Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ВІДНОВЛЮЮЧА МАСКА ДЛЯ СУХОГО ТА ПОШКОДЖЕНОГО ВОЛОССЯ MARIE FRESH COSMETICS ULTRA RICH MASK

Час застосування: Універсальний
Бренд: Marie Fresh Cosmetics
Тип продукту: Маска
Тип волосся:
  • Пошкоджені
  • Сухі
Виробник: ТОВ "Мари Фреш Косметикс"
Вік: від 18
Класифікація:
  • Натуральна
  • Мідл-маркет
Зона застосування: Волосся
Призначення товару:
  • Пом'якшення
  • Зміцнення
  • Відновлення
  • Захист
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Країна виробництва: Україна
Країна реєстрації: Україна
Відновлююча маска для сухого та пошкодженого волосся Marie Fresh Cosmetics Ultra Rich Mask фото
ОПИС

Відновлююча маска для сухого та пошкодженого волосся Marie Fresh Cosmetics Ultra Rich Mask

Маска моментальної дії інтенсивно зміцнює волосся, відновлює пошкоджені ділянки зсередини та забезпечує багаторівневе зволоження. Імітація додаткової плівки на волоссі забезпечує захист проти негативних факторів навколишнього середовища та запобігає надмірному випаровуванню води та ламкості. Робить їх доглянутими, шовковистими, надає здорового вигляду. Вже після першого використання волосся стає шовковистим, наповненим і слухняним.

Призначення
- Відновлення пошкоджених та тонких ділянок волосся;
- Більш щільне та густе волосся;
- Поліпшення еластичності та зменшення ламкості;
- Згладжування сухих і пошкоджених волосяних кутикул, що робить волосся більш блискучим, шовковистим і слухняним.

Активні компоненти
Фітостероли насіння гірчиці - спеціально розроблені для сухого і пошкодженого волосся, проникають крізь кутикулу всередину волосся і відновлюють пошкоджені ділянки зсередини, збільшують його товщину, покращують еластичність і запобігають надмірній ламкості. Доведено, що після 8 годин на волоссі цей актив покращує еластичність волосся на 91% і збільшує блиск майже вдвічі.
Протеїни кіноа - живлять волосся, покращують його еластичність і забезпечують здоровий блиск. Волосся стає шовковистим, дуже м'яким і слухняним.
Гідролізований кератин - містить 28 амінокислот, які обгортають волосся плівкою і відновлюють порожнечі, повертають природний блиск і покращують щільність.

Застосування
Нанести на чисте вологе волосся, розподілити по всій довжині, відступаючи 7-10 см від коріння, і залишити на 20-30 хвилин. Можна використовувати як бальзам для волосся, залишаючи засіб на 5-7 хвилин. Ретельно змити водою.

Склад:
Aqua, Cetearyl Alcohol, Crambe Abyssinica Seed Oil, Ethyl Olivate, Triheptanoin, Coco-Caprylate/Caprate, Lauryl/Myristyl Polyricinoleate, Behentrimonium Chloride, Dipalmitoylethyl Hydroxyethylmonium Methosulfate, Olea Europaea Leaf Extract, Hydrolyzed Keratin, Hydrolyzed Quinoa, Phytosterols, Oleyl Alcohol, Cetrimonium Chloride, Ceteareth-20, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Glycerin, Benzyl Alcohol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Sodium Benzoate, Polyquaternium-116, Butylene Glycol, Isopropyl Alcohol, Parfum, Hexyl Cinnamal, Linalool.

Відновлююча маска для сухого та пошкодженого волосся Marie Fresh Cosmetics Ultra Rich Mask
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.