Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

РЕСВЕРАТРОЛ 500 МГ SOLGAR RESVERATROL

Час застосування: З їжею
Бренд: Solgar
Тип продукту: Харчова добавка
Форма випуску: Гелеві капсули
Тип харчової добавки: Антиоксидант
Рекомендується при:
  • Підвищений рівень холестерину в крові
  • Шкірні захворювання
  • Захворювання серцево-судинної системи
  • Підвищений артеріальний тиск
  • Атеросклероз
  • Зайва вага
  • Вугровий висип (акне)
Склад порції: 1 гелева капсула
Виробник: Solgar
Вік: від 18
Для кого: Унісекс
Країна виробництва: США
Країна реєстрації: США
Ресвератрол 500 мг Solgar Resveratrol фото
ОПИС

Ресвератрол 500 мг Solgar Resveratrol

Підтримка здоров'я і молодості організму сьогодні завдання не з легких. Щоб протистояти негативному впливу безлічі факторів, організм потребує антиоксидантного захисту. Ідеальним досягненням цієї мети стане покупка харчової добавки концерну Solgar Ресвератрол 500 мг Resveratrol. Це сильний антиоксидант і найбільш відомий в медицині на сьогоднішній день. Ресвератрол відноситься до натуральних поліфенолів, високий вміст яких відзначається в червоному вині, арахісі і деяких рослинах. Завдяки цьому комплексу, клітини організму надійно захищені від руйнівного впливу вільних радикалів, серцево-судинних захворювань, утворення холестеринових бляшок на стінках судин. Resveratrol від Солгар застосовують при різній комплексній терапії в онкології, кардіології, при діабеті і як антигістамінні препарати. Він уповільнює ріст пухлинних клітин, значно знижує утворення закупорки судин мозку, як це буває при нейродегенеративних процесах. Також відзначено ефективну захисну дію, яку надає Ресвератрол на орган зору, він нейтралізує дію вільних радикалів, які утворюються при попаданні на сітківку ока ультрафіолетового випромінювання. Дія ресвератрола здатна забезпечити стабільну вагу, зменшити прояви запального характеру, поліпшити зовнішній вигляд і стан шкірного покриву. Продукт можуть приймати чоловіки і жінки старше 18 років. Підходить для веганів. Форма випуску - упаковка 30 шт.

Призначення
Resveratrol 500 мг купують при підвищеному рівні холестерину в крові, захворюваннях серцево-судинної системи, високому артеріальному тиску, надмірній вазі, шкірних захворюваннях, вугрової висипки, захворюваннях очей, цукровому діабеті.

Властивості
Комплекс, що містить ресвератрол нейтралізує дію вільних радикалів, знижує рівень холестерину і артеріальний тиск, перешкоджає утворенню бляшок, нормалізує вироблення інсуліну, береже сітківку ока від дії ультрафіолету.

Активні компоненти
Ресвератрол - має антибактеріальну дію, знижує рівень запалення, запобігає розвитку ракових новоутворень, надає кардіопротекторну дію, знижує рівень цукру, підтримує еластичність кровоносних судин і покращує кровотік.

Результат
Прийом таблеток Resveratrol 500 мг стабілізує стан судин головного мозку навіть у людей пенсійного віку, підвищує концентрацію уваги і покращує пам'ять, підвищує імунітет, знижує алергічні реакції, покращує зовнішній вигляд і стан шкіри шляхом вироблення колагену. Знижується втома очей, покращує сприйняття кольорів, усуваються головні болі і стомлюваність.

Застосування
Якщо лікарем не призначено інша схема прийому і дозування, то дорослі приймають 1 капсулу 1-2 рази в день разом з їжею.

Склад
Ресвератрол (714 мг [Горець Cuspidatum] корінь), рослинна целюлоза, магнію рослинного магнію, діоксид кремнію.

Ресвератрол 500 мг Solgar Resveratrol
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.