Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ЖИРНІ КИСЛОТИ ОМЕГА-3 2000 МГ SOLGAR OMEGA 3 FISH OIL CONCENTRATE

Час застосування: З їжею
Бренд: Solgar
Тип продукту: Харчова добавка
Форма випуску: Желатинові капсули
Тип харчової добавки: Жирні кислоти
Рекомендується при:
  • Захворювання серцево-судинної системи
  • Депресія
  • Розлади нервової системи
  • Розсіяність уваги
  • Порушення пам'яті
  • Аритмія
  • Підвищений артеріальний тиск
  • Атеросклероз
  • Ішемічна хвороба серця
Склад порції: 1 желатинова капсула
Виробник: Solgar
Вік: від 18
Для кого: Унісекс
Країна виробництва: США
Країна реєстрації: США
Жирні кислоти Омега-3 2000 мг Solgar Omega 3 Fish Oil Concentrate фото
ОПИС

Жирні кислоти Омега-3 2000 мг Solgar Omega 3 Fish Oil Concentrate

Риб'ячий жир - найвідоміша з поліненасичених жирних кислот. Найвища його концентрація в маслі холоднокровних глибоководних морських риб. Омега-3 в необхідній кількості не синтезуються в організмі, тому важливо заповнювати запас. Прийом харчових добавок від компанії Солгар допоможе відновити необхідний рівень Омега-3 за допомогою комплексу Жирні кислоти Омега-3 2000мг Solgar Omega 3 Fish Oil Concentrate. Це желатинові капсули, які містять необхідні жирні Омега 3-кислоти - альфа-ліноленова кислота (АЛК), ейкозапентаєнова кислота (ЕПК) і докозагексаєнова кислота (ДГК). Вони позитивно впливають на всі сфери діяльності організму, так як входять до складу клітинних мембран. Поліненасичені жирні кислоти значно покращують клітинний метаболізм, зміцнюють нейронні зв'язки, беруть участь в синтезі нейронів, тим самим знижуючи симптоматику і протягом різного роду депресивних станів. Також Омега 3 мають протизапальну дію при захворюваннях кістково-м'язової тканини (артрит, артроз), зміцнюють серце і нормалізують рівень холестерину в крові. Прийом БАДа рекомендований для дорослих старше 18 років. Повністю натуральний продукт. Для чоловіків та жінок. Форма випуску - упаковка 120 шт и 240 шт.

Призначення
Комплекс Omega 3 Solgar купують при хворобах серцево-судинної системи, нервових розладах, зниженні пам'яті, уваги, атеросклерозі, порушенні мозкового кровообігу, зниження імунітету, підвищеному кров'яному тиску, аритмії, нервових розладах, схильності до депресій, захворюваннях опорно-рухового апарату.

Властивості
Масляний концентрат Жирних поліненасичених кислот Omega-3 має протизапальну дію на всі системи і органи, знімає синдром втоми і безсилля, активізує енергію клітин, відновлює слизові оболонки, бореться з проявами депресії і стресу, нормалізує серцеву діяльність і мозковий кровообіг.

Активні компоненти
Омега-3 включає ейкозапентаєнову, докозагексаєнову, альфа-ліноленову кислоти. Вони входять до складу клітинних мембран, зміцнюють їх структуру, знижують ризик розвитку онкозахворювань, зменшують запалення при захворюваннях суглобів, покращують статеву функцію, знижують рівень стресу і полегшують депресивні стани.

Результат
Прийом БАДа з Омега-3 призводить роботу всіх органів і систем організму до норми і стабільності. Артеріальний тиск знижується до норми, усувається аритмія і нормалізується серцевий ритм. Відчутне полегшення приходить при стресовому стані і депресії, знижується рівень страху і тривожності. Нормалізується робота травної системи.

Застосування
Дозування для дорослих - 2 капсули 3 рази на день під час прийому їжі. Якщо у вас є хронічні захворювання, ви вагітні або годуєте грудьми, приймаєте якісь препарати, обов'язково узгодьте прийом капсул зі своїм лікарем.

Склад
Риб'ячий жир концентрат: Омега-3 поліненасичених жирних кислот, ЕПК (ейкозапентаєнова кислота), ДГК (докозагексаєнова кислота). Желатин, рослинний гліцерин, натуральні змішані токофероли. Містить рибу (анчоуси, макрель, сардини).

Жирні кислоти Омега-3 2000 мг Solgar Omega 3 Fish Oil Concentrate
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.