Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

L-ЛІЗИН 500 МГ SOLGAR L-LYSINE 100 VEGETABLE CAPSULES

Час застосування: Між прийомами їжі
Бренд: Solgar
Тип продукту: Харчова добавка
Форма випуску: Капсули
Тип харчової добавки: Амінокислоти
Рекомендується при:
  • Ослаблений імунітет
  • Шкірні захворювання
  • Захворювання серцево-судинної системи
  • Занепад сил
  • Слабкі зв'язки і сухожилля
  • Остеопороз
  • Вітряна віспа
Склад: L-Лізин
Склад порції: 1 капсула
Виробник: Solgar
Вік: від 18
Для кого:
  • Унісекс
  • Жінці
  • Чоловіку
Країна виробництва: США
Країна реєстрації: США
L-Лізин 500 мг Solgar L-Lysine 100 Vegetable Capsules фото
ОПИС

L-Лізин 500 мг Solgar L-Lysine 100 Vegetable Capsules

L-лізин є незамінною амінокислотою, яка не виробляється організмом, а надходить із їжею. До продуктів, що містять амінокислоту, відносяться м'ясо, риба, яйця, також бобові. Ще дефіцит амінокислоти можна запобігти за допомогою харчових добавок. Лізин сприяє синтезу колагену та еластину в організмі, який необхідний для утворення сполучної тканини, сухожиль, шкіри, кісток. Забезпечивши вироблення колагену, лізин сприяє підтримці стану шкіри, покращенню регенерації тканин. Крім цього, амінокислота забезпечить підтримку у боротьбі з вірусом герпесу. Ця амінокислота має низку позитивних властивостей для організму. L-Lysine у ​​вільній формі з підвищеною абсорбцією сприятливо впливає на імунну та серцево-судинну систему, сприяє підвищенню тонусу вен, покращенню мікроциркуляції; також лізин сприяє зниженню рівня занепокоєння. Прийом Лізину від Solgar також підходить і для вегетаріанців, у яких в раціоні дуже мало, практично відсутня. Харчова добавка для дорослих 18+, унісекс, кошерний продукт. Не містить ГМО, глютена, пшениці, молочних продуктів, сої, дріжджів, цукру, натрію, штучних ароматизаторів, підсолоджувачів, консервантів та барвників. Форма випуску - упаковка 100 шт.

Призначення
Solgar L-Lysine 100 Vegetable Capsules розроблений для дорослих 18+ зміцнює організм і підвищує опірність інфекціям, бореться з вірусними захворюваннями, ефективний проти вірусу герпесу, підтримка здоров'я жінок після настання менопаузи, перешкоджає розвитку катаракти, підвищує лібі впливу несприятливих факторів. Препарат необхідний спортсменам для зростання м'язової маси

Властивості
L-лізин – це амінокислота, яку організм не синтезує самостійно. Вона відповідає за вироблення колагенових волокон, зберігає красу та молодість шкіри. Додатковий прийом амінокислоти необхідний людям, які страждають на цукровий діабет, для захисту кришталика та сітківки від дегенеративних процесів.

Активні компоненти
Мікрокристалічна целюлоза, рослинна клітковина, рослинна стеаринова кислота, діоксид кремнію, рослинний гліцерин.

Результат
У комплексі з аргініном, L-лізин здатний значно підвищувати імунітет та активізувати власні сили організму на боротьбу з вірусними захворюваннями. L-лізин від компанії Solgar містить амінокислоту у вільній формі, що покращує її всмоктування та засвоєння.

Застосування
Як харчова добавка дорослим приймати по 1 вегетаріанській капсулі двічі на день між прийомами їжі або за призначенням лікаря.

Попередження
Якщо ви вагітні, годуєте грудьми, приймаєте якісь ліки або маєте якесь захворювання, проконсультуйтеся зі своїм лікарем, перш ніж приймати будь-які харчові добавки. Зберігайте у недоступному для дітей місці. Зберігати у прохолодному сухому місці. Не використовуйте, якщо зовнішнє ущільнення флакона відсутнє, порвано або пошкоджено.

Склад
L-лізин (у вигляді гідрохлориду L-лізину) (вільна амінокислота) 500 мг.

L-Лізин 500 мг Solgar L-Lysine 100 Vegetable Capsules
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.