Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ЧАСНИКОВА ОЛІЯ SOLGAR GARLIC OIL PERLES CONCENTRATE

Час застосування: З їжею
Бренд: Solgar
Тип продукту: Харчова добавка
Форма випуску: Гелеві капсули
Тип харчової добавки: Природна добавка
Рекомендується при:
  • Ослаблений імунітет
  • Отруєння
  • Інтоксикація організму
  • Запалення слизових оболонок організму
  • Застуда
  • Захворювання сечостатевої системи
Склад порції: 1 гелева капсула
Виробник: Solgar
Вік: від 18
Для кого: Унісекс
Країна виробництва: США
Країна реєстрації: США
Часникова олія Solgar Garlic Oil Perles Concentrate фото
ОПИС

Часникова олія Solgar Garlic Oil Perles Concentrate

Про корисні властивості часнику було відомо ще в Древньому Китаї, де цю рослину використовували в лікувальних цілях. Ми звикли бачити в часнику спецію з різким запахом і смаком, знаємо про те, що часник зміцнює імунітет в сезон застуд. На основі часнику було створено унікальну Часникова олію Solgar Garlic Oil Perles Concentrate, що укладена в капсули і має високу концентрацію корисних інгредієнтів. Часникова олія містить величезну кількість мінералів, вітамінів і мікроелементів, які допомагають справлятися з безліччю хвороб і надають профілактичну дію. У олії часнику містяться сірка і селен, які захищають клітини організму від окисного стресу, зберігають їх цілісність, зміцнюють оболонку. Оновлення клітин сприяє зміцненню імунної системи, часникова олія має антипаразитарну і протигрибкову дію, допомагає впоратися з проблемами шлунково-кишкового тракту (гастрит, діарея, дисбактеріоз), сечостатевої та серцево-судинної системи, робить позитивний вплив на нервові клітини, руйнує ракові новоутворення. На основі часнику створюються безліч препаратів, але часникова олія вважається одним з найбільш дієвих методів боротьби з різними захворюваннями. Харчова добавка розроблена в гелевих капсулах, це полегшує прийом препарату і позбавляє від різкого запаху часнику. БАД повністю натуральний, можна рекомендувати вегетаріанцям. Підходить чоловікам і жінкам старше 18 років. Форма випуску - упаковка 250 шт.

Призначення
Олія часникова Солгар застосовують при серцево-судинних захворюваннях, проблемах сечостатевої сфери, нервових розладах, хворобах шлунково-кишкового тракту, онкологічних захворюваннях.

Властивості
Garlic Oil Perles Concentrate зміцнює імунну систему, підтримує серцево-судинну діяльність, знижує тиск, бореться з онкологічними новоутвореннями, лікує запалення сечостатевої сфери, хвороби травної системи.

Активні компоненти
Олія концентрату часнику усуває кишкові інфекції, лікує гастрит, дисбактеріоз, запор, стабілізує гормональний фон, має сечогінну дію, зміцнює стінки судин, знижує тиск, зміцнює нервові волокна, кісткову і м'язову тканину, бореться з онкологією.

Результат
Прийом гелевих капсул приводить в норму артеріальний тиск і стабілізує роботу серця, допомагає відновити гарне самопочуття і підвищує фізичну активність, відчутно нормалізує стан нервової системи, заспокоює і допомагає розслабитися, нормалізує травлення, покращує переварювання їжі і обмін речовин.

Застосування
Проконсультуйтеся з лікарем перед тим, як почати прийом часникового масла в капсулах, якщо ви вагітні або годуєте грудьми, а також маєте супутні захворювання або приймаєте медичні препарати. Виробник рекомендує дорослим приймати по 1 гелевою капсулі 1-2 рази на день разом з їжею.

Склад
Олія концентрату часнику (приблизно від 500 мг свіжих цибулин), сафлорова олія, желатин, гліцерин, рослинні капсули.

Часникова олія Solgar Garlic Oil Perles Concentrate
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.