Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ХРОМ ПІКОЛІНАТ 500 МКГ SOLGAR CHROMIUM PICOLINATE

Час застосування: День
Бренд: Solgar
Тип продукту: Харчова добавка
Форма випуску: Капсула рослинного походження
Тип харчової добавки: Мінерали
Рекомендується при:
  • Підвищений рівень холестерину в крові
  • Атеросклероз
  • Зайва вага
  • Порушення вуглеводного обміну
  • Порушення жирового обміну в організмі
Склад порції: 1 капсула
Виробник: Solgar
Вік: від 18
Для кого: Унісекс
Країна виробництва: США
Країна реєстрації: США
Хром піколінат 500 мкг Solgar Chromium Picolinate фото
ОПИС

Хром піколінат 500 мкг Solgar Chromium Picolinate

Мінерал хром в активній біо-формі пиколината має на організм позитивний вплив і повністю готовий до засвоєння. Всемірно відома компанія Solgar представляє Хром пиколинат 500 мкг Chromium Picolinate в формі рослинних капсул для максимальної підтримки вашого здоров'я. Хром захищає білки в організмі людини від гліколізу, з його участю протікає синтез гормону молодості ДГЕА, регулюється рівень інсуліну і знижується апетит. Хром бере участь в підтримці і відновленні клітинної структури, оновлює їх склад, підтримує функціонування щитовидної залози, стабілізує роботу і склад кісткової тканини, зміцнює скелет і м'язи. Мікроелемент хром надає зміцнюючу дію на нервову і серцево-судинну систему організму, знімає синдром роздратування, знижує рівень тривожності і допомагає повернути нормальний сон. Крім цього, хром важливий при порушенні репродуктивного здоров'я, він підвищує шанси на зачаття і нормальний розвиток плода. При нестачі цього елемента можливий розвиток безпліддя, атеросклероз судин, затримка росту і розвитку, цукровий діабет, зниження активності і витривалості. Продукт кошерний, підходить для веганів. Унісекс. Прийом з 18 років. Форма випуску - упаковки по 60 шт и 120 шт.

Призначення
Хром пиколинат 500 мкг від Солгар рекомендований до прийому при атеросклерозі судин, надмірній вазі, схильності до цукрового діабету, підвищеному рівні холестерину в крові, порушенні жирового і вуглеводного обміну, зниженні м'язового тонусу, нервових розладах.

Властивості
Chromium Picolinate сприяє зниженню рівня цукру, зменшує апетит, допомагає стабілізувати вагу, знижує рівень холестерину в крові, перешкоджає розвитку атеросклерозу, нормалізує вуглеводний і жировий обмін, зміцнює серцево-судинну і нервову систему, знімає напругу і стрес.

Активні компоненти
Хром пиколинат знижує рівень цукру крові, покращує реакцію на інсулін, притупляє відчуття голоду, швидше розщеплює жири і допомагає боротися із зайвою вагою, підтримує функції щитовидної залози, підвищує активність сперматозоїдів, покращує репродуктивне здоров'я.

Результат
Купуйте Хром в капсулах від Солгар, щоб швидко привести в норму роботу організму при підвищеному рівні холестерину і цукру крові. Капсули допомагають нормалізувати артеріальний тиск, роботу серця, підтримати нервову систему шляхом розслаблення нервових волокон і зниження рівня стресу в клітинах. Хром прискорює обмін речовин, ви зможете без зусиль відмовитися від висококалорійної їжі і знизити вагу. Підвищується працездатність і активність мозку, м'язи стають міцними і витривалими, поліпшується пам'ять і увага.

Застосування
Перед початком прийому харчової добавки отримайте консультацію кваліфікованого фахівця. Якщо лікар не коригує спосіб прийому і дозування, приймайте по 1 капсулі 1 раз на день під час їжі.

Склад
Хром (як хром пиколинат), Мікрокристалічна целюлоза, рослинна целюлоза, стеарат магнію рослинного походження.

Хром піколінат 500 мкг Solgar Chromium Picolinate
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.