Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 06.05 – вихідний
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ВІТАМІННИЙ B-КОМПЛЕКС SOLGAR B-COMPLEX "100"

Час застосування: З їжею
Бренд: Solgar
Тип продукту: Харчова добавка
Форма випуску: Гелеві капсули
Тип харчової добавки: Вітаміни
Рекомендується при:
  • Захворювання серцево-судинної системи
  • Порушення циклу сну
  • Розлади нервової системи
  • Розсіяність уваги
  • Порушення пам'яті
Склад порції: 1 гелева капсула
Виробник: Solgar
Вік: від 18
Для кого: Унісекс
Країна виробництва: США
Країна реєстрації: США
Вітамінний B-Комплекс Solgar B-Complex
ОПИС

Вітамінний B-Комплекс Solgar B-Complex "100"

Стрес і хвороби можуть наздогнати нас в будь-який час року і незалежно від віку. Кращою підтримкою для нашого організму в такому випадку стане Вітамінний B-Комплекс Solgar B-Complex "100", тому що компанія Солгар є провідним брендом у виробництві харчових добавок на натуральній основі. БАД має збалансований склад, заснований на поєднанні вітамінів групи В, необхідних нашому організму для підтримки імунної та нервової системи, зміцнення кістково-м'язової тканини і судин, попередження захворювань серцево-судинної системи та обмінних процесів. B-Complex "100" включає всі вітаміни групи В, які підтримують найважливіші процеси нашого організму, в тому числі, виробництво ДНК та роботу мозку. З ними значно поліпшується зовнішній вигляд шкіри і волосся, підвищується настрій і нормалізується режим працездатності та відпочинку, поліпшується пам'ять і концентрація уваги, стають міцнішими судини і серцевий м'яз. Також нормалізуються процеси обміну речовин, знижується рівень загальної тривожності і стресу. Вітаміни групи В допомагають боротися з дією вільних радикалів, підтримувати молодість і здоров'я клітин, а також допомагають виробляти активну енергію з їжі, засвоювати жири і білки. В-комплекс не містить штучних добавок, барвників і ГМО, він повністю натуральний без тварин добавок, так що може бути рекомендований до прийому вегетаріанцям. Унісекс, вік 18+. Форма випуску - упаковки по 50 шт и 100 шт.

Призначення
В-Комплекс від Солгар розроблений для дорослих у вигляді гелевих капсул, які необхідні при проблемах серцево-судинної і нервової систем, для підвищення імунітету, при розладах нервової системи, порушення сну і психічних функцій (уваги, мислення, пам'яті), при стресах і ламкості волосся, погіршення стану шкірного покриву.

Властивості
Вітамінний B-Комплекс Solgar B-Complex "100" варто купити, щоб забезпечити свій організм необхідними елементами в добовій дозі. Вітаміни групи В здатні підтримати імунну систему, нормалізувати активність психічних процесів поліпшити зовнішній вигляд шкіри і волосся, стабілізувати сон і мозкову діяльність, зміцнити стінки судин, а значить, налагодити роботу серця і захистити від передчасного старіння клітин.

Активні компоненти
Вітамін В1 - тіамін бере участь у виробленні активної енергії в організмі, особливо, в серці і мозку, стимулює клітинну активність.
Вітамін В2 - рибофлавін відповідає за нормальну роботу зорового органу, перешкоджає втраті гостроти зору, виникнення катаракти, запалення слизових оболонок.
Вітамін В3 - ніацин підтримує стан шкіри, нормалізує рівень холестерину.
Вітамін В6 стимулює вироблення червоних кров'яних тілець, підтримує гормональний баланс і всю нервову систему, недолік його приводить до анемії і судом (особливо у дітей), депресії.
Фолат вітамін В9 - фолієва кислота разом з вітаміном В12 бере участь в синтезі ДНК, необхідний для нормального процесу ділення клітин, особливо це важливо при вагітності, щоб уникнути розвитку вад у плода.
Вітамін В12 - метилкобаламін зміцнює нервові волокна і покращує провідність сигналів периферичної нервової системи, бере участь у виробництві ДНК, недолік його приводить до оніміння кінцівок і зниження психічних функцій, особливо в літньому віці.
Біотин - вітамін В7 відповідає за стан шкіри, волосся і нігтів, для вироблення, засвоєння амінокислот і жирів.
Пантотенова кислота - вітамін В5 підтримує роботу нирок і бореться зі стресом.

Результат
Після прийому капсул з вмістом вітаміну В відзначається значне поліпшення загального самопочуття і зовнішнього вигляду шкіри, волосся. Стабілізується робота серця і мозку, поліпшується пам'ять і увагу, підвищується працездатність, нормалізується сон, знижується тривожність.

Застосування
Дозування для дорослих передбачає прийом 1 гелевою капсули в день під час їжі, якщо вашим лікарем не призначена інша схема і дозування.

Склад
Вітамін В1 (тіамін), вітамін В2 (рибофлавін), вітамін В3 (ніацин), вітамін В6, Фолат (фолієва кислота; вітамін В9), вітамін В12 (метилкобаламін), Біотин (вітамін В7), Пантотенова кислота (вітамін В5), Холін бітартрат, Інозітол, Рослинна целюлоза, рослинний стеарат магнію, діоксид кремнію.

Вітамінний B-Комплекс Solgar B-Complex "100"
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.