Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ГІАЛУРОНОВА КИСЛОТА SOLGAR HYALURONIC ACID

Час застосування: З їжею
Бренд: Solgar
Тип продукту: Харчова добавка
Форма випуску: Таблетки
Тип харчової добавки: Вітаміни
Рекомендується при:
  • М'язовий біль
  • Шкірні захворювання
  • Остеопороз
Склад порції: 1 таблетка
Виробник: Solgar
Вік: від 18
Для кого: Унісекс
Країна виробництва: США
Країна реєстрації: США
Гіалуронова кислота Solgar Hyaluronic Acid фото
ОПИС

Гіалуронова кислота Solgar Hyaluronic Acid

Гіалуронова кислота та колаген є життєво важливими структурними компонентами шкіри, вони частково відповідальні за зволоження, пружність та еластичність шкіри. Вони мають високу біодоступність та покращують гідратацію шкіри. Колаген та гіалуронова кислота – це суттєві структурні компоненти шкіри, що відповідають за її еластичність, пружність та зволоження, але їх вироблення організмом зменшується з віком. Колаген типу II містить ключові компоненти, які також допомагають підтримувати здорові хрящі та суглоби. Харчова добавка для чоловіків та жінок, вік 18+. Не містить глютену, пшениці, молока, дріжджів, цукру, натрію, штучних добавок, підсолоджувачів, консервантів та барвників. Форма випуску – упаковка 30 шт.

Призначення
Застосовується в комплексній терапії з лікування артриту, подагри та остеохондрозу. Покращує структуру хрящової тканини, підвищує амортизацію суглобів, має протизапальну дію, ефективний для профілактики захворювань опорно-рухового апарату, а також допомагає швидше відновитись після травм. Збільшує вироблення синовіальної рідини, підвищує еластичність сполучних тканин, міцність зв'язок, позитивно впливає на стан шкіри, а також має зволожуючий ефект.

Властивості
Ця формула забезпечує організм необхідними поживними речовинами для підтримки здорової функції суглобів, їх рухливості та гнучкості, а також еластичності та пружності шкіри. Колаген складає четверту частину всього білка в організмі. Насамперед він дбає про шкіру, сприяючи її омолодження. Він позитивно впливає обмінні процеси організму. Це означає, що цей білок сприяє позбавленню зайвих кілограмів. Колаген утворює молекулярні сполуки, які, у свою чергу, зміцнюють сухожилля та підтримують м'язи. Вітамін С, доданий у формулу, бере участь у формуванні колагену та корисний для здоров'я суглобів. Гіалуронова кислота стимулює регенерацію хрящової тканини та має протизапальну дію. Дана формула сприяє синтезу гіалуронової кислоти у суглобовій рідині, а також блокує ферменти, що сприяють руйнуванню хрящових тканин. При системному прийомі препарату ви уповільните процеси старіння шкіри, тонких ліній і зморшок на обличчі, т.к. комплекс живить вашу шкіру зсередини.

Активні компоненти
Вітамін С – підвищує імунітет, є потужним антиоксидантом, нейтралізує негативний вплив вільних радикалів на клітини, допомагає зберегти молодість, активізує синтез колагену в організмі, що підвищує еластичність хрящів, зв'язок і суглобів, збільшує вироблення синовіальної рідини, зберігає цілісність. не дає руйнуватися кістковій тканині.
Натрій – покращує засвоюваність інших компонентів, що входять до складу, а також нормалізує кислотно-лужний баланс, допомагає скорочуватися м'язам та повноцінно працювати зв'язкам та суглобам;
BioCell Collagen – запатентована формула, що складається з гідролізованого колагену, хондроїтину сульфату натрію та гіалуронової кислоти.

Результат
Гіалуронова кислота з колагеном забезпечать вам міцність та еластичність сполучної тканини. А також забезпечать легкість руху без болю навіть у людей похилого віку.

Застосування
Приймати 1 таблетку на день під час їжі або за рекомендацією спеціаліста.

Попередження
Зберігати поза досяжністю дітей. Зберігати за кімнатної температури. Не використовувати, якщо зовнішня захисна мембрана флакона відсутня, порвана чи пошкоджена.

Склад
Гідролізований колаген типу ІІ 720 мг. Сульфат хондроїтину (хондроїтин сульфат натрію) 192 мг. Гіалуронова кислота 120 мг.

Гіалуронова кислота Solgar Hyaluronic Acid
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.