Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

АЛЬФА-ЛІПОЄВА КИСЛОТА 120 МГ SOLGAR ALPHA LIPOIC ACID

Час застосування: Універсальний
Бренд: Solgar
Тип продукту: Харчова добавка
Форма випуску: Капсули
Тип харчової добавки: Амінокислоти
Рекомендується при:
  • Ослаблений імунітет
  • Депресія
  • Розлади нервової системи
  • Порушення пам'яті
  • Занепад сил
Склад: R-ліпоєва кислота
Склад порції: 1 капсула
Виробник: Solgar
Вік: від 18
Для кого: Унісекс
Країна виробництва: США
Країна реєстрації: США
Альфа-ліпоєва кислота 120 мг Solgar Alpha Lipoic Acid фото
ОПИС

Альфа-ліпоєва кислота 120 мг Solgar Alpha Lipoic Acid

Часто наш стан залишає бажати кращого, особливо в весняно-осінній період, коли недостатньо вітамінів і рівень стресу зашкалює. Необхідну підтримку нервової системи забезпечить Альфа-ліпоєва кислота 120 мг Solgar Alpha Lipoic Acid. Ліпоєва кислота це потужний антиоксидант, здатний нормалізувати нервовий стан і налагодити процес виробництва енергії в клітинах. У нашому організмі виробляється глутатіон - основний антиоксидант. Ліпоєва кислота допомагає підтримувати синтез глутатіону, і допомагає його переробляти, а також покращує засвоюваність вітамінів С, Е, а також Q10. Цей комплекс підходить для вегетаріанців, без вмісту молока, пшеницю і глютен. Альфа-ліпоєва кислота діє всередині клітин, вона нейтралізує дію вільних радикалів, які часто є причиною багатьох захворювань. Alpha Lipoic Acid проникає в мембрани і водну частину клітин, так як є жиро-водорозчинним з'єднанням, і атакує вільні радикали. БАД з ліпоєвої кислотою діє на організм в депресивних станах, при занепаді сил і розладах психічних функцій. Випускається в капсулах. Показаний дорослим жінкам і чоловікам 18+. Перед прийомом обов'язкова консультація лікаря. Форма випуску – упаковка 60 шт.

Призначення
Alpha Lipoic Acid-комплекс розроблений для боротьби зі стресом, зміцнення нервової системи, зниження рівня стресу, при розладах пам'яті й уваги, зниженні працездатності і занепаді сил.

Властивості
Солгар-комплекс з ліпоєвої кислотою заповнює добові запаси організму у вітамінах і мінералах, які сприяють підняттю тонусу, зниження депресивних станів, поліпшенню пам'яті й уваги, роботи мозку і підвищення працездатності.

Активні компоненти
Альфа-ліпоєва кислота нормалізує обмінні процеси жирів і вуглеводів, знижує навантаження на печінку, прискорює спалювання жирів у спортсменів, знижує рівень цукру в крові при індивідуальному дозуванні, виводить з організму токсини, шлаки, нейтралізує дію вільних радикалів, підсилює дію вітамінів Е і С. Бере участь в оновленні клітин організму, що відповідають за дітородну функцію при проблемах із зачаттям.

Результат
Застосування за інструкцією Альфа-ліпоєвої кислоти 120 мг Solgar Alpha Lipoic Acid забезпечує організм необхідною дозою вітамінів і мікроелементів, допомагає позбутися від вільних радикалів, діє як потужний антиоксидант, покращує стан нервової системи, нормалізує функції печінки і підшлункової залози, налагоджує обмінні процеси і підвищує імунітет .

Застосування
Дозування для дорослих - 1 капсула під час їжі чотири рази на день, якщо лікарем не призначено інший прийом.

Склад
Альфа-ліпоєва кислота, мікрокристалічна целюлоза, рослинна целюлоза, магнію рослинного магнію.

Альфа-ліпоєва кислота 120 мг Solgar Alpha Lipoic Acid
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.