Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ВІТАМИН В12 (ЦІАНОКОБАЛАМІН) 100 МКГ SOLGAR SUBLINGUAL VITAMIN B12

Час застосування: З їжею
Бренд: Solgar
Тип продукту: Харчова добавка
Форма випуску: Таблетки
Тип харчової добавки: Вітаміни
Рекомендується при:
  • Ослаблений імунітет
  • Захворювання серцево-судинної системи
  • Порушення циклу сну
  • Безсоння
  • Розлади нервової системи
  • Розсіяність уваги
  • Порушення пам'яті
  • Занепад сил
Склад порції: 1 таблетка
Виробник: Solgar
Вік: від 18
Для кого: Унісекс
Країна виробництва: США
Країна реєстрації: США
Вітамин В12 (Ціанокобаламін) 100 мкг Solgar Sublingual Vitamin B12 фото
ОПИС

Вітамин В12 (Ціанокобаламін) 100 мкг Solgar Sublingual Vitamin B12

Вітамін В12 (Ціанокобаламін) 100 мкг Solgar Sublingual Vitamin B12 є одним з найважливіших компонентів організму, який дуже важливо підтримувати протягом усього життя. Вітамін В12 можна отримати в оптимальних дозах, якщо вживати в їжу продукти тваринного походження. Зниження рівня ціанокобаламіну призводить до погіршення метаболізму, зниження рівня концентрації уваги, нервових розладів, порушується процес виробництва клітинами крові активних ДНК. З віком і при вегетаріанському способі харчування нестача вітаміну В12 відчувається особливо часто. Тоді необхідно поповнити його запаси за допомогою харчових добавок, які виробляє американський бренд Солгар. Ціанокобаламін представлений у вигляді сублінгвальних таблеток, швидкорозчинних, які повністю поглинаються через слизову. Оптимальний рівень ціанокобаламіну забезпечує підтримку серцево-судинної системи, зміцнення імунітету, зниження стресу і поліпшення мозкової діяльності. Також бере участь у розщепленні вуглеводів і жирів, допомагає накопичувати білки для підвищення захисної функції організму. Відсутність у складі молочних продуктів, пшениці і глютену переводить БАД в розряд кошерних вегетаріанських продуктів. Добова доза розрахована на дорослих, унісекс, 18+. Форма випуску - упаковка 100 шт. 

Призначення
Ціанокобаламін в формі таблеток розроблений для усунення проблем серцево-судинної системи, нормалізації сну, зміцнення імунної системи, зниження рівня стресу і зміцнення нервових зв'язків. Показаний при розладах уваги і пам'яті, безсонні і занепад сил.

Властивості
В12 в формі ціанокобаламін має заспокійливу дію, допомагає відновлювати клітини і стимулює утворення нових ДНК, допомагає позбутися від депресії, підвищити концентрацію уваги і нормалізувати всі психічні процеси.

Активні компоненти
В12 (Ціанокобаламін) разом з вітаміном В6 і фолієвою кислотою бере участь в зміцненні серцевого м'яза, нормалізації роботи всієї серцево-судинної системи, підтримує нервову систему і оптимальний рівень гомоцистеїну (підвищення гомоцистеїну тягне за собою навантаження на серце і розвиток захворювань серцево-судинної системи), зміцнює імунітет, сприяє нормальному розвитку і синтезу червоних кров'яних клітин.

Результат
Вітамін В12 (Ціанокобаламін) 100 мкг Solgar Sublingual Vitamin B12 забезпечує організм необхідною енергією, зміцнює захисний бар'єр, покращує мозковий кровообіг і підвищує концентрацію уваги, знижує ризик розвитку серцево-судинних захворювань і депресії.

Застосування
Ціанокобаламін в формі під'язичних таблеток приймають по одній один раз на добу під час їжі, якщо вашим лікарем не призначена інша схема прийому.

Склад
Вітамін В-12 (як ціанокобаламін), Мікрокристалічна целюлоза, фосфат дикальцію, рослинна целюлоза, рослинна стеаринова кислота, діоксид кремнію, рослинний стеарат магнію.

Вітамин В12 (Ціанокобаламін) 100 мкг Solgar Sublingual Vitamin B12
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.