Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ПРОБІОТИКИ SOLGAR ADVANCED 40+ ACIDOPHILUS VEGGIE CAPS

Час застосування: З їжею
Бренд: Solgar
Форма випуску: Капсула рослинного походження
Тип харчової добавки: Пробіотик
Рекомендується при:
  • Відновлення кишкової флори
  • Ослаблений імунітет
  • Дисфункція шлунково-кишкового тракту
  • Пошкодження слизової оболонки кишечника
  • Дисбактеріоз
Склад порції: 1 капсула
Виробник: Solgar
Вік: від 18
Для кого: Унісекс
Країна виробництва: США
Країна реєстрації: США
Пробіотики Solgar Advanced 40+ Acidophilus Veggie Caps фото
ОПИС

Пробіотики Solgar Advanced 40+ Acidophilus Veggie Caps

Неприємні і болючі відчуття при дисфункції шлунково-кишкового тракту можуть доставити багато неприємностей. Для підтримки здоров'я і нормального функціонування всієї системи травлення рекомендуються до прийому рослинні капсули від американського бренду Solgar Прибуток Advanced 40+ Acidophilus Veggie Caps. Харчова добавка включає п'ять основних штамів, які покращують роботу всієї травної системи величезною кількістю живих бактерій, кожен штам нараховуємо близько 300 млн бактерій. Пробіотики від Солгар це лактобактерії і ацидофілін, які допомагають швидко нормалізувати діяльність шлунково-кишкового тракту і забезпечити правильну мікрофлору. Збалансована формула і потужний вплив комплексу відновлюють кишкову мікрофлору, перешкоджають розвитку дисбактеріозу, пригнічують патогенні форми, покращують моторику шлунку і всмоктування корисних речовин в стінки кишечника. Пробіотики Advanced 40+ беруть участь у виробленні антитіл до багатьох захворювань і вірусів, знімають запалення і допомагають швидше відновитися після прийому антибактеріальних препаратів. Комплекс відмінно усуває симптоми діареї, ефективний при кольках, знімає неприємні відчуття тяжкості в шлунку і використовується при комплексному лікуванні гастриту. Капсули можуть приймати вегетаріанці, продукт унісекс, вік 18+. Форма випуску - упаковка 120 шт.

Призначення
Капсули рослинного походження Advanced 40+ від Солгар рекомендовані до покупки при проблемах і хворобах шлунково-кишкового тракту, дисбактеріоз, в період після прийому антибіотиків, при зниженні опірності організму, дисфункції травної системи, запальних процесах на слизовій оболонці кишечника.

Властивості
Solgar Пробіотики ефективно і за короткий термін позбавляють від хворобливих відчуттів в шлунку і кишечнику, допомагають вилікувати дисбактеріоз, відновити кишкову мікрофлору, підвищити імунітет, регенерують стінки кишечника при порушенні їх структури, усувають запор, діарею, здуття, кольки.

Активні компоненти
L. acidophilus, LA-5 значно скорочують час розладів шлунково-кишкового тракту, беруть участь у відновних процесах слизової і мікрофлори.
L. rhamnosus GG, LGG використовується для профілактики ротавірусної інфекції, діареї різного типу, в комплексній терапії при гастроентериті, в деяких випадках лікування атопічного дерматиту.
L. paracasei, L CASEI 431 зменшують ризик утворення каменів в нирках, мають високу протипухлинну активність, знищують шкідливі бактерії.
B. lactis, BB-12 усувають діарею будь-якого генезу, в тому числі, на фоні і після прийому антибіотиків, загоюють виразки на стінках кишечника.
S. thermophilus, TH-4 позбавляє від небажаних реакцій після хіміотерапії, підтримує цілісність стінок кишечника, включений до складу терапевтичних заходів щодо лікування виразки.

Результат
Прийом пробіотиків вносить позитивні зміни в життя пацієнта - поліпшується робота всієї травної системи, усуваються проблеми кишечника (запор, діарея, коліки), знижується больовий синдром і синдром роздратованого кишечника, їжа переробляється швидше і в правильному руслі, зміцнюється імунітет, знижується ризик захворювань вірусної та бактеріальної етіології, відновлюється мікрофлора кишечника, слизові оболонки.

Застосування
Прийом харчової добавки для дорослих - 1 капсула 1-2 рази на день під час їжі. Перед прийомом БАДа обов'язкова консультація лікаря.

Склад
Advanced 40+ Acidophilus Complex 1,5 мільярда мікроорганізмів, що забезпечують: L. acidophilus, LA-5 300 мільйонів життєздатних мікроорганізмів L. rhamnosus GG, LGG 300 мільйонів життєздатних мікроорганізмів L. paracasei, L CASEI 431 300 мільйонів життєздатних мікроорганізмів B. lactis, BB -12 300 мільйонів життєздатних мікроорганізмів S. thermophilus, TH-4 300 мільйонів життєздатних мікроорганізмів

Пробіотики Solgar Advanced 40+ Acidophilus Veggie Caps
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.