Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

СЕЛЕН БЕЗ ДРІЖДЖІВ 200 МКГ SOLGAR SELENIUM YEAST-FREE

Час застосування: З їжею
Бренд: Solgar
Тип продукту: Харчова добавка
Форма випуску: Таблетки
Тип харчової добавки: Антиоксидант
Рекомендується при:
  • Гормональний збій
  • Ослаблений імунітет
  • Проблеми з щитоподібною залозою
  • Проблеми з репродуктивною системою
Склад порції: 1 таблетка
Виробник: Solgar
Вік: від 18
Для кого: Унісекс
Країна виробництва: США
Країна реєстрації: США
Селен без дріжджів 200 мкг Solgar Selenium Yeast-Free фото
ОПИС

Селен без дріжджів 200 мкг Solgar Selenium Yeast-Free

Дуже важливе значення для злагодженої роботи організму мають мікроелементи, до числа який відноситься селен. Це потужний антиоксидант, який зберігає здоров'я і молодість клітин, його називають також мікроелементом довголіття. Підтримувати необхідний рівень цього компонента легко, якщо купити харчову добавку Селен без дріжджів 200 мкг Solgar Selenium Yeast-Free. Саме бездріжджова форма цього корисного інгредієнта (L-селенометіонін) приносить найбільше користі і засвоюється на 90% організмом. Селен важливий тим, що має захисну дію від вільних радикалів і виводить з організму важкі метали. Селен накопичується у внутрішніх органах, таких як печінка, нирки, підшлункова залоза, легені, серце. При нестачі цього мікроелемента людина відчуває втому, важкість всередині, болю і слабкість в м'язах, можуть випадати волосся, порушується режим сну, гормональний фон. Основна функція селену - захист клітин від окисного стресу і передчасного старіння. Крім того, селен надає потужну протизапальну та протипухлинну дію, руйнуючи ракові клітини, відновлюючи пошкоджені тканини. Пряме відношення селен має до роботи щитовидної залози, він бере участь у виробленні гормонів і стабілізує гормональний фон чоловіків і жінок. Також грає не останню роль в підтримці репродуктивного здоров'я. Дія селену помітна і за зовнішніми ознаками - підвищується пружність шкірного покриву, шкіра набуває здорового кольору, рівний тон, волосся і нігті перестають сіктися і розшаровуватися, стають набагато міцніше. Під впливом L-селенометіоніна зміцнюється імунна і нервова системи, знижується вплив стресу і нормалізується сон. Селен від Солгар розроблений у формі таблеток для дорослих, підходить для чоловіків і жінок старше 18 років.  Форма випуску - упаковки по 100 шт. и 250 шт.

Призначення
Комплекс з селеном від Солгар рекомендують при зниженні імунного захисту організму, порушенні діяльності гормональної системи, захворюваннях щитовидної залози, репродуктивної системи, як профілактику хвороби Альцгеймера, пухлинних захворювань.

Властивості
L-селенометіонін підвищує захисні сили організму, нормалізує гормональний фон обох статей, контролює діяльність щитовидної залози і вироблення гормонів, підтримує серцево-судинну систему, підвищує активність сперматозоїдів, зберігає молодість і здоров'я клітин, захищає від дії вільних радикалів.

Активні компоненти
Селен (L-селенометіонін) це амінокислота з найбільшою антиоксидантною активністю, яка здатна впливати на гормональний фон організму, регулювати діяльність щитовидної залози, усувати ракові форми, відновлювати репродуктивне здоров'я.

Результат
Селен без дріжджів-200 рекомендується до покупки для забезпечення стійкого результату. Зміни в стані здоров'я стають помітні вже через кілька днів прийому - стабільно-гарний настрій, відсутність емоційних сплесків і нервових зривів, нормальний артеріальний тиск, поліпшення роботи мозку, підвищення концентрації уваги, загострення пам'яті і мислення. Також видно зовнішні прояви - волосся менше січеться, набувають гладкість і обсяг, вирівнюється рельєф шкіри, поліпшується колір обличчя.

Застосування
Якщо вашим лікарем не призначено інакше, приймайте таблетки по 1-2 в день під час їжі. Перед прийомом обов'язково проконсультуйтеся з лікарем.

Склад
Селен (у вигляді L-селенометіоніна), дикальцийфосфат, мікрокристалічна целюлоза, діоксид кремнію, рослинний стеарат магнію, рослинна целюлоза.

Селен без дріжджів 200 мкг Solgar Selenium Yeast-Free
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.