Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ВІТАМИН А 1500 МКГ SOLGAR VITAMIN А

Час застосування: З їжею
Бренд: Solgar
Тип продукту: Харчова добавка
Форма випуску: Таблетки
Тип харчової добавки: Вітаміни
Рекомендується при:
  • Виразка
  • Ослаблений імунітет
  • Крихкість кісток
  • Зайва вага
  • Дисфункція шлунково-кишкового тракту
  • Проблеми з щитоподібною залозою
  • Коліт
  • Зубний біль
Склад порції: 1 таблетка
Виробник: Solgar
Вік: від 18
Для кого: Унісекс
Країна виробництва: США
Країна реєстрації: США
Вітамин А 1500 Мкг Solgar Vitamin А фото
ОПИС

Вітамин А 1500 Мкг Solgar Vitamin А

Підтримувати здоров'я організму буває нелегко, особливо якщо вже є супутні захворювання, такі як виразка або коліт, проблеми з щитовидною залозою або надмірна вага. У цьому випадку може допомогти Вітамін А 1500 мкг Solgar Vitamin А. Американський бренд Солгар вже довгий час допомагає оздоровлюватися за допомогою натуральних харчових добавок на природній основі. Вітамін А (ретинол) абсолютно необхідний для здоров'я очей, кісток, волосся і шкіри, а також для зміцнення імунної системи. Вітамін А здатний уповільнювати розвиток вікових змін на клітинному рівні і впливати на засвоєння, переробку жирів і білків, що сприяє нормалізації обмінних процесів і зниження ваги. Ретинол надає позитивний вплив на слизові оболонки організму, зміцнює захисний бар'єр клітин, перешкоджає проникненню вірусів і бактерій, покращує роботу легенів. Ця ж здатність дозволяє позбутися від хвороб шлунково-кишкового тракту, таких як виразка шлунка, коліт. Вітамін А називають вітаміном для очей, він підтримує зоровий орган і зберігає гостроту зору, особливо в сутінках. Ретинол надає могутню антиоксидантну властивість, поглинає вільні радикали, нейтралізує їх дію. Ретинол від Солгар випускається в таблетованій формі в ємності з темного скла. Для дорослих, унісекс, 18+. Форма випуску - упаковка 100 шт.

Призначення
Таблетки Ретинол від Солгар призначені для прийому всередину тими, хто страждає від слабкого імунітету, хвороб травного тракту, крихкості кісток, надмірної ваги, хто схильний до зубного болю, дисфункції щитовидної залози.

Властивості
Вітамін А сприяє поліпшенню метаболізму жирів і білків, поліпшує роботу шлунково-кишкового тракту, нормалізує діяльність щитовидної залози, полегшує стан при виразці шлунка і колітах, зміцнює імунну систему організму, знімає больовий синдром при зубному болю, допомагає боротися із зайвою вагою.

Активні компоненти
Вітамін A (в формі ретинолу пальмітату) регулює синтез білка, бере участь в обмінних процесах білків і жирів, уповільнює вікові процеси, стимулює ріст і розвиток нових клітин, підтримує імунну систему, захищає слизові оболонки і допомагає боротися з вірусами, бактеріями і паразитами.
Вітамін С (у формі L-аскорбінової кислоти) зміцнює стінки судин, бере участь в процесах омолодження, тонізує і стимулює клітинну діяльність, підтримує і зміцнює імунітет.

Результат
Таблетки з ретинолом позитивно впливають на стан здоров'я всього організму, покращують загальне самопочуття і зовнішній вигляд. Допомагають зберегти зір, особливо сутінковий, зміцнюють організм для боротьби з вірусами і бактеріями, захищають слизові оболонки і нормалізують роботу легенів. Полегшують стан при колітах і виразковій хворобі, усувають зубний біль і спалюють жири в програмах боротьби із зайвою вагою.

Застосування
Перед прийомом необхідно проконсультуватися з лікарем, особливо якщо ви вагітні, годуєте грудьми або у вас є хронічні захворювання і алергія. Добова доза для дорослих - 1 таблетка 1 раз на день під час їжі.

Склад
Vitamin A (as retinyl palmitate), Vitamin C (as L-ascorbic acid), Dicalcium phosphate, microcrystalline cellulose, silica, vegetable cellulose, vegetable magnesium stearate.

Вітамин А 1500 Мкг Solgar Vitamin А
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.