Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ХОНДРОПРОТЕКТОР SOLGAR GLUCOSAMINE HYALURONIC ACID CHONDROITIN MSM

Час застосування: З їжею
Бренд: Solgar
Тип продукту: Харчова добавка
Форма випуску: Таблетки
Тип харчової добавки: Комплекс
Рекомендується при:
  • Артрит
  • Біль у суглобах
  • Захворювання опорно-рухового апарату
  • Проблеми з м'язами і сухожиллями
  • Активні заняття спортом
Склад порції: 1 таблетка
Виробник: Solgar
Вік: від 18
Для кого: Унісекс
Країна виробництва: США
Країна реєстрації: США
Хондропротектор Solgar Glucosamine Hyaluronic Acid Chondroitin MSM фото
ОПИС

Хондропротектор Solgar Glucosamine Hyaluronic Acid Chondroitin MSM

Щоденне навантаження на кістково-м'язову тканину призводить до її зношування, з віком знижується вироблення колагену, який зміцнює і підтримує рухливість і гнучкість суглобів. Щоб забезпечити суглоби і хрящі повноцінним захистом, рекомендується приймати харчові збалансовані добавки. Високоякісні натуральні БАДи для суглобів виробляє американська фірма Solgar - Хондропротектор Glucosamine Hyaluronic Acid Chondroitin MSM. До складу цього комплексу входять хондроїтин і глюкозамін - будівельні білки для хрящів, а також МСМ для посилення дії компонентів складу і стимуляції вироблення колагену. Активні інгредієнти складу поступово накопичуються в кістково-м'язові тканини, завдяки чому забезпечують тривалий ефект від прийому. Показаний прийом препаратів хондроїтину при різних захворюваннях опорно-рухового апарату, хворобах суглобів, вікові зміни суглоба і хряща, артриті і артрозі, для спортсменів при підвищеному навантаженні на м'язи та сухожилля. Комплекс-хондропротектор від Солгар діє цілеспрямовано, позбавляє від больового синдрому, оновлює хрящову тканину, сприяє поліпшенню живлення суглоба і підвищенню його рухливості. Хондроїтин з глюкозаміном знімають набряк тканини при запаленні (артриті) і допомагають підтримати сухожилля і хрящі для попередження дегенеративних змін. Комплекс розроблений у формі таблеток, призначений для прийому дорослими чоловіками і жінками старше 18 років. Підходить для вегетаріанців. Форма випуску - упаковки по 60 шт и 120 шт.

Призначення
Solgar Хондропротектор рекомендований при захворюваннях опорно-рухового апарату, проблеми з м'язами і хрящами, порушення сполучної тканини та тугорухливості суглобів, больовому синдромі, при підвищеному навантаженні на суглоби.

Властивості
Хондроїтин з глюкозаміном в комплексі від Солгар підтримують сполучну тканину, суглоби і хрящі, сприяють поліпшенню гнучкості і рухливості, комплекс знімає біль і запалення суглоба при артриті, попереджає розвиток артрозу, зміцнює кістки, підвищує активність і працездатність м'язів.

Активні компоненти
Глюкозамін гідрохлорид (без молюсків) підтримує склад і функціональність суглобів, полегшує біль і знижує скутість.
Сульфат хондроїтину (хондроїтин сульфат натрію) уповільнює руйнування і дегенеративні процеси в кістковій тканині, прискорює відновлення, виступає як мастило суглоба.
МСМ (метілсульфонілметан) усуває больовий синдром в м'язах і суглобах, використовується в препаратах, які застосовують при дегенеративних змінах в суглобі.

Результат
Купівля комплексу Солгар Glucosamine Hyaluronic Acid Chondroitin MSM полегшує стан запалених суглобів, знижує інтенсивність запального процесу, знімає набряк і підвищує рухливість суглобів, прибирає ранкову скутість і підвищує активність.

Застосування
Добова доза препарату від виробника - 1 таблетка 3 рази на день під час їжі, якщо вашим доктором не призначена інша схема і дозування прийому. Не є лікарським препаратом.

Склад
Натрій, Глюкозамин гідрохлорид без молюсків, Хондроїтину сульфат натрію, МСМ (у вигляді Метилсульфонілметан), Колаген BioCell Type II® Екстракт, рослинна целюлоза, мікрокристалічна целюлоза, рослинна стеаринова кислота, кремнезем, рослинний стеарат магнію, рослинний гліцерин.

Хондропротектор Solgar Glucosamine Hyaluronic Acid Chondroitin MSM
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.