувальних мармеладних цукерок, який забезпечує дитячий організм необхідними мінералами і вітамінами. Комплекс містить кальцій, який з успіхом підтримує зростання і розвиток опорно-рухового апарату дитини, допомагає зміцнити кістки і зуби, а також забезпечує підтримку нервової системи і зміцнення нервових волокон. Щоб кальцій максимально засвоївся, йому необхідна особлива підтримка у вигляді вітаміну D3. Цей елемент виробляється в нашому організмі під впливом сонячного світла і допомагає зміцнити і стимулювати ріст кісткової тканини, знижує ризик розвитку м'якості кісток і рахіту у дітей. Кальцій в поєднанні з D3 зміцнює вразливу і незрілу нервову систему дітей, нормалізує серцевий ритм і перешкоджає розвитку хвороб серця, до яких схильні не тільки люди зрілого віку, а й діти. БАД не містить ГМО і штучних компонентів, тут виключно натуральна основа і харчові ароматизатори для більш легкого засвоєння дітьми. Жувальні кубики U-Cubes відрізняються привабливим для дитини зовнішнім виглядом і приємним смаком, це може бути рожевий лимонад, полуниця або чорниця. Кубики можна вживати дітям від 4 років, дозування для дітей від 2 років узгоджується з педіатром. Форма випуску - упаковки по 60 шт и 120 шт.

Призначення
Харчова добавка з кальцієм і вітаміном D3 рекомендована для дітей як засіб при крихкості кісток і зубів, хворобах і запаленнях сечостатевої системи, нервовому виснаженні, частих стресах, проблемах серцево-судинної системи.

Властивості
БАД від Солгар U-Cubes Children's Calcium with D3 Gummies допомагає зміцнити кісткову тканину, підтримати скелет і м'язи дитини в періоди активного росту, зміцнити зубну емаль, знизити дитячу тривожність і стрес, зменшити запальний процес в сечовому міхурі, підтримати серцеву діяльність.

Активні компоненти
Кальцій один з найважливіших мінералів для дитячого організму, який допомагає зміцнити кістки і зуби, сформувати правильну поставу, підтримати нервову і серцево-судинну систему, підвищити прохідність корисних поживних речовин в клітини.
Вітамін D3 зміцнює імунітет і допомагає засвоювати кальцій, перешкоджає розвитку рахіту і зміцнює захисний бар'єр, контролює нервову систему і прискорює передачу нервових імпульсів. Дефіцит вітаміну D3 призводить до виникнення судомного синдрому у дітей і оніміння кінцівок.

Результат
Прийом вітамінного комплексу має загальнозміцнювальну дію на дитячий організм, дитина стає фізично сильнішою, поліпшується координація рухів, пам'ять і увага, знижується частота примх і поганого настрою, малюк швидше засвоює матеріал і проявляє активність.

Застосування
Отримайте консультацію педіатра перед початком прийому U-Cubes, особливо, якщо у дитини є прояви алергії на компоненти добавки. Дозування для дітей 2-3 років - 2 жувальні марменладки на добу, діти від 4 років і підлітки - 4 жувальні цукерки на добу.

Склад
Цукор, Вітамін D (як D3 холекальциферол), Кальцій (у вигляді тріалкілфосфата), Натрій, органічний сироп тапиоки, органічний цукор, пектин, лимонна кислота, колір рослинного соку (фіолетова морква, чорний морквяний концентрат, цукор), натуральні ароматизатори.

Кальцій з D3 для дітей Solgar U-Cubes Children's Calcium with D3 Gummies
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.