Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ВІТАМІН D3 25 МКГ SOLGAR VITAMIN D3

Час застосування: З їжею
Бренд: Solgar
Тип продукту: Харчова добавка
Форма випуску: Желатинові капсули
Тип харчової добавки: Вітаміни
Рекомендується при:
  • М'язовий біль
  • Ослаблений імунітет
  • Шкірні захворювання
  • Захворювання серцево-судинної системи
  • Підвищений артеріальний тиск
  • Ниркова недостатність
  • Головний біль
  • Підвищений рівень цукру в крові
  • Проблеми з щитоподібною залозою
  • Остеопороз
Склад порції: 1 желатинова капсула
Виробник: Solgar
Вік: від 18
Для кого: Унісекс
Країна виробництва: США
Країна реєстрації: США
Вітамін D3 25 мкг Solgar Vitamin D3 фото
ОПИС

Вітамін D3 25 мкг Solgar Vitamin D3

З самого народження організму необхідний важливий вітамін D3, який відповідає за нормальний розвиток і захист кістково-м'язової тканини і зубів. Протягом усього життя наш організм сам продукує вітамін D3 під впливом сонячних променів, але з віком його виробництво вже не таке ефективне. Тепер ми можемо отримати необхідну поживну речовину з препаратів або БАДів, таких, як Вітамін D3 25 мкг Vitamin D3 американського бренду Solgar. Холекальциферол (Вітамін D3) грає важливу роль - забезпечує нормальний ріст та правильний розвиток кісток і зубів за рахунок регуляції рівня кальцію в організмі. Крім цього, D3 підтримує імунну систему, нормалізує кров'яний тиск, а значить, забезпечує нормальну роботу серцевого м'яза. Вітамін D3 впливає на мозковий кровообіг, знімає м'язовий і головний біль, протистоїть мігрені, з успіхом бореться з проблемами щитовидної залози, здатний знизити нервове напруження і виграти битву зі стресом. Препарат не є лікарським, це харчова добавка, яку можна рекомендувати вегетаріанцям, так як БАД не містить молочних продуктів, глютену і пшениці. Біодобавка розроблена для дорослих чоловіків і жінок старше 18 років.  Форма випуску - упаковка 250 шт.

Призначення
Вітамін D3 рекомендований людям, які страждають від стресу, проблем серцево-судинної системи, нестабільному артеріальному тиску, м'язового болю, підвищеного навантаження у спортсменів, швидкої стомлюваності, підвищеному рівні глюкози, головних болях.

Властивості
Вітамін D3 25 мкг Solgar Vitamin D3 здатний знизити рівень артеріального тиску, нормалізує роботу серця, знімає головний біль, навіть мігрень, бореться з підвищеною втомою і м'язовими болями, усуває проблеми щитовидної залози, нормалізує мозковий кровообіг, підтримує рівень глюкози крові, знижує тривожність і занепокоєння в стресових ситуаціях і при депресії.

Активні компоненти
Холекальциферол (Вітамін D3) в желатинових капсулах отриманий з масла глибоководних риб і абсолютно ідентичний тому, який виробляється людським організмом під впливом сонячних променів. Він перш за все, допомагає засвоювати кальцій для підтримки кісток, м'язів і зубів, підтримує імунну систему, нормалізує роботу нервових волокон, покращує роботу щитовидної і підшлункової залози, підтримує серцеву діяльність.

Результат
Вітамін D3 у вигляді желатинових капсул для легкого засвоєння слід приймати, щоб нормалізувати роботу органів і систем організму в цілому, поліпшити загальне самопочуття, знизити артеріальний тиск, оптимізувати рівень кальцію для підтримки кістково-м'язового тонусу та зубної емалі. БАД знижує рівень глюкози і нормалізує діяльність щитовидки, знімає больовий синдром при мігрені і м'язовому тонусі.

Застосування
Дозування препарату розрахована на дорослих - 1 м'яка капсула 2 рази на день під час прийому їжі, якщо лікарем не призначено інша схема прийому. Перед початком курсу необхідна консультація лікаря.

Склад
Вітамін D3, сафлорова олія, желатин, гліцерин, риб'ячий жир, риба (тріска, пікша, сайда).

Вітамін D3 25 мкг Solgar Vitamin D3
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.