Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

СОНЦЕЗАХИСНИЙ ЛОСЬЙОН ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ І ТІЛА ESTHETIC HOUSE UV DEFENCE SUN BLOCK DAY MOISTURE SUN LOTION SPF 50+/PA+++

Рівень SPF: SPF 50+
Час застосування: День
Бренд: Esthetic House
Тип продукту: Лосьйон
Виробник: Esthetic House CO. LTD
Вік: від 18
Класифікація: Доглядова
Зона застосування: Волосся
Призначення товару:
  • Від фотостаріння
  • Захист від сонця
  • Зволоження
  • Заспокійлива дія
Для кого:
  • Унісекс
  • Жінці
  • Чоловіку
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Південна Корея
Країна реєстрації: Південна Корея
Сонцезахисний лосьйон для обличчя і тіла Esthetic House UV Defence Sun Block Day Moisture Sun Lotion SPF 50+/PA+++ фото
ОПИС

Сонцезахисний лосьйон для обличчя і тіла Esthetic House UV Defence Sun Block Day Moisture Sun Lotion SPF 50+/PA+++

Захист від сонця це один з дієвих методів надовго зберегти шкіру здоровою і молодою. Важливо підібрати ефективний засіб, який забезпечить максимальний рівень протекції від шкідливого випромінювання. Корейський виробник Esthetic House являє Сонцезахисний лосьйон для обличчя і тіла UV Defence Sun Block Day Moisture Sun Lotion SPF 50 + / PA +++. Це унікальна формула, яка надійно захищає клітини шкіри від безлічі факторів, вказівка "PA +++" означає дуже високий ступінь захисту від UVA-випромінювання. А-промені - ті самі, які викликають передчасне старіння і руйнування колагену, провокують фотостаріння і утворення зморшок. Легкий лосьйон повністю всмоктується шкірою без слідів липкості і жирності, впроваджується в клітинні нитки і підсилює їх захисні властивості. Засіб наноситься за півгодини до виходу на сонце і кожен раз після купання. Крім захисної функції, лосьйон інтенсивно зволожує і живить шкіру, запобігає сонячним опікам і посиленню пігментації. Використовуючи Сонцезахисний лосьйон для обличчя і тіла кожного разу в сонячні дні (особливо, в моменти підвищення сонячної активності), ви збережете цілісність і молодість покриву, зможете уникнути негативних наслідків перебування на відкритій поверхні і підтримати оптимальний рівень гідратації покриву. Лосьйон можна використовувати з 18 років, унісекс, для застосування в денний час.

Призначення
Сонцезахисний засіб Естетік Хаус рекомендовано для всіх типів шкіри під час перебування на сонці.

Властивості
Лосьйон зволожує, живить і захищає від фотостаріння, пігментації, опіків, радіації, заспокоює після прийняття сонячних ванн, підтримує гідро і зберігає вологу усередині клітин.

Активні компоненти
Гіалуронова кислота зв'язує молекули води і надійно утримує вологу всередині, зміцнює шкірний каркас, утворює захисну плівку, перешкоджає проникненню агресивних речовин.
Трегалоза - потужний антиоксидант, здатний значно підвищити рівень захисту шкіри, оберігає від перепадів температур, знімає почервоніння.
Колаген це компонент, який підтримує, продовжує молодість і пружність шкірного покриву, підтягує та розгладжує зморшки шляхом заповнення пустот і складок, виштовхує зморшки зсередини, підвищує тонус.

Результат
Необхідність купівлі UV Defence Sun Block Day Moisture Sun Lotion SPF 50 + / PA +++ очевидна, якщо ви перебуваєте на сонці регулярно і не замислювалися про захист шкіри. Шкідливий вплив ультрафіолету і сонячні опіки тепер в минулому - з сонцезахисним лосьйоном ваші покриви зволожені, гладкі і захищені. А значить, молодість триває, і сонце радує безпечно.

Застосування
Перед першим нанесенням шкіру обличчя і тіла рекомендується очистити і тонізувати. Нанести лосьйон тонким шаром за 30 хвилин до виходу на сонце. Якщо ви перебуваєте на пляжі, користуйтеся засобом кожені 2 години і кожен раз після виходу з води.

Склад
Water, Zinc Oxide, Cyclopentasiloxane, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Ethylhexyl Salicylate, Propanediol, C12-15 Alkyl Benzoate, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Octocrylene, Glycerin, Titanium Dioxide, Polysorbate 60, Cetearyl Olivate, Hexyl Laurate, Butylene Glycol, Sorbitan Olivate, Glyceryl Stearate , Methyl Methacrylate Crosspolymer, Sodium Hyaluronate, Centella Asiatica Extract, Tremella Fuciformis (Mushroom) Extract, Hydrolyzed Collagen Extract, Myrciaria Dubia Fruit Extract, Phyllanthus Emblica Fruit Extract, Aluminum Hydroxide, Hydrogen Dimethicone, Triethoxycaprylylsilane, Xanthan Gum, 1,2-Hexanediol, Methylpropanediol, Laurylpyridinium Chloride, Allantoin, Trehalose, Disodium EDTA, Fragrance.

Сонцезахисний лосьйон для обличчя і тіла Esthetic House UV Defence Sun Block Day Moisture Sun Lotion SPF 50+/PA+++
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.