Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

РІДКИЙ КАЛЬЦІЙ ЦИТРАТ МАГНІЮ + ВІТАМІН D3 ЗІ СМАКОМ ПОЛУНИЦІ SOLGAR MINERALS + VITAMIN D3 WITH STRAWBERRY FLAVORED

Час застосування: З їжею
Бренд: Solgar
Тип продукту: Харчова добавка
Форма випуску: Рідина
Тип харчової добавки: Комплекс
Рекомендується при:
  • Захворювання серцево-судинної системи
  • Депресія
  • Розлади нервової системи
  • Розсіяність уваги
  • Порушення пам'яті
  • Занепад сил
  • Остеопороз
  • Слабкі кістки, хрящі та суглоби
  • Остеохондроз
  • Захворювання сечостатевої системи
Склад порції: 1 столова ложка
Виробник: Solgar
Вік: від 18
Для кого: Унісекс
Країна виробництва: США
Країна реєстрації: США
Рідкий кальцій цитрат магнію + вітамін D3 зі смаком полуниці Solgar Minerals + Vitamin D3 With Strawberry Flavored фото
ОПИС

Рідкий кальцій цитрат магнію + вітамін D3 зі смаком полуниці Solgar Minerals + Vitamin D3 With Strawberry Flavored

Необхідність балансу корисних речовин в організмі не можна переоцінити, адже для нормального росту, розвитку всіх систем та органів дуже важлива рівновага. Основа організму - скелет і м'язи, вони несуть на собі тягар всіх інших органів і систем. Щоб кістки були здорові, їм необхідний кальцій. Але щоб цей мінерал повністю засвоївся, йому необхідні особливі умови у вигляді наявності магнію і вітаміну D3. Комплекс усіх цих елементів забезпечує компанія Солгар, яка створила унікальний продукт Рідкий кальцій цитрат магнію + вітамін D3 зі смаком полуниці Solgar Minerals + Vitamin D3 With Strawberry Flavored. Важливий баланс цих трьох елементів забезпечує повністю весь організм необхідними поживними речовинами, щоб уникнути проблем зі здоров'ям та розвитку складних захворювань. Маючи в арсеналі такий продукт як Комплекс вітамінів від бренду Solgar, ви зможете підтримувати силу і здоров'я кісток, зміцнювати серцевий м'яз, нормалізувати нервову систему і посилити імунітет. Кальцій і магній діють у зв'язці, підтримуючи і забезпечуючи кращу провідність до місць призначення, а вітамін D3 прискорює постачання і покращує їх засвоєння організмом. Вживаючи цей комплекс, ви можете бути впевнені, що повністю захищаєте свій організм - кальцій зміцнює кістково-м'язову тканину і відповідає за нормальне функціонування суглобів, магній прискорює і покращує мікроциркуляцію крові, а значить, нормалізує роботу серця і мозку, D3 несе відповідальність за підвищення імунної функції, доставку кальцію в кістки і зміцнення нервової системи. Комплекс розроблений в рідкому вигляді, підходить для вегетаріанців, не містить барвників і консервантів. Вік 18+, унісекс. Форма випуску – пляшка 473 мл.
   
Призначення
Комплекс мінералів з D3 створений для лікування і профілактики хвороб опорно-рухового апарату, поліпшення роботи і зміцнення серцево-судинної системи, полегшення стану при остеохондрозі і остеопорозі, при проблемах сечостатевої системи, нервовому виснаженні та занепаді сил.
   
Властивості
Рідкий комплекс з мінералами кальцій + магній + D3 допомагає позбутися від депресії, зміцнити нервову й імунну системи, нормалізувати діяльність серцево-судинної системи, поліпшити кровообіг і мікроциркуляцію крові судин серця і мозку, зміцнити кістки і хрящі, поліпшити рухливість суглобів, знизити тривожність.

Активні компоненти
Кальцій у вигляді цитрату кальцію - зміцнює кістки і зуби, стимулює вироблення будівельного білка для оптимального розвитку і функціонування суглобів, хрящів, відповідає за нормальну роботу кістково-м'язового апарату.
Магній у вигляді цитрату магнію - покращує засвоюваність кальцію, зміцнює нервову систему, знижує рівень депресії і стресу, покращує сон, прискорює передачу нервових імпульсів.
Вітамін D3 як холекальциферол - допомагає засвоєнню кальцію і магнію, зміцнює імунну систему.

Результат
Рідкий комплекс мінералів забезпечує повноцінну підтримку основних систем організму - нормалізує мікроциркуляцію крові для нормальної роботи серця, судин, мозку, поліпшення пам'яті і підвищення концентрації уваги, покращує згортання крові, зміцнює нервові волокна і стабілізує стан при стресі, сприяє поліпшенню рухливості суглобів, знімає больовий синдром і зменшує запалення при остеохондрозі, перешкоджає розвитку хвороб сечостатевої та серцево-судинної систем.

Застосування
Перед початком прийому мінералів рекомендується отримати консультацію лікаря. Якщо вашим лікарем не призначено інакше, дорослим рекомендований прийом 1 столової ложки препарату на добу під час їжі. Комплекс має приємний полуничний смак, що робить його прийом приємним.

Склад
Цукор, Вітамін D3 (як холекальциферол), Кальцій (у вигляді цитрату кальцію), Магній (у вигляді цитрату магнію), Відфільтрована вода, фруктоза, лимонна кислота, натуральні ароматизатори, ксантанова камедь, карагенан.

Рідкий кальцій цитрат магнію + вітамін D3 зі смаком полуниці Solgar Minerals + Vitamin D3 With Strawberry Flavored
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.