Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

РЕСВЕРАТРОЛ З ЕКСТРАКТОМ ЧЕРВОНОГО ВИНА 250 МГ SOLGAR RESVERATROL WITH RED WINE EXTRACT

Час застосування: З їжею
Бренд: Solgar
Тип продукту: Харчова добавка
Форма випуску: Гелеві капсули
Тип харчової добавки: Антиоксидант
Рекомендується при:
  • Підвищений рівень холестерину в крові
  • Шкірні захворювання
  • Захворювання серцево-судинної системи
  • Підвищений артеріальний тиск
  • Атеросклероз
  • Зайва вага
  • Вугровий висип (акне)
Склад порції: 1 гелева капсула
Виробник: Solgar
Вік: від 18
Для кого: Унісекс
Країна виробництва: США
Країна реєстрації: США
Ресвератрол з екстрактом червоного вина 250 мг Solgar Resveratrol With Red Wine Extract фото
ОПИС

Ресвератрол з екстрактом червоного вина 250 мг Solgar Resveratrol With Red Wine Extract

Наш організм щодня змушений протистояти зовнішньому і внутрішньому впливу агресивного середовища і вільних радикалів. Ресвератрол - це натуральний антиоксидант, який виробляють рослини при загрозливих пошкодженнях. Високий його вміст в червоному вині, арахісі, овочах, фруктах, але найбільше його міститься в чорному винограді. Ресвератрол з екстрактом червоного вина 250 мг Resveratrol With Red Wine Extract від компанії Solgar розроблений для повноцінного захисту організму від дії вільних радикалів і руйнування клітин. Виробник пропонує антиоксидант в капсульної упаковці, це полегшує вживання і сприяє швидкому всмоктуванню корисних речовин. Крім антиоксидантної дії, ресвератрол захищає клітини організму від передчасного старіння, підтримуючи цілісність їх структури і перешкоджаючи руйнуванню. Resveratrol With Red Wine Extract стимулює роботу певних генів, які продовжують молодість на клітинному рівні, а також знижують артеріальний тиск і рівень холестерину в крові, перешкоджають розвитку атеросклерозу судин і активізують роботу мозку. Ресвератрол обмежує накопичення жиру, тим самим допомагає стабілізувати вагу і підтримувати його в межах норми. Надає очищаючу і протизапальну дію на шкірний покрив, знищуючи грибкові захворювання і позбавляючи від висипань. Продукт натуральний, підходить для веганів. Можна вживати чоловікам і жінкам з 18 років. Форма випуску - упаковка 60 шт.

Призначення
Комплекс антиоксидантний, що містить ресвератрол рекомендований до покупки при захворюваннях серцево-судинної системи, проблеми з судинами, підвищенні рівня холестерину в крові, атеросклерозі, в програмах боротьби із зайвою вагою, при шкірних захворюваннях, вугрової висипки, цукровому діабеті, захворюваннях очей.

Властивості
Ресвератрол з червоним вином нейтралізує дію вільних радикалів, знижує кров'яний тиск і рівень холестерину, нормалізує кровотік, активізує роботу мозку, підтримує рівень глюкози, береже сітківку від ультрафіолету і вільних радикалів, бореться із зайвою вагою.

Активні компоненти
Транс-ресвератрол покращує роботу мозку, нормалізує тиск, захищає клітини від радикалів і продовжує молодість, знижує запалення і біль в суглобах, перешкоджає поширенню ракових клітин.
Червоне вино екстракт це джерело натуральних фітоестрогенів, антиоксидантів, стимулює вироблення еластину і колагену, покращує мікроциркуляцію, зменшує пігментацію, знижує жирність шкіри і відновлює клітини після УФ, зміцнює стінки капілярів.

Результат
Прийом ресвератрола допомагає знизити артеріальний тиск і підтримувати його в межах норми, покращує самопочуття шляхом очищення ССУ від холестеринових бляшок, роботу мозку, підвищує увагу і покращує пам'ять, допомагає підвищити працездатність. Зменшуються вугрові висипання, освітлюються ділянки пігментації, шкіра стає рівніше, підвищується пружність, довше зберігається молодість.

Застосування
Приймати 1 капсулу на день під час їжі або за рекомендацією спеціаліста.

Склад
Транс-ресвератрол (500 мг [Горець Cuspidatum] корінь), Червоне вино екстракт (Виноград) (з виноградної шкірки), соєве масло, желатин, гліцерин, соєвий лецитин, жовтий бджолиний віск, карамель, діоксид кремнію, діоксид титану.

Ресвератрол з екстрактом червоного вина 250 мг Solgar Resveratrol With Red Wine Extract
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.