Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

БІОТИН (В7) 300 МКГ SOLGAR BIOTIN

Час застосування: З їжею
Бренд: Solgar
Тип продукту: Харчова добавка
Форма випуску: Таблетки
Тип харчової добавки: Вітаміни
Рекомендується при:
  • Шкірні захворювання
  • Занепад сил
  • Підвищений рівень цукру в крові
Склад порції: 1 таблетка
Виробник: Solgar
Вік: від 18
Для кого: Унісекс
Країна виробництва: США
Країна реєстрації: США
Біотин (В7) 300 мкг Solgar Biotin фото
ОПИС

Біотин (В7) 300 мкг Solgar Biotin

Вам знайоме відчуття, коли здається, що все погано, нічого не хочеться робити, навіть не хочеться дивитися на себе в дзеркало? Якщо у вас немає сил і бажання змінити світ, значить, до вас постукала депресія і наздогнав занепад сил. Компанія з Америки Солгар знає, що з цим робити - приймати Біотин (В7) 300 мкг Solgar Biotin. Це чарівний вітамін, який допоможе вам не тільки привести в порядок думки, але і поліпшить загальне самопочуття і зовнішній вигляд. Вітамін В7 (біотин) необхідний організму для підтримки здоров'я шкіри, волосся, нігтів, а також нормалізації рівня глюкози крові, тому що він тісно пов'язаний з інсуліном. Завдяки наявності достатнього рівня біотину в організмі, в клітинах буде регулярно вироблятися глюкоза, а рівень інсуліну залишатися стабільно-нормальним. Це попереджає розвиток цукрового діабету, сприяє гарному настрою і активності протягом дня. Крім цього, вітамін В7 бере активну участь у виробленні енергії, покращує обмінні процеси і підтримує метаболізм жирів, вуглеводів і білків. Корисний біотин допомагає нам впоратися зі стресом, підвищує розумову, фізичну працездатність і не дає падати духом. Комплекс з вітаміном В7 розроблений для дорослих старше 18 років, можна приймати чоловікам і жінкам. Випускається в желатинових капсулах. Є БАДом. Перед прийомом обов'язкова консультація лікаря. Форма випуску - упаковка 100 шт.

Призначення
Біотин (В7) 300 мкг Solgar Biotin купують при проблемах зі шкірою, порушенні сну, занепаді сил, зниження активності, порушенні працездатності, при підвищеному рівні цукру крові, синдромі втоми і поганому настрої.

Властивості
Таблетки з біотином сприяють стабілізації рівня глюкози, нормалізують стан волосся, нігтів і шкіри, знімають свербіж і лущення, усувають лупу, підвищують настрій і покращують загальний стан організму, підвищують життєвий тонус і дають енергію на цілий день.

Активні компоненти
Біотин (вітамін В7) бере участь в обмінних процесах організму, виробляє активну енергію, підвищує розумову і фізичну активність, нормалізує сон, знижує втому. Бере активну участь у виробництві глюкози, нормалізує рівень інсуліну, не дає йому підвищуватися.

Результат
Вітамін В7 швидко діє на клітини організму, зміцнює їх і підвищує захисний бар'єр. Допомагає підтримувати стабільно-нормальний рівень інсуліну, перешкоджає розвитку цукрового діабету, підвищує активність мозку, загальну активність організму, виробляє енергію, нормалізує обмінні процеси.

Застосування
Таблетку приймають під час прийому їжі по 1 один раз на добу або за призначенням лікаря. Не є лікарським препаратом. Підходить для веганів, не містить молочних продуктів, глютену і пшениці. Перед початком прийому вітаміну В7 необхідно проконсультуватися з вашим лікарем. У період вагітності та годування груддю рекомендується узгодити прийом біотину з лікуючим лікарем.

Склад
Біотин (вітамін В7), дикальцийфосфат, мікрокристалічна целюлоза, рослинна стеаринова кислота, рослинна целюлоза, магнію рослинного магнію, діоксид кремнію.

Біотин (В7) 300 мкг Solgar Biotin
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.