Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ВІТАМИН С 500 МГ SOLGAR ESTER-C ASCORBATE COMPLEX

Час застосування: З їжею
Бренд: Solgar
Тип продукту: Харчова добавка
Форма випуску: Гелеві капсули
Тип харчової добавки: Вітаміни
Рекомендується при:
  • Ослаблений імунітет
  • Розтягнення зв'язок
  • Шкірні захворювання
  • Артрит
  • Захворювання серцево-судинної системи
  • Крихкість кісток
Склад порції: 1 гелева капсула
Виробник: Solgar
Вік: від 18
Для кого: Унісекс
Країна виробництва: США
Країна реєстрації: США
Вітамин С 500 Мг Solgar Ester-C Ascorbate Complex фото
ОПИС

Вітамин С 500 Мг Solgar Ester-C Ascorbate Complex

Всім відома аскорбінова кислота або Вітамін С не виробляється нашим організмом, а потрапляє до нас виключно з їжі. Це головний захисний щит нашого організму, який зміцнює імунну систему та перешкоджає проникненню вірусів і бактерій. Добову дозу цього цінного вітаміну ви можете отримати, купивши Вітамін С 500 мг Ester-C Ascorbate Complex американського бренду Solgar. Аскорбінова кислота синтезує колаген, цінний білок, який відповідає за регенерацію сполучної тканини, зміцнює зуби, кістки, клітини шкіри. Вітамін С в достатній кількості сприяє прискоренню процесу загоєння ран і зміцнення стінок кровоносних судин. Також добре відомі його антиоксидантні властивості, він нейтралізує дію вільних радикалів, перешкоджає передчасному старінню клітин і руйнування ниток ДНК. Якщо радикали накопичуються в тканинах, це призводить до розвитку захворювань суглобів (артрит, артроз) і серця. Нестача вітаміну С призводить до зниження імунітету, частих захворювань, ламкості волосся та ослаблення кісткової тканини. Аскорбінова кислота міститься в гелевих капсулах і призначена для дорослих. Унісекс. Форма випуску - упаковки 50 шт., 100 шт. и 250 шт.

Призначення
Комплекс з вітаміном С допомагає позбутися від проблем серцево-судинної системи, показаний при зниженні імунітету, слабкості кісткової та м'язової тканини, розтягненнях, крихкості кісток, ламкості волосся та нігтів, шкірних захворюваннях, артриті, слабких судинах.

Властивості
Вітамін С активно зміцнює імунну систему, підвищує опірність організму до вірусів і бактерій, робить міцнішими стінки судин і капілярів, покращує роботу серця і мозку, перешкоджає розвиток таких захворювань як артрит, деформація хрящової тканини, серцево-судинних захворювань. Комплекс посилений шипшиною як додатковим джерелом вітаміну С.

Активні компоненти
Аскорбінова кислота забезпечує міцність кісток, волосся, прискорює загоєння ран, блокує розвиток ракових клітин, захищає організм від дії вільних радикалів, сповільнює процес старіння.
Цитрусовий біофлавоноідний комплекс - натуральний антиоксидант, зміцнює стінки судин і перешкоджає розвитку серцево-судинних захворювань.
Екстракт ацероли містить провітамін А, залізо, кальцій, фосфор, тонізує і відновлює клітини.
Шипшина (плоди) як додатковий натуральний джерело вітаміну С.
Рутин зміцнює стінки судин, сприяє утворенню червоних кров'яних тілець.

Результат
Вітамін С корисний в будь-якому віці, його рівень необхідно підтримувати для міцності кісток, щоб уникнути слабкості і випадання волосся, ламкість нігтів. Аскорбінова кислота відмінно підтримує організм в період застуд, зміцнює імунітет і серцевий м'яз, відновлює сполучну тканину, прискорює загоєння ран, травми м'язів і сухожиль, допомагає уникнути проблем з опорно-руховим апаратом і розвитку артриту або хвороб серця.

Застосування
Якщо вашим доктором не встановлено інакше, то Вітамін С приймають по 1 капсулі 1-2 рази на день під час прийому їжі.

Склад
Вітамін C (як аскорбат кальцію Ester-C), 500 мг. Цитрусовий біофлавоноїдовий комплекс 25 мг. Ацерола 10 мг. Шипшина 10 мг. Рутин 5 мг.

Вітамин С 500 Мг Solgar Ester-C Ascorbate Complex
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.