Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ГІДРОФІЛЬНА ОЛІЯ З САЛІЦИЛОВОЮ КИСЛОТОЮ ДЛЯ ЖИРНОЇ ТА КОМБІНОВАНОЇ ШКІРИ MARIE FRESH COSMETICS OIL-TO-MILK CLEANSER FOR OILY SKIN

Час застосування: Універсальний
Бренд: Marie Fresh Cosmetics
Тип продукту: Олія
Виробник: ТОВ "Мари Фреш Косметикс"
Вік: від 18
Класифікація:
  • Натуральна
  • Мідл-маркет
Зона застосування:
  • Контур очей
  • Обличчя
Призначення товару:
  • Регулювання жирності
  • Від чорних цяток
  • Очищення
  • Демакіяж
  • Заспокійлива дія
Для кого: Жінці
Тип шкіри:
  • Жирна
  • Комбінована
Країна виробництва: Україна
Країна реєстрації: Україна
Гідрофільна олія з саліциловою кислотою для жирної та комбінованої шкіри Marie Fresh Cosmetics Oil-To-Milk Cleanser For Oily Skin фото
ОПИС

Гідрофільна олія з саліциловою кислотою для жирної та комбінованої шкіри Marie Fresh Cosmetics Oil-To-Milk Cleanser For Oily Skin

Мультифункціональний і фізіологічний засіб нового покоління з неймовірно легкою, комфортною текстурою і безпечним натуральним складом. Гідрофільна олія розроблена на основі двох емульгаторів, які забезпечують густу текстуру та ефективно розчиняють жирові забруднення, макіяж та шкірний себум. Текстура засобу покроково трансформується з олії в гель і гелю в молочко. Таким чином, очищення відбувається дуже делікатно, без стресу для жирної та комбінованої шкіри обличчя та контуру очей. Завдяки олії насіння коноплі, саліциловій кислоті та зеленій глині засіб очищає пори, заспокоює шкіру, запобігає появі висипів та зменшує надмірний блиск шкіри.

Призначення
- Демакіяж (у тому числі ніжної шкіри навколо очей);
- Ретельне очищення шкіри;
- Себорегуляція;
- Протизапальну та заспокійливу дію;
- Збереження та відновлення гідроліпідної мантії шкіри;
- Запобігання появі чорних точок і камедонів.

Активні компоненти
Рослинний емульгатор на основі сахарози - очищає шкіру від жирових забруднень, макіяжу, залишаючи шкіру шовковистою і м'якою.
Олія насіння коноплі - зміцнює захисний бар'єр шкіри, запобігає надмірному виділенню себуму.
Касторова олія - розчиняє забруднення, вирівнює тон, заспокоює і повертає природне сяйво шкірі.
Зелена глина і пудра матчі - детоксикують шкіру, вирівнюють тон, заспокоюють і повертають природне сяйво шкіри.
Саліцилова кислота - м'яко відлущує відмерлі клітини з поверхні шкіри, очищає пори та зменшує виділення шкірного себуму.

Застосування
Перед використанням засіб необхідно збовтати. Нанести невелику кількість засобу сухе обличчя сухими руками. Змочити долоні та знову помасажувати обличчя. Змити велику кількість води. Після цього рекомендуємо використовувати пінку або гель для вмивання, щоб завершити етап очищення.

Склад:
Glycerin, Ricinus Communis Seed Oil, Cannabis Sativa Seed Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Vitis Vinifera Seed Oil, Macadamia Integrifolia Seed Oil, Aqua, Sucrose Laurate, Tocopheryl Acetate, Alcohol, Sucrose Stearate, Parfum, Salicylic Acid, Illite, Camellia Sinensis Leaf Powder, Linalool.

Гідрофільна олія з саліциловою кислотою для жирної та комбінованої шкіри Marie Fresh Cosmetics Oil-To-Milk Cleanser For Oily Skin
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.