Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

КАЛЬЦІЙ, МАГНІЙ + ЦИНК SOLGAR CALCIUM MAGNESIUM PLUS ZINC

Час застосування: З їжею
Бренд: Solgar
Тип продукту: Харчова добавка
Форма випуску: Таблетки
Тип харчової добавки: Комплекс
Рекомендується при:
  • М'язовий біль
  • Захворювання серцево-судинної системи
  • Розсіяність уваги
  • Порушення пам'яті
  • Занепад сил
  • Остеопороз
  • Слабкі кістки, хрящі та суглоби
  • Остеохондроз
  • Захворювання сечостатевої системи
Склад порції: 1 таблетка
Виробник: Solgar
Вік: від 18
Для кого: Унісекс
Країна виробництва: США
Країна реєстрації: США
Кальцій, магній + цинк Solgar Calcium Magnesium Plus Zinc фото
ОПИС

Кальцій, магній + цинк Solgar Calcium Magnesium Plus Zinc

Що може бути краще комплексного догляду? Вплив на організм ззовні не можна уникнути, але можна забезпечити організм корисними вітамінами і мінералами для підтримки нормального функціонування всіх органів і систем. Харчові добавки від бренду Solgar вже більше 60 років допомагають оздоровлюватися. Раціональне рішення включити в щоденний раціон комплекс мінералів - Кальцій, магній + цинк Calcium Magnesium Plus Zinc. Ця харчова добавка розроблена у формі таблеток містить добову дозу необхідних мікроелементів. Кальцій - це головний "будівельник" нашого організму, який забезпечує міцність і надійність кістково-м'язової тканини і хрящів, він підтримує працездатність м'язів, сприяє їх швидкому відновленню, зміцнює нервову систему. Магній допомагає засвоювати кальцій, виробляє гормон кальцитонін, відповідальний за доставку кальцію в кісткову тканину, стимулює виробництво протеїну, який зміцнює м'язи, знижує рівень тривожності і бореться зі стресом. У комплекс доданий цинк, мікроелемент, який зміцнює імунітет і продукує колаген. Всі елементи цього комплексу в сукупності знижують ризик розвитку серцево-судинних захворювань, порушення рівня холестерину в крові і перешкоджають розвитку остеопорозу в зрілому віці. Комплекс розроблений для дорослих 18+. Продукт кошерний. Унісекс. Не містить консервантів, ГМО, барвників. Форма випуску - упаковка 250 шт.

Призначення
БАД з кальцієм, магнієм і цинком показаний при м'язовому болю та крихкості кісток, захворюваннях серцево-судинної системи, розладах уваги і пам'яті, занепаді сил, стресі, комплекс рекомендований при остеохондрозі і остеопорозі, недостатньому утворенні хрящової тканини і порушення рухливості суглобів.

Властивості
Комплекс мінералів з цинком слід придбати для підвищення рухової активності, зміцнення стінок судин, позбавлення від тромбів і нормалізації кровообігу мозку і всього організму, поліпшення пам'яті і уваги, нормалізації рівня холестерину і серцевої діяльності, зміцнення кісткової і нервової систем, підвищення імунітету, зняття симптомів стресу .

Активні компоненти
Вітамін D3 бере участь в обмінних процесах, засвоєнні кальцію і магнію, регулює імунні реакції, стимулює ріст волосся і покращує стан шкіри, зміцнює нервову систему і серцевий м'яз.
Кальцій зміцнює кістки і сухожилля, волосся і зубну емаль, допомагає налагодити серцевий ритм і нормалізує рівень холестерину, покращує мозковий кровообіг, підвищує швидкість психічних реакцій, покращує увагу і пам'ять.
Цинк виробляє протеїни, стимулює утворення ДНК-зв'язків, підтримує нюх і смакові рецептори, прискорює регенерацію тканин, підвищує опірність організму вірусам і бактеріям, регулює діяльність травної системи, підтримує вироблення гормонів.

Результат
Харчова добавка Calcium Magnesium Plus Zinc від Солгар допомагає налагодити самопочуття і покращує зовнішній вигляд - міцні кістки дають красиву легку ходу, суглоби отримують заряд енергії і рухливість, нормалізується артеріальний тиск і пульс, рівень холестерину і стан судин, поліпшується мозкова діяльність і активність, зміцнюється імунітет, знижується рівень тривоги і стресу, згасають запальні процеси сечостатевої сфери, поліпшується пам'ять і увагу, шкіра і набуває здорового кольору, волосся менше випадає і січеться.

Застосування
Рекомендоване дозування для дорослих - 1 таблетка 3 рази на день під час їжі. Перед початком прийому БАДів необхідна консультація лікаря.

Склад
Кальцій (карбонат кальцію, цитрат кальцію, глюконату кальцію), Магній (у вигляді оксиду магнію, цитрат магнію, глюконату магнію), Цинк (глюконат цинку), Мікрокристалічна целюлоза, рослинна целюлоза, лимонна кислота, стеарат рослинного магнію, рослинний гліцерин, діоксид титану (колір), рослинна стеаринова кислота.

Кальцій, магній + цинк Solgar Calcium Magnesium Plus Zinc
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.