Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

СЕЛЕН БЕЗ ДРІЖДЖІВ 100 МКГ SOLGAR SELENIUM YEAST-FREE

Час застосування: З їжею
Бренд: Solgar
Тип продукту: Харчова добавка
Форма випуску: Таблетки
Тип харчової добавки: Антиоксидант
Рекомендується при:
  • Гормональний збій
  • Ослаблений імунітет
  • Проблеми з щитоподібною залозою
  • Проблеми з репродуктивною системою
Склад порції: 1 таблетка
Виробник: Solgar
Вік: від 18
Для кого: Унісекс
Країна виробництва: США
Країна реєстрації: США
Селен без дріжджів 100 мкг Solgar Selenium Yeast-Free фото
ОПИС

Селен без дріжджів 100 мкг Solgar Selenium Yeast-Free

У величезній різноманітності мікроелементів особливе місце відводять селену і молібдену, які без шкоди для здоров'я виводять з організму важкі метали і діють як найпотужніші антиоксиданти. Солгар пропонує дієтичну добавку Селен без дріжджів 100 мкг Solgar Selenium Yeast-Free в формі таблеток, які швидко засвоюються організмом і починають свою дію з перших днів попадання в тканини. Селен ефективно зміцнює імунну систему, підвищує захисні сили організму і не дозволяє інфекції розвивається в організмі. Крім цього, селен тісно пов'язаний з щитовидною залозою - бере участь у виробленні гормонів щитовидної залози, нормалізує метаболізм гормонів щитовидки, контролює діяльність залози. Добре відомі і доведені протизапальні властивості селену, він здатний знизити і погасити запальний процес, зміцнити уражені тканини і прискорити їх відновлення. Також селен сприятливо діє на репродуктивну функцію, корисний чоловікам і жінкам. Оптимальний вміст в організмі селену підтримує функцію печінки і підшлункової залози, знижує ризик розвитку серцево-судинних і деяких ракових захворювань, запускає процес самознищення ракових клітин шляхом захисту клітинного складу від руйнування ДНК-ниток. Продукт не містить ГМО, підходить для веганів. Рекомендований для чоловіків і жінок старше 18 років. Форма випуску - упаковка 100 шт.

Призначення
Таблетки з селеном від Солгар застосовують при порушенні діяльності гормональної системи, зниження імунної відповіді організму, захворюваннях щитовидної залози, порушення репродуктивної функції, в якості профілактики хвороби Альцгеймера, пухлинних захворювань.

Властивості
Селен в таблетках в бездріжджовий формі нормалізує гормональний баланс, контролює діяльність щитовидної залози і вироблення гормонів, підтримує серцево-судинну систему, підвищує захисні сили організму, підвищує функціональність репродуктивної системи, продовжує молодість клітин, захищає від дії вільних радикалів.

Активні компоненти
Селен (L-селенометіонін) це бездріжджова форма селену, амінокислота, яка підвищує засвоюваність корисного мікроелемента до 90%, показав найбільшу антиоксидантну активність і ефективність в боротьбі з раковими формами.

Результат
Selenium Yeast-Free 100 мг купують, щоб отримати швидкий і надійний ефект. Прийом таблеток допомагає нормалізувати гормональний фон і вироблення гормонів щитовидної залози, позбавляє від симптомів підвищеного тиску і пітливості, допомагає вирішити проблеми репродуктивної системи. Поліпшує пам'ять і підвищує концентрацію уваги, активізує роботу мозку.

Застосування
Перед прийомом обов'язково зверніться до вашого лікаря за консультацією. Добова доза для дорослих 1-2 капсули в день під час прийому їжі, або за призначенням лікаря. Не є лікарським препаратом.

Склад
Селен (у вигляді L-селенометіоніна), дикальцийфосфат, мікрокристалічна целюлоза, діоксид кремнію, рослинний стеарат магнію, рослинна целюлоза.

Селен без дріжджів 100 мкг Solgar Selenium Yeast-Free
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.