Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

В-КОМПЛЕКС ВІД СТРЕСУ SOLGAR B-COMPLEX STRESS FORMULA

Час застосування: З їжею
Бренд: Solgar
Тип продукту: Харчова добавка
Форма випуску: Таблетки
Тип харчової добавки: Комплекс
Рекомендується при:
  • Депресія
  • Розлади нервової системи
  • Розсіяність уваги
  • Порушення пам'яті
  • Стрес
Особливості: Без глютену
Склад:
  • Залізо
  • Інозитол
  • D-biotin
  • Вітамін С (аскорбінова кислота)
  • Вітамін B1 (Тіамін)
  • Вітамін B2 (Рибофлавін)
  • Вітамін B3 (Ніацин)
  • Вітамін B6
  • Вітамін В12 (Метилкобаламін)
  • Вітамін B5 (Пантотенова кислота)
Склад порції: 1 таблетка
Виробник: Solgar
Вік: від 18
Для кого: Унісекс
Країна виробництва: США
Країна реєстрації: США
В-Комплекс від стресу Solgar B-Complex Stress Formula фото
ОПИС

В-Комплекс від стресу Solgar B-Complex Stress Formula

Нинішній ритм життя змушує нас щодня стикатися зі стресами. Щоб допомогти організму і підтримати нервову систему в будь-який час року, американський бренд Солгар розробив спеціальний вітамінний комплекс В-Комплекс від стресу Solgar B-Complex Stress Formula. Цей БАД містить практично всі вітаміни групи B, які надають позитивний вплив на весь організм в цілому і нервову систему зокрема. Збалансована формула харчової добавки стабілізує стан нервової системи, підвищує тонус організму, сприяє зміцненню імунітету і підвищує стресостійкість клітин до зовнішніх подразників. Натуральний склад комплексу покращує обмінні процеси і клітинний метаболізм, що сприяє поліпшенню емоційного стану і перетворення їжі в активну енергію. Вітамінна формула заповнює запас вітамінів і мікроелементів, необхідних організму протягом доби, особливо, якщо організм перебуває в стані стресу. Вітамінна добавка підтримує і зміцнює серцево-судинну систему, м'язи і нервові волокна. Самостійно не варто починати прийом будь-яких препаратів без консультації лікаря, особливо, якщо ви вагітні, годуєте грудьми або приймаєте будь-які інші лікарські препарати. В-комплекс рекомендований для жінок і чоловіків старше 18 років. Виробляється в таблетках. Не містить глютену. Форма випуску - упаковка 90 шт.

Призначення
Solgar B-Complex Stress Formula розроблений для дорослих 18+ при депресивних станах, стресах, при порушенні пам'яті і уваги, нервових розладах.

Властивості
В-Комплекс Солгар заповнює організм корисними мікроелементами і вітамінами групи В для інтенсивної боротьби зі стресовими станами на клітинному рівні, підвищує імунітет за рахунок вмісту аскорбінової кислоти, покращує метаболізм клітин, нормалізує процеси сну і неспання, стабілізує сон і підтримує серцево-судинну діяльність.

Активні компоненти
Аскорбінова кислота - зміцнює захисні сили організму, бореться зі стресом, підвищує імунітет.
Тіамін (вітамін В1) нормалізує роботу мозку і нервової системи.
Рибофлавін (вітамін В2) бере участь в утворенні червоних клітин крові і покращує засвоюваність заліза, підтримує зоровий орган
Нікотинова кислота (вітамін В3) знижує тиск, покращує загальний стан шкіри і роботу ЦНС.
Вітамін В6 (піридоксин) покращує настрій, роботу мозку, виробляє речовини які підтримують серцеву діяльність і нормалізують тиск.
Вітамін В12 (кобаламін)
Біотин (вітамін B7) регулює рівень цукру в крові, підтримує стан шкіри, волосся, нігтів, підтримує роботу ЦНС.
Пантотенова кислота (вітамін В5) знижує рівень тривоги і стресу, допомагає нормалізувати обмінні процеси, налагодити роботу нервової системи.

Результат
Прийом В-комплексу від Солгар допомагає привести в норму нервову систему, знижує рівень стресу, підвищує працездатність і концентрацію уваги. Нормалізується кров'яний тиск, йде м'язова напруга, поліпшується сон і апетит.

Застосування
Дорослим приймати по 1 таблетки двічі на день. Краще під час їжі, якщо лікар не рекомендував приймати за іншою схемою.

Склад
Вітамін С (L-аскорбінова кислота), тіамін (тіамін мононітрат), Рибофлавін, Ніацин (ніацинамід), вітамін В6 (піридоксин гідрохлорид), Фолієва кислота, вітамін В12 (кобаламін), Біотин (д - біотин), Пантетоновая кислота (D- Ca пантотенат), Інозітол холін (холін бітартрат), Джерело вітаміну С (Альфальфа, ацерола, водорості, петрушка, шипшина, настурція лікарська).

В-Комплекс від стресу Solgar B-Complex Stress Formula
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.