Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ВІТАМІН D3 15 МКГ SOLGAR CHOLECALCIFEROL VITAMIN D3

Час застосування: З їжею
Бренд: Solgar
Тип продукту: Харчова добавка
Форма випуску: Желатинові капсули
Тип харчової добавки: Вітаміни
Рекомендується при:
  • М'язовий біль
  • Ослаблений імунітет
  • Шкірні захворювання
  • Захворювання серцево-судинної системи
  • Підвищений артеріальний тиск
  • Ниркова недостатність
  • Головний біль
  • Підвищений рівень цукру в крові
  • Проблеми з щитоподібною залозою
  • Остеопороз
Склад: Вітамін D3
Склад порції: 1 желатинова капсула
Виробник: Solgar
Вік: від 18
Для кого: Унісекс
Країна виробництва: США
Країна реєстрації: США
Вітамін D3 15 мкг Solgar Cholecalciferol Vitamin D3 фото
ОПИС

Вітамін D3 15 мкг Solgar Cholecalciferol Vitamin D3

Вітамін D – жиророзчинний вітамін, необхідний для засвоєння кальцію, необхідного для кісток та зубів. Вітамін D також корисний для імунної системи та може підтримувати нервово-м'язову функцію. Вітамін D3, що міститься в даному продукті, формою аналогічний вітаміну D3, який виділяється в шкірі при впливі сонячного світла. Ця формула забезпечує організм натуральним вітаміном D3 у зручних, легких у проковтуванні вегетаріанських капсулах. Не містить: глютена, пшениці, молочних продуктів, сої, дріжджів, цукру, натрію, штучних ароматизаторів, підсолоджувачів, консервантів та барвників. Харчова добавка для дорослих 18+, унісекс. Форма випуску – упаковка 120 шт.

Призначення
Запальні процеси у шлунково-кишковому тракті, серцево-судинні захворювання, ожиріння, злоякісні онкоутворення, дерматологічні висипання та розвиток рахіту. Ефективний для зміцнення кісток, знижує ризик переломів навіть у людей похилого віку, які через свій вік часто ламають руки і ноги. Профілактика і лікування остеохондрозу та остеопорозу. Особливо необхідний даний продукт узимку без достатнього рівня ультрафіолетових променів. Він буде корисним для мешканців територій із низькою інсоляцією.

Властивості
Головне завдання вітаміну D – забезпечити правильне зростання та розвиток кісткової тканини шляхом регуляції рівня кальцію в організмі. Крім цього він відновлює м'язи, підвищує імунітет, підтримує рівень фосфору в крові, бере участь у регуляції артеріального тиску, а значить, і в роботі серця. Також вітамін D необхідний для правильного функціонування нирок та щитовидної залози. Природне джерело вітаміну D - сонце, тому в першу чергу цей компонент засвоюється шкірою, позитивно впливаючи на неї. Нестача цього вітаміну в організмі може викликати м'язові болі та мігрені, сприяти розвитку та загостренням екземи, псоріазу, діабету, гіпертонії та інших хвороб серця, викликати рахіт, аутизм, розсіяний склероз, рак та багато інших хвороб.

Активні компоненти
Целюлоза мікрокристалічна, рослинна целюлоза, магнію рослинного магнію, діоксид кремнію.

Результат
Солгар Вітамін Д3 600 допоможе уникнути дефіциту цього вітаміну та наситить їм організм.

Застосування
Як харчова добавка для дорослих приймайте по одній капсулі двічі на день, бажано під час їжі або за призначенням лікаря.

Попередження
Якщо ви вагітні, годуєте грудьми, приймаєте якісь ліки або маєте якесь захворювання, будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем, перш ніж приймати будь-яку харчову добавку. Зберігайте у недоступному для дітей місці. Зберігати у прохолодному сухому місці. Не використовуйте, якщо зовнішнє ущільнення пляшки відсутнє, порвано або пошкоджено.

Склад
Вітамін D3 (як холекальциферол) 15 мкг (600 МЕ).

Вітамін D3 15 мкг Solgar Cholecalciferol Vitamin D3
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.