Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

МУЛЬТИВІТАМІНИ І МІНЕРАЛИ ДЛЯ ДІТЕЙ SOLGAR U-CUBES CHILDRENS MULTI-VITAMIN & MINERAL

Час застосування: З їжею
Бренд: Solgar
Тип продукту: Харчова добавка
Форма випуску: Жувальні цукерки
Тип харчової добавки: Мультивітаміни
Рекомендується при:
  • Ослаблений імунітет
  • Крихкість кісток
  • Розсіяність уваги
  • Проблеми з зором
  • Занепад сил
Склад:
  • Вітамін A (Бета-каротин)
  • Вітамін D3
  • Вітамін Е (Альфа-токоферол)
  • Йод
  • Кальцій
  • Інозитол
  • Вітамін С (аскорбінова кислота)
  • Цинк
  • Магній
  • Фолат (Фолієва кислота; Вітамін В9)
  • Вітамін B6
  • Вітамін В12 (Метилкобаламін)
  • Натрій
  • Цукор
  • Пантотенова кислота
Склад порції: 1 жувальна цукерка
Виробник: Solgar
Вік: 2+
Для кого: Дітям
Країна виробництва: США
Країна реєстрації: США
Мультивітаміни і мінерали для дітей Solgar U-Cubes Childrens Multi-Vitamin & Mineral фото
ОПИС

Мультивітаміни і мінерали для дітей Solgar U-Cubes Childrens Multi-Vitamin & Mineral

Всі батьки намагаються забезпечити різноманітне харчування дітей і підтримувати зростаючий організм вітамінами і мікроелементами. Але малюки не завжди люблять і їдять те, що корисно для них. Тоді на допомогу приходять вітамінні комплекси, харчові добавки. Компанія Solgar розробила спеціальний комплекс для малюків з 2 років Мультівітаміни і мінерали для дітей U-Cubes Childrens Multi-Vitamin & Mineral, який має форму жувальних цукерок, і включає добову дозу всіх необхідних вітамінів і мікроелементів. U-Cubes мають різні смаки, дитина може вибрати те, що сподобається саме йому - апельсин, вишня або виноград. Збалансована формула вітамінних цукерок включає повний спектр необхідних елементів - вітамін А для здоров'я очей, вітаміни групи В і магній для підтримки нервової системи, вітамін С для зміцнення імунітету, вітамін D і кальцій для міцних кісток і зубів, йод, цинк і риб'ячий жир для активності мозкової діяльності і концентрації уваги. Малюкам цей комплекс рекомендується приймати при зниженні імунітету, при частих ГРВІ, схильності до бактеріальних інфекцій, великий розумової і фізичної навантаженні, слабкість, млявість, брак конкретних вітамінів в організмі. Продукт кошерний, не викликає алергію, не містить ГМО і барвники. Можна приймати дітям з 2 років. Форма випуску - упаковки по 60 шт и 120 шт.

Призначення
Мультивітаміни для дітей U-Cubes купують при підвищеній нервовій збудливості дитини, низької успішності в школі чи дитячому садку, зниженні концентрації уваги, погіршення пам'яті, частою втомою, зниження активності, слабкому імунітеті, зорових, фізичних, розумових навантаженнях.

Властивості
Мультивітамінний комплекс підвищує швидкість протікання розумових реакцій, зміцнює нервову і серцево-судинну систему, підтримує ріст і розвиток здорових кісток і зубів у дитини, підвищує імунітет, знижує ризик розвитку бактеріальних інфекцій, зменшує кількість заражень ГРВІ.

Активні компоненти
Вітамін А допомагає підтримувати гостроту зору, зміцнює серцевий м'яз, кісткову тканину, легені, нирки.
Вітамін С підвищує імунітет, зміцнює серцево-судинну систему, стимулює засвоюваність кальцію.
Вітамін D необхідний для правильного формування та розвитку кісткової системи, допомагає знизити ризик розвитку рахіту.
Вітамін Е - профілактика розвитку анемії, підтримка органів дихальної системи.
Вітаміни групи В зміцнюють і підтримують нервову систему, підвищують розумову діяльність.
Цинк підвищує захисну силу організму, прискорює відновлення пошкоджених тканин, стимулює роботу мозку.
Магній знижує тривожність і збудливість, бореться зі стресом, синтезує активну енергію в клітинах.
Йод для підтримки здоров'я волосся, шкіри, підвищує розумову діяльність, активізує роботу мозку, усуває слабкість і апатію, знімає втому.
ДГК (докозагексаєнової кислоти) (з риб'ячого жиру) допомагає правильно формуватися нервової, імунної та гормональної системи, покращує роботу головного мозку, підтримує зір, бореться із запальними процесами.

Результат
Після регулярного прийому харчової добавки для дітей батьки помітять, що дитина стає більш активною, зосередженою, у нього підвищується концентрація уваги, поліпшується пам'ять, він швидше і краще засвоює матеріал, менше хворіє, настрій поліпшується і рідше виявляються спалаху примх і непослуху, рухи стають більш точними, дитина прагне до активності і позитивного спілкування.

Застосування
Перед тим, як ви почнете давати дитині вітамінний комплекс, отримаєте консультацію вашого педіатра. Добова доза для дітей 2-3 років - 3 цукерки, з 4 років і старше - 4 цукерки в день.

Склад
Вітамін А (ретінілпальмітат), вітамін С (аскорбінова кислота), вітамін D (холекальциферол), Вітамін Е (DL-альфа-токоферолу ацетату), вітамін B-6 (піридоксин гідрохлорид), Фолієва кислота, вітамін B-12 (ціанокобаламін), пантотенова кислота (кальцій D-пантотенат), кальцій (три-кальцій фосфат і дикальций фосфат), Йод (йодид калію), Магній (цитрат магнію), Цинк (цитрат цинку), Натрій, Інозит, ДГК (докозагексаєнової кислоти) (з риб'ячого жиру).

Мультивітаміни і мінерали для дітей Solgar U-Cubes Childrens Multi-Vitamin & Mineral
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.