Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

КРЕМ ДЛЯ РУК "ПОЖИВНИЙ" З МИГДАЛЬНОЮ ОЛІЄЮ GREEN PHARM COSMETIC

Час застосування: Універсальний
Бренд: Green Pharm Cosmetic
Тип продукту: Крем
Виробник: ООО"КФК"Грин Фарм Косметик"
Вік: від 18
Класифікація: Доглядова
Зона застосування: Руки
Призначення товару:
  • Пом'якшення
  • Відновлення
  • Живлення
  • Від сухості і лущення
  • Зволоження
  • Заспокійлива дія
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Україна
Країна реєстрації: Україна
Крем для рук
ОПИС

Крем для рук "Поживний" з мигдальною олією Green Pharm Cosmetic

Суха і груба шкіра на руках може зіпсувати настрій і викликати дискомфорт. Це означає, їй не вистачає поживних речовин і вітамінів. Купуйте і використовуйте кожен день Крем для рук "Поживний" з мигдальним маслом Green Pharm Cosmetic. Подібна терапія швидко заповнить нестачу вітамінів і мікроелементів у шкірі рук, поверне їй пружність, красу, гладкість і сяйво. Вміст натуральних компонентів, таких як вітаміни A, E, F, гліцерин, бджолиний віск сприяють повноцінному і правильному живленню клітин шкіри, її омолодження і повернення втраченого колагену. Мигдальне масло має сильну розгладжуючу дію, підходить для всіх типів шкіри, універсально діє на рельєфність, покращує текстуру і колір. Завдяки наявності в мигдалевому маслі вітамінів B2, А, E, воно виступає потужним антиоксидантом, захищає клітини і структуру клітин від руйнування і старіння. Під впливом живильного крему руки стають м'якими і шовковистими на дотик, шкіра набуває природного відтінку, стає гладкою, зникають дрібні зморшки і нерівності, підвищується еластичність і пружність, поверхня вирівнюється, йдуть лущення і роздратування. Крем розроблений для жіночої шкіри рук з 18 років.

Призначення
Поживний кремовий догляд рекомендується при наявності лущення і роздратувань на шкірі, втрати еластичності і пружності, зниженні захисних властивостей покриву, зневодненні, появі ознак старіння.

Властивості
Крем з мигдальним маслом сприяє глибокому зволоженню і живленню клітин, поліпшує текстуру шкіри, підсилює імунітет, підвищує вироблення еластину і колагену, загоює мікротріщини і ранки, пом'якшує і вирівнює, освіжає і омолоджує.

Активні компоненти
Мигдальне масло багате на вітаміни групи В, містить антиоксидант вітамін Е, вітамін молодості А, підтягує і розгладжує шкіру на руках, сприяє її регенерації і омолодженню.
Гліцерин надає потужну захисну дію, утворює на шкірі тонку плівку для боротьби із зовнішніми факторами руйнування, пом'якшує, зволожує, загоює дрібні ранки.
Бджолиний віск - біологічно активний продукт бджільництва, нейтралізує розвиток бактерій, попереджає втрату вологи, насичує шкіру вітамінами і мікроелементами.

Результат
Поживний крем допомагає підтримувати шкіру рук в здоровому стані, оберігає її від зовнішнього впливу, ультрафіолетових променів, руйнівних хімічних засобів. З цим кремом шкіра отримує корисні речовини і поживні елементи, вітаміни і мінерали для збереження енергії, молодості, пружності і здоров'я. Крем підвищує захисний бар'єр шкіри, пом'якшує її і відновлює зруйновані структури клітин, повертає рівний рельєф і тон.

Застосування
Крем застосовують на чисту і суху шкіру. Наносять масажними рухами на кисті від кінчиків пальців до зап'ястя. Крем повинен повністю вбратися.

Склад
Aqua, Glycerin, Sweet Almond Oil, Distilled Monoglyceride, Glyceryl Monostearate, Lanolin, Cetearyl Alcohol, Isopropyl Myristate, Propylene Glycol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Beeswax, Phenonip, Stearic Acid, Petrolatum, Triethanolamine, Retinyl Palmitate (Vitamin A), Tocopheryl Acetate (Vitamin E), Linolic / Linolenic Acid (Vitamin F).

Крем для рук "Поживний" з мигдальною олією Green Pharm Cosmetic
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.