Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

L-КАРНІТИН 500 МГ SOLGAR L-CARNITINE

Час застосування: Між прийомами їжі
Бренд: Solgar
Тип продукту: Харчова добавка
Форма випуску: Таблетки
Тип харчової добавки: Антиоксидант
Рекомендується при:
  • Захворювання серцево-судинної системи
  • Розлади нервової системи
  • Розсіяність уваги
  • Порушення пам'яті
  • Занепад сил
  • Зайва вага
Особливості:
  • Без ГМО
  • Без глютену
  • Веганський
  • Вегетаріанський
Склад: L-Карнітин
Склад порції: 2 таблетки
Виробник: Solgar
Вік: від 18
Для кого:
  • Унісекс
  • Жінці
  • Чоловіку
Країна виробництва: США
Країна реєстрації: США
L-Карнітин 500 мг Solgar L-Carnitine фото
ОПИС

L-Карнітин 500 мг Solgar L-Carnitine

L-карнітин Solgar - це речовина, яка виробляється в будь-якому організмі і допомагає йому перетворювати жирні кислоти на енергію. L-карнітин-фумарат накопичується у серцевому м'язі та утворюється при взаємодії фумарової кислоти з чистим левокарнітином. Цей процес збільшує загальну кількість енергії в організмі. Цей компонент досить часто є у складі амінокислотних комплексів, оскільки є допоміжною речовиною при схудненні. Спортсменам нагоді цей препарат після важких фізичних навантажень на тренуваннях, оскільки досить швидко відновлює сили для нових подвигів. Основні завдання L-карнітин-фумарату – виробляти енергію, спалюючи при цьому зайвий жир, не допускати білкового та амінокислотного дефіциту у вегетаріанців, а також знижувати почуття голоду. Завдяки здатності виробляти більше енергії, організм активніше живить клітини мозку, що покращує розумову діяльність у цілому та знижує симптоми нервових розладів. Харчова добавка для дорослих 18+, унісекс. Не містить клейковини, пшениці, молочних продуктів, сої, дріжджів, цукру, натрію, штучних ароматизаторів, підсолоджувачів, консервантів та барвників. Форма випуску – упаковка 60 шт.

Призначення
Рекомендується приймати вегетаріанцям для здоров'я всього організму. Препарат стимулює регенерацію тканин та метаболізм, а також пробуджує апетит. Покращує здатність концентрації, пам'ять та прискорює уявні процеси. Нормалізує обмінні процеси організму та масу тіла.

Властивості
L-карнітин - найпопулярніший компонент спортивного харчування, тому що він дає організму енергію та можливість йому самому її генерувати. Він міститься у багатьох продуктах (м'ясі, рибі, сирі, пшениці та інших). Він відповідає за витривалість, спалює зайвий жир, захищає м'язи під час тренувань, відновлює їх після навантажень. У м'язовій тканині та печінці людини міститься близько 20-30 г карнітину. Сьогодні вважається, що нестача L-карнітину призводить не лише до проблем із серцем, але й до ожиріння, оскільки організм позбавляється можливості використовувати жирні кислоти як джерело енергії, тому зберігається жирова тканина та руйнується м'язова (з'являється втома). Тому вчасно прислухавшись до свого організму можна уникнути багатьох проблем.

Активні компоненти
Дикальційфосфат, мікрокристалічна целюлоза, рослинна целюлоза, кремнезем, рослинна стеаринова кислота, рослинний магнію стеарат, рослинний гліцерин, діоксид титану (колір).

Результат
Оптимальне щоденне дозування L-карнітину допоможе вам підтримувати здоровий обмін речовин, запобігти накопиченню зайвих кілограмів, позбутися ненависного підшкірного жиру, завжди залишатися активними та повними життєвої енергії!

Застосування
Як біологічно активну добавку для дорослих приймати дві таблетки двічі на день, між їдою або за призначенням лікаря.

Склад
L-карнітин (у вільній формі) 1000 мг.

L-Карнітин 500 мг Solgar L-Carnitine
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.