Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

L-ЦИСТЕЇН 500 МГ SOLGAR L-CYSTEINE

Час застосування: Між прийомами їжі
Бренд: Solgar
Тип продукту: Харчова добавка
Форма випуску: Капсули
Тип харчової добавки: Амінокислоти
Рекомендується при:
  • Ослаблений імунітет
  • Розтягнення зв'язок
  • Шкірні захворювання
  • Артрит
  • Захворювання серцево-судинної системи
  • Крихкість кісток
Особливості:
  • Кошерний
  • Без ГМО
  • Без глютену
  • Веганський
Склад:
  • Вітамін С (аскорбінова кислота)
  • Вітамін B6
  • L-Цистеїн НСІ
Склад порції: 1 капсула
Виробник: Solgar
Вік: від 18
Для кого:
  • Унісекс
  • Жінці
  • Чоловіку
Країна виробництва: США
Країна реєстрації: США
L-Цистеїн 500 мг Solgar L-Cysteine фото
ОПИС

L-Цистеїн 500 мг Solgar L-Cysteine

Багато хто з нас знає, що для зміцнення волосся дуже хороший біотин. Але, що L-цистеїн (L-cysteine) - сірковмісна замінна амінокислота у своєму складі теж має біотин (вітамін B₇), який необхідний не тільки для волосся, нігтів, але й для правильної та збалансованої роботи всього організму, знають, можливо, та не всі. Цистеїн синтезує кератин - білок, який міститься в шкірі, волоссі та нігтях. Саме завдяки йому волосся росте і виглядає блискучим і доглянутим, нігті - зміцнюються, а структура і стан шкіри - омолоджуються. Для шкіри та суглобів необхідний колаген, утворенню якого в організмі також сприяє цистеїн. Приймати цистеїн корисно людям з хронічним бронхітом, легеневою емфіземою, що отруює свій організм алкоголем та тютюном. Поява катаракти – ознака дефіциту L-цистеїну в організмі, оскільки від нього залежить обмін речовин у кришталику ока. Сам цистеїн може синтезуватися в нашому організмі із серину та вітаміну В6. Цистеїн необхідний організму у такому профілактичному дозуванні – 500 мг, його ми маємо в цій позиції. Харчова добавка для дорослих 18+, унісекс. Не містить клейковини, пшениці, молочних продуктів, сої, дріжджів, цукру, натрію, штучних ароматизаторів, підсолоджувачів, консервантів та барвників. Форма випуску – упаковка 90 шт.

Призначення
L-Цистеїн застосовується при ослабленому імунітеті, ламкості волосся та нігтів, зниженні еластичності шкіри, занепаді сил. Рекомендований також при ушкодженнях слизової оболонки шлунка та кишечника.

Властивості
L-цистеїн відіграє важливу роль у виробництві Т-клітин (лімфоцитів), які борються з вірусами. Також ця амінокислота є важливим компонентом волосся, нігтів та кератину шкіри. Шляхом стабілізації структури білка та допомоги в утворенні колагену, L-цистеїн сприяє оздоровленню та еластичності шкіри, волосся та нігтів. Цистеїн входить до складу інсуліну, і здатний перетворюватися на глюкозу, насичуючи таким чином тіло додатковою енергією. Також ця амінокислота здатна захистити та відновити слизову оболонку шлунка та кишечника після негативних впливів.

Активні компоненти
Рослинна целюлоза, рослинний магнію стеарат, діоксид кремнію, мікрокристалічна целюлоза.

Застосування
Щодня приймати 1-2 капсули між їдою або за призначенням лікаря.

Попередження
Не використовувати, якщо у вас алергія на будь-яке з'єднання. Не перевищувати рекомендовану добову дозу. Проконсультуйтеся з лікарем під час вагітності або лактації. Харчові добавки не повинні використовуватися замість різноманітної та збалансованої дієти.

Склад
L-цистеїн (у вигляді L-цистеїну HCl) (вільна форма) 500 мг.

L-Цистеїн 500 мг Solgar L-Cysteine
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.