Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ЧОЛОВІЧИЙ ГЕЛЬ ДЛЯ ІНТИМНОЇ ГІГІЄНИ GREEN PHARM COSMETIC SALVACYD INTIM GEL

Час застосування: Універсальний
Бренд: Green Pharm Cosmetic
Тип продукту: Гель
Виробник: ООО"КФК"Грин Фарм Косметик"
Вік: від 18
Класифікація: Доглядова
Зона застосування: Інтимна зона
Призначення товару:
  • Від запалення шкіри
  • Очищення
  • Заспокійлива дія
Для кого: Чоловіку
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Україна
Країна реєстрації: Україна
Чоловічий гель для інтимної гігієни Green Pharm Cosmetic Salvacyd Intim Gel фото
ОПИС

Чоловічий гель для інтимної гігієни Green Pharm Cosmetic Salvacyd Intim Gel

Для чоловіків також важливо підтримувати здоров'я і чистоту інтимної зони, як і для жінок. Компанія Green Pharm Cosmetic створила Чоловічий гель для інтимної гігієни Salvacyd Intim Gel на основі екстрактів трав, ефірних масел і Д-пантенолу. Інтим-гель делікатно впливає на тонку шкіру інтимної зони чоловіки, очищає, зволожує і зберігає природний рівень рН 7,0 шкіри. Завдяки рослинним екстрактам, шкіра отримує живлення і зволоження, захист від факторів навколишнього середовища і проникнення хвороботворних мікроорганізмів. Ефірні масла любистку, пачулі, рожевого дерева і сандалу пом'якшують і оберігають шкіру від подразнень і запалень. Гель діє делікатно і ефективно, знімає роздратування шкіри, усуває запальні вогнища, сприяє підтримці нормальної мікрофлори. Підходить для щоденного застосування, призначений для чоловіків з 18 років.

Призначення
Salvacyd Intim Gel для чоловіків рекомендований до застосування для щоденного очищення інтимної зони, підтримки кислотно-лужного балансу, при сухості і дискомфорті, запаленнях і зонах подразнень.

Властивості
Гель-інтим очищає шкіру від забруднень, видаляє залишки шкірних виділень, поту і шкірного жиру, зволожує клітини шкіри, проникає в підшкірний шар, швидко нормалізує рН-баланс, підтримує мікрофлору, перешкоджає розвитку інфекцій.

Активні компоненти
Д-пантенол має антимікробну і антибактеріальну дію, глибоко зволожує, знімає запалення і подразнення, освіжає і прискорює регенерацію тканин.
Ефірні масла сандалу, пачулі, рожевого дерева і любистку допомагають протистояти інфекціям, діють як антибактеріальні компоненти, освіжають, живлять і тонізують шкіру, забезпечують її зволоження і м'якість.

Результат
Купівля та використання чоловічого інтим-гелю від Грін Фарм Косметик стане доброю звичкою і корисним придбанням для збереження здоров'я чоловіка. Гель допоможе уникнути розвитку статевих інфекцій, усуває забруднення, очистить від шкірних виділень. З ним шкіра завжди буде досить зволоженою, свіжою і здоровою.

Застосування
Гель легко піниться на вологій шкірі під впливом невеликої кількості води. Після утворення піни інтим-засіб змити проточною водою до повного очищення покриву.

Состав
Agua, Cocoamidopropil Betain, Coco-Glucoside (and) Disodium Laureth Sulfosuccinat (and) Glycerin, PEG / PPG-120/10-Trimethylolpropane Trioleate (and) Laureth-2, D-Panthenol, Fragrance, Extract Lovage, Extract Aniba rosaeodora, Oil Sandalwood, Oil Pogostemon cablin, 2-Bromo-2-nitropropane-1,3-diol, Methylchloroisothiazolinone (and) Мethylisothiazolinone.

Чоловічий гель для інтимної гігієни Green Pharm Cosmetic Salvacyd Intim Gel
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.