Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ЦИТРАТ КАЛЬЦІЮ + ВІТАМІН D3 SOLGAR CALCIUM CITRATE WITH VITAMIN D3

Час застосування: З їжею
Бренд: Solgar
Тип продукту: Харчова добавка
Форма випуску: Таблетки
Тип харчової добавки: Мінерали
Рекомендується при:
  • Ниркова недостатність
  • Каміння у нирках
  • Остеопороз
  • Печія
  • Слабкі кістки, хрящі та суглоби
  • Остеохондроз
  • Запалення сечового міхура
  • Захворювання сечостатевої системи
Склад порції: 1 таблетка
Виробник: Solgar
Вік: від 18
Для кого: Унісекс
Країна виробництва: США
Країна реєстрації: США
Цитрат кальцію + вітамін D3 Solgar Calcium Citrate With Vitamin D3 фото
ОПИС

Цитрат кальцію + вітамін D3 Solgar Calcium Citrate With Vitamin D3

Міцність і здоров'я кісток, зубів безпосередньо залежить від рівня кальцію в організмі. А щоб його засвоюваність наблизити до максимуму, необхідний вітамін D3. Американський конгломерат Solgar розробив харчову добавку Цитрат кальцію + вітамін D3 Calcium Citrate With Vitamin для підтримки кістково-м'язової тканини і максимального засвоєння цінного мінералу. Звичайно, кальцій надходить в організм разом з їжею, але не завжди раціон включає продукти з достатньою кількістю кальцію. Якщо рівень кальцію в організмі оптимальний, ви зможете уникнути ламкості і слабкості кісток, розвитку таких захворювань суглобів, як артрит і артроз, а також остеопороз в зрілому віці. Крім цього, комплекс з кальцієм і вітаміном D3 допомагає зміцнити і підтримати серцеву діяльність і стінки судин, знижує артеріальний тиск і рівень холестерину, попереджає розвиток сечокам'яної хвороби і запальних процесів в сечовому міхурі. Також сприятливо діє зв'язка кальцій + D3 на нервову систему, покращує провідність нервових імпульсів і нормалізує настрій. Кальцій з вітаміном D3 сприяє нормалізації функціонування травної та сечостатевої систем, підсилює захисний бар'єр організму в боротьбі з вірусами, знижує ризик розвитку судомного синдрому і оніміння кінцівок. Наявність в комплексі Вітаміну D3 допомагає проводити профілактику онкозахворювань, зміцнити емаль зубів, кістки, усунути симптоми стресу і знизити рівень тривоги. Комплекс розроблений у формі таблеток, які можуть приймати чоловіки і жінки з 18 років, а також ті, хто дотримується вегетаріанської дієти. Форма випуску - упаковки по 60 шт, 120 шт и 240 шт.

Призначення
Купівля комплексу Цитрат кальцію + вітамін-D3 Calcium Citrate With Vitamin від Солгар допоможе при нестачі кальцію в організмі, слабкості кісток, ламкості нігтів, проблемі з зубами, остеохондрозі, каменях у нирках, запаленні сечового міхура, артриті, артрозі, зниженні імунітету.

Властивості
Кальцій з вітаміном D3 зміцнює кістки і зуби, підтримує здоров'я серця, нормалізує кров'яний тиск і рівень холестерину, знімає запалення сечостатевої сфери, зміцнює нервову тканину.

Активні компоненти
Вітамін D3 (як холекальциферол) підтримує кісткову тканину, зміцнює скелет, підвищує настрій, зміцнює імунітет, підвищує апетит, зміцнює зуби. Знижує дратівливість і стрес.
Кальцій (у вигляді цитрату кальцію) усуває недолік цього мінералу, знижує прояви алергії при прийомі медикаментів, підвищує міцність стінок судин, зміцнює зуби і кістки.

Результат
Прийом таблеток кальцію з вітаміном D3 сприяє підвищенню міцності кісток і зубів, покращує їх стан, зменшує прояви карієсу, нормалізує тиск і серцевий ритм, нормалізує пульс і загальний стан. Позитивно впливає на процеси мозкової діяльності, покращує роботу мозку і протікання психічних реакцій. Сон стає міцнішим, нервове збудження знижується.

Застосування
Прийом препаратів групи БАДів необхідно обговорити з лікарем. Виробник рекомендує приймати по 4 таблетки в день під час їжі.

Склад
Вітамін D3 (як холекальциферол), Кальцій (як цитрат кальцію), мікрокристалічна целюлоза, рослинна целюлоза, кремнезем, рослинний стеарат магнію, діоксид титану, рослинний гліцерин.

Цитрат кальцію + вітамін D3 Solgar Calcium Citrate With Vitamin D3
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.