Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

СИРОВАТКА З ЦЕРАМІДАМАМИ ТА ПРОТЕЇНАМИ ПШЕНИЦІ MARIE FRESH COSMETICS HYDRA BARRIER SERUM

Час застосування: Універсальний
Бренд: Marie Fresh Cosmetics
Тип продукту: Сироватка
Виробник: ТОВ "Мари Фреш Косметикс"
Вік: 25+
Класифікація:
  • Натуральна
  • Мідл-маркет
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Відновлення
  • Від зморшок
  • Від подразнення шкіри
  • Від сухості і лущення
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Україна
Країна реєстрації: Україна
Сироватка з церамідамами та протеїнами пшениці Marie Fresh Cosmetics Hydra Barrier Serum фото
ОПИС

Сироватка з церамідамами та протеїнами пшениці Marie Fresh Cosmetics Hydra Barrier Serum

Ультразволожуючий склад сироватки, що містить гіалуронову кислоту та комплекс полісахаридів, дарує відчуття зволоженості та комфорту протягом 24 годин, розгладжує дрібні зморшки, викликані сухістю, робить шкіру більш пружною та еластичною. Комплекс церамідів, фітостеролів та ніацинамід відновлюють та зміцнюють захисний бар'єр шкіри після процедур, запобігають чутливості. Структура сироватки дуже схожа на структуру рогового шару шкіри людини. Завдяки цьому активні компоненти проникають у глибші шари шкіри та показують більш високу ефективність. Результат від використання не змусить на себе довго чекати.

Призначення
- Глибоко зволожує шкіру;
- Усуває лущення;
- Зміцнює захисні функції шкіри;
- Запускає процес відновлення шкіри;
- Захищає шкіру від впливу зовнішніх негативних факторів;
- Розгладжує зморшки, спричинені сухістю шкіри.

Активні компоненти
Цераміди та фітостероли – сприяють зміцненню захисного бар'єру, запобігають зневодненню, зменшують подразнення та почервоніння.
Низькомолекулярна гіалуронова кислота – проникає у глибокі шари шкіри та бере участь у синтезі власної гіалуронової кислоти. Чинить антиейдж ефект, оскільки розгладжує зморшки, викликані сухістю.
Комплекс полісахаридів – інтенсивно зволожує шкіру обличчя.
Оливковий сквалан та батер ши – миттєво пом'якшують шкіру обличчя, створюють додаткову захисну плівку від негативних факторів навколишнього середовища.

Застосування
Попередньо ретельно очистіть шкіру (гідрофільна олія - пінка - тонік). Невелику кількість сироватки (2 натискання помпи) і рівномірно розподіліть по обличчю. За кілька хвилин можна наносити крем.
Використовувати вранці та ввечері.

Склад:
Aqua, Xylitylglucoside, Anhydroxylitol, Xylitol, Propanediol, Caprylic / Capric Triglycerides, Phytosterols, Lecithin, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Squalane, Hydrolyzed Wheat Protein, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Ceramide 3, Na PCA, Lysolecithin, Sclerotium Gum, Xanthan Gum, Pullulan, Evening primrose (Oenothera biennis) Oil, Niacinamide, Helianthus Annuus Seed Oil, Ascorbyl Palmitate, Tocopherol (mixed), Panicum miliaceum Еxtract, Punica Granatum (Pomegranate) Seed Extract, Usnea Barbata (Lichen) Extract, Octyldodecyl PCA, Salvia оfficinalis (Sage) Extract, Hypericum (St. Johnґs Wort) Flower Extrac, Rosmarinus Officinalis Leaf Extrac, Lavandula Flower Extract, Sodium Hyaluronate, Benzyl Alcohol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid.

Сироватка з церамідамами та протеїнами пшениці Marie Fresh Cosmetics Hydra Barrier Serum
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.