Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 06.05 – вихідний
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

АНТИАКНЕ КРЕМ-ФЛЮЇД ДЛЯ ПРОБЛЕМНОЇ ШКІРИ MARIE FRESH COSMETICS ANTI ACNE FACE FLUID

Час застосування: Універсальний
Бренд: Marie Fresh Cosmetics
Тип продукту: Крем-флюїд
Виробник: ТОВ "Мари Фреш Косметикс"
Вік: 16+
Класифікація:
  • Натуральна
  • Мідл-маркет
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Звуження пор
  • При вугрових висипаннях
  • Зволоження
  • Заспокійлива дія
  • Усунення постакне
Для кого:
  • Підліткам
  • Жінці
  • Чоловіку
Тип шкіри:
  • Проблемна
  • Схильна до акне
Країна виробництва: Україна
Країна реєстрації: Україна
Антиакне крем-флюїд для проблемної шкіри Marie Fresh Cosmetics Anti Acne Face Fluid фото
ОПИС

Антиакне крем-флюїд для проблемної шкіри Marie Fresh Cosmetics Anti Acne Face Fluid

Крем-флюїд на основі легких природних емолентів та сквалана, які не закупорюють пори, не створюють відчуття тяжкості та неприємної плівки на обличчі. Активний склад засобу з цинком РСА, азелаїновою кислотою, пудрою бамбука, глюконолактон мають потужні протизапальні властивості і ефективно борються з висипаннями, покращують колір і рельєф обличчя. Засіб має легку повітряну флюїду текстуру без мінеральних масел, швидко вбирається і не забиває пори. Можна наносити під макіяж.

Призначення
- Підсушує запальні процеси;
- Бореться зі слідами постакне;
- М'яко відшліфовує, вирівнює рельєф шкіри;
- Звужує пори;
- Зволожує.

Активні компоненти
Розчинна похідна азелаїнової кислоти - зменшує кількість висипань і бореться з акне, освітлює пігментацію і сліди постакне, нормалізує шкірний себум.
Цинк РСА і біодоступна сірка - регулюють виділення себуму, мають антибактеріальні та антисептичні властивості, борються із запальними елементами і запобігають появі нових.
Олія бабасу - живить шкіру обличчя, надає антибактеріальну та ранозагоювальну дію, зменшує запальну реакцію.
Глюконолактон - м'яко відлущує ороговілі клітини, делікатно полірує поверхню шкіри, очищає вміст пір і візуально зменшує їх, запобігає появі висипів.
Гель алое, пантенол та алантоїн – сприяють зволоженню, зменшують подразнення, моментально знімають почервоніння та заспокоюють шкіру обличчя.
Комплекс пребіотиків - зміцнює та відновлює захисний бар'єр шкіри, зменшує чутливість шкіри та працює як інноваційний консервант у засобі.
Пудра бамбука – делікатно полірує шкіру обличчя, робить її матовою та шовковистою.
Вітамін Е – потужний антиоксидант, що захищає шкіру від негативного впливу УФ променів, запобігає передчасному старінню

Застосування
Попередньо ретельно очистіть шкіру за схемою: пінка для очищення пор – тонік для очищення пор та проти запалення. Невелика кількість крему (1-2 натискання помпи) рівномірно нанести на обличчя масажними лініями. Наносити вранці та ввечері.

Склад:
Aqua, Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate, Squalane, Bambusa Arundinacea Stem Powder, Dipropylene Glycol, Ethylhexylglycerin, Caprylhydroxamic Acid, Sorbitol, Methylsulfonylmethane, Caprylic/Capric Triglyceride, Babassu Seed Oil, Tamanu Oil, Hydrogenated Ethylhexyl Olivate, Hydrogenated Olive Oil Unsaponifiables, Panthenol, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Citric Acid, Arginine, Gluconolactone, Cetearyl Alcohol, Sunflower Seed Oil, Tocopherol, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Zinc PCA, Potassium Azeloyl Diglycinate, Propanediol, Xanthan Gum, Allantoin, Parfume, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate. 

Антиакне крем-флюїд для проблемної шкіри Marie Fresh Cosmetics Anti Acne Face Fluid
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.