Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

НАТУРАЛЬНА ЖУРАВЛИНА З ВІТАМІНОМ С SOLGAR CRANBERRY WITH VITAMIN C

Час застосування: З їжею
Бренд: Solgar
Тип продукту: Харчова добавка
Форма випуску: Капсула рослинного походження
Тип харчової добавки: Природна добавка
Рекомендується при:
  • Виразка
  • Гастрит
  • Тромбоз
  • Підвищений рівень холестерину в крові
  • Ослаблений імунітет
  • Захворювання серцево-судинної системи
  • Атеросклероз
  • Дисфункція шлунково-кишкового тракту
  • Цистит
  • Коліт
  • Захворювання сечостатевої системи
Склад порції: 1 капсула
Виробник: Solgar
Вік: від 18
Для кого: Унісекс
Країна виробництва: США
Країна реєстрації: США
Натуральна журавлина з вітаміном С Solgar Cranberry With Vitamin C фото
ОПИС

Натуральна журавлина з вітаміном С Solgar Cranberry With Vitamin C

Натуральні харчові добавки забезпечують організм добовою дозою необхідних вітамінів і мікроелементів. Концерн Solgar створив дієтичну добавку Натуральна журавлина з вітаміном С Cranberry With Vitamin C. Це натуральний засіб, який швидко стабілізує стан при захворюваннях сечовидільної системи, циститах, хвороби нирок, запальних процесах. Цей комплекс журавлина + вітамін С розроблений на основі свіжих ягід, унікальна технологія дозволяє зберегти всі корисні і лікувальні властивості цієї рослини. Журавлина володіє потужною антисептичною дією і унікальною здатністю видаляти патогенну мікрофлору без наслідків для організму і рецидивів. Саме ці властивості дозволяють повністю позбутися від каменів у нирках, циститу, пієлонефриту. Крім того, ягода допомагає підтримувати нервову систему, зміцнює імунітет, сприяє підвищенню захисних функцій стінок сечового міхура. Журавлина разом з аскорбіновою кислотою підвищує настрій і активність, стимулює виробництво енергії в клітинах, допомагає нормалізувати сон, артеріальний тиск, підтримує серцеву і мозкову діяльність і бореться з атеросклерозом судин. Продукт кошерний, можна приймати вегетаріанцям. Випускається у формі капсул. Вік 18+, унісекс. Форма випуску - упаковка 60 шт.

Призначення
Журавлина з вітаміном С застосовується для лікування і профілактики проблем сечовидільної системи, при запаленнях сечового міхура, хворобах нирок, циститі, пієлонефриті, при зниженні імунітету, дисфункції діяльності шлунково-кишкового тракту (виразка, гастрит).

Властивості
Вітамінний комплекс Cranberry With Vitamin C від Солгар рекомендований до покупки для повного позбавлення від хвороб сечового міхура і нирок, усунення сечокам'яної хвороби, для очищення судин від тромбів, нормалізації діяльності серцево-судинної системи, шлунково-кишкового тракту, при частих застудах і ГРВІ.

Активні компоненти
Журавлина (ягоди) нейтралізує патогенну мікрофлору, знімає запалення, нормалізує рівень артеріального тиску, попереджає атеросклероз судин, відновлює слизову оболонку шлунка, мікрофлору кишечника, повністю виліковує хвороби сечовидільної системи.
Вітамін С зміцнює стінки судин, підвищує імунітет.

Результат
Натуральний комплекс з журавлиною і аскорбінової кислотою швидко знімає запалення при пієлонефриті, циститі, виліковує ці хвороби без ризику рецидиву. Після прийому капсул підвищується тонус організму, настрій, стабілізується стан нервової системи, сон настає швидше, людина відчуває енергійність і проявляє активність. Зникають болі в області живота, спровоковані гастритами і виразками, полегшується стан при сечокам'яній хворобі.

Застосування
Перед прийомом порадьтеся з лікарем, харчова добавка не є лікувальним препаратом. Добова доза для дорослих - 1 капсула 2 рази на день перед їжею, якщо лікарем не призначено інакше.

Склад
Вітамін С (як L-аскорбінова кислота), Журавлина (концентрат 50: 1) (фрукти) (макрокарпон вакцини), Рослинна целюлоза, кремнезем, рослинний стеарат магнію.

Натуральна журавлина з вітаміном С Solgar Cranberry With Vitamin C
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.