Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

МАСКА ДЛЯ ВОЛОССЯ 3 В 1 BABARIA CANNABIS SEED OIL HAIR MASK 3 IN 1

Час застосування: Універсальний
Бренд: Babaria
Тип продукту: Маска
Тип волосся: Для всіх типів
Виробник: Berioska, S. L.
Вік: від 18
Класифікація:
  • Натуральна
  • Доглядова
Зона застосування:
  • Волосся
  • Шкіра голови
Призначення товару:
  • Зміцнення
  • Відновлення
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Країна виробництва: Іспанія
Країна реєстрації: Іспанія
Маска для волосся 3 в 1 Babaria Cannabis Seed Oil Hair Mask 3 In 1 фото
ОПИС

Маска для волосся 3 в 1 Babaria Cannabis Seed Oil Hair Mask 3 In 1

Назначение
Эта маска для волос была разработана с использованием натурального активного компонента, полученного из рожкового дерева, который богат глутаминовой кислотой, аргинином и аспарагиновой кислотой, что делает ее идеальной для увлажнения, укрепления и регенерации волос.

Рекомендация к применению
Как маска для волос: нанести на влажные волосы, оставить действовать на 3 минуты и тщательно смыть. Для питания, укрепления и регенерации волос. Как кондиционер: нанести на влажные волосы, чтобы мгновенно увлажнить и распутать, не утежеляя волосы. Оставить на пару минут, затем тщательно смыть. Как несмываемый крем нанести на сухие волосы, чтобы помочь распутать их, не оставляя жирных следов.

Активный компонент
Масло из семян конопли.

Состав:
Agua (Water), Stearyl Alcohol, Cetyl Alcohol, Behentrimonium Chloride, Octocrylene, Cannabis Sativa Seed Oil, Hydrolyzed Ceratonia Siliqua Seed Extract, Dimethicone, PEG-12 Dimethicone, Phenyl Trimethicone,Polyquaternium-7, Parfum (Fragrance), Zea Mays Starch, Glycerin, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, DMDM Hydantoin, Isopropyl Alcohol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Methylchloroisothiazolinone ethylisothiazolinone, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool, Alpha-Isomethyl Ionone, Citronellol, Geraniol.

Маска для волосся 3 в 1 Babaria Cannabis Seed Oil Hair Mask 3 In 1
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.