Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 06.05 – вихідний
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

КАЛЬЦІЙ І МАГНІЙ З ВІТАМІНОМ D3 SOLGAR CALCIUM MAGNESIUM D3

Час застосування: З їжею
Бренд: Solgar
Тип продукту: Харчова добавка
Форма випуску: Таблетки
Тип харчової добавки: Комплекс
Рекомендується при:
  • Захворювання серцево-судинної системи
  • Депресія
  • Розлади нервової системи
  • Розсіяність уваги
  • Порушення пам'яті
  • Занепад сил
  • Остеопороз
  • Слабкі кістки, хрящі та суглоби
  • Остеохондроз
  • Захворювання сечостатевої системи
Склад порції: 1 таблетка
Виробник: Solgar
Вік: від 18
Для кого: Унісекс
Країна виробництва: США
Країна реєстрації: США
Кальцій і магній з вітаміном D3 Solgar Calcium Magnesium D3 фото
ОПИС

Кальцій і магній з вітаміном D3 Solgar Calcium Magnesium D3

Є вітаміни і мінерали, які швидко і легко засвоюються організмом. А є такі, для яких необхідні особливі умови, як, наприклад, додаткові компоненти. Концерн Solgar розробив формулу з комплексом мінералів, які поліпшують засвоєння їх організмом, це комплекс Кальцій і магній з вітаміном D3 Calcium Magnesium D3. У цій харчовій добавці містяться в добовому дозуванні мінерали кальцію, магнію і вітаміну D3. Такий склад дозволяє клітинам нашого організму повністю отримати всі корисні речовини з кожного компонента. Кальцій і магній беруть участь у багатьох фізіологічних процесах організму, обміні речовин, утворенні нових клітин. Кальцій це відомий будівельний матеріал для кісток, зубів і волосся, який здатний зміцнювати хрящі та сухожилля. А в сукупності з магнієм і вітаміном D3 він допомагає виробляти активну енергію і зміцнює нервові волокна. Щодо утворення хрящової тканини, то основа організму - кальцій, сприяє зміцненню кісток, а за вироблення кальцитоніну відповідає магній, саме з його допомогою необхідна кількість кальцію доставляється в кістки і зуби. Обидва мінерали допомагають нормалізувати кров'яний тиск і діяльність серцево-судинної системи, позбавляють від судомного синдрому литкових м'язів (часта проблема) і поколювання в кінцівках аж до оніміння. Щоб кальцій і магній повністю засвоювалися, до складу комплексу входить D3, який регулює і контролює захоплення необхідної кількості кожного з мінералів клітинами. Комплекс розроблений для дорослих, має форму таблеток, легкий у використанні. Вік 18+, унісекс. Форма випуску - упаковка 300 шт.

Призначення
Харчова добавка кальцій + магній + D3 рекомендована при порушенні серцевого ритму і артеріального тиску, каменях у нирках, хворобах сечостатевої системи, занепаді сил, нервових розладах, артриті, остеопорозі, крихкості кісток, порушення пам'яті і уваги, депресії.

Властивості
Комплекс мінералів з вітаміном D3 буде корисний для відновлення і зміцнення кістково-м'язової тканини, підвищення рухової активності, нормалізації серцевої діяльності, поліпшення пам'яті і уваги, мозкового кровообігу, зняття симптомів стресу.

Активні компоненти
Вітамін D3 бере участь в процесі засвоєння кальцію і магнію, нормалізує передачу нервових імпульсів, прискорює психічні реакції, зміцнює нервову систему і серцевий м'яз.
Кальцій підтримує функціональність опорно-рухового апарату, бере участь в утворенні хрящів, нормалізує рівень холестерину в крові, стабілізує діяльність серця, перешкоджає розвитку атеросклерозу і закупорки судин, покращує мозковий кровообіг.
Магній покращує і підсилює засвоюваність кальцію, допомагає в транспортуванні його до кісткової тканини, продукує кальцитонін (гормон, відповідальний за доставку кальцію), покращує мікроциркуляцію крові і нормалізує згортання.

Результат
Кальцій в комплексі з магнієм і вітаміном D3 має загальнозміцнювальну дію на весь організм, а саме, зміцнює кістки, волосся, покращує зовнішній вигляд шкіри, упорядковує артеріальний тиск, а, відповідно, і серцевий ритм, прискорює нервові реакції, покращує кровопостачання мозку, від цього поліпшується пам'ять, підвищується концентрація уваги і мозкова діяльність, зменшується запалення сечостатевої системи, нервова система стає менш чутливою до зовнішніх подразників, підвищується імунітет.

Застосування
Комплекс включає 300 таблеток, розрахований на 60 порцій харчової добавки. У день дорослим рекомендовано вживати 5 таблеток під час їжі, якщо вашим лікарем не призначена інша схема і дозування.

Склад
Вітамін D3, кальцій, магній, Целюлоза мікрокристалічна, рослинне целюлоза, діоксид кремнію, стеаринова кислота рослинного походження, стеарат магнію рослинного походження, рослинний гліцерин, діоксид титану (барвник).

Кальцій і магній з вітаміном D3 Solgar Calcium Magnesium D3
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.