Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ЩІТКА ДЛЯ СУХОГО МАСАЖУ ESTHETIC HOUSE DRY MASSAGE BRUSH

Час застосування: Універсальний
Бренд: Esthetic House
Тип аксесуара: Щітки
Виробник: Esthetic House CO. LTD
Вік: від 18
Класифікація: Натуральна
Зона застосування: Тіло
Призначення товару:
  • Для очищення
  • Для масажу
Для кого:
  • Унісекс
  • Жінці
  • Чоловіку
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Україна
Країна реєстрації: Україна
Щітка для сухого масажу Esthetic House Dry Massage Brush фото
ОПИС

Щітка для сухого масажу Esthetic House Dry Massage Brush

Масаж - це відмінний засіб зняти стрес, очистити пори, поліпшити кровообіг. Щітка для сухого масажу Esthetic House Dry Massage Brush з натурального бука з щетиною з волокон сизалю. Натуральні матеріали забезпечують безпечне використання і масажний ефект. Під час процедури поліпшується кровообіг, прискорюється відтік лімфи, клітини насичуються киснем, шкірні пори розкриваються. Якщо вам хочеться отримати максимум користі та задоволення - купуйте щітку Dry Massage і насолоджуйтеся неповторними відчуттями та ефектом. Вплив пружних щетинок надає лімфодренажний ефект - прискорює обмінні процеси, покращує клітинне та тканинне дихання, стимулює клітинний розподіл і процеси регенерації. Сухий масаж допомагає позбутися від токсинів і вивести шкідливі речовини з організму за рахунок посилення кровотоку. Щітка допомагає відлущити ороговілий шар епідермісу та оновити клітинний склад, прискорення мікроциркуляції сприяє підвищенню пружності та еластичності шкірного покриву. Всім, кого турбує целюліт, варто придбати цю чудо-щітку для прискорення розпаду підшкірних жирових відкладень і стимуляції клітин шкіри до оновлення. Щітка має ергономічний дизайн та зручний розмір, довжину ручки, яка дозволить робити самомасаж в важкодоступних місцях. Щетина згодом злегка втратить первісну жорсткість, але функціональність від цього не знижується. Щіточка унісекс, без обмежень за віком.

Призначення
Масажна Dry Massage Brush застосовується при зниженні тургору шкіри, утрудненому відтоку лімфи, появі "апельсинової кірки".

Властивості
Букова щітка ефективно підвищує тонус шкіри, прискорює процеси метаболізму, покращує кровообіг і тканинне дихання, позбавляє від відмерлих клітин, усуває "апельсинову шкіру", перешкоджає поширенню целюліту, сприяє оновленню клітин.

Активні компоненти
Натуральна деревина бука - екологічно чистий натуральний матеріал, використання якого безпечно, не провокує алергічних реакцій і травматизму.
Волокна з сизалю - сизаль виробляють з листя агави, це натуральний компонент, має підвищену жорсткість, тому є відмінним засобом для впливу на шкірний покрив і м'язову тканину.

Результат
Використання щітки для сухого масажу виконує кілька важливих функцій - відлущування старих клітин (покрив очищається і оновлюється), стимуляція клітинного оновлення і кисневого насичення (прискорюються обмінні процеси, посилюється швидкість кровотоку, клітини діляться швидше та активніше), позбавлення від целюліту та жирових відкладень, виведення з організму токсинів і продуктів розпаду.

Застосування
Щітку можна використовувати самостійно або проводити масаж зі сторонньою допомогою. Проводять щетиною виключно по масажних лініях в напрямку струму лімфи. Почервоніння шкірного покриву це нормальне явище. На завершення масажу прийміть контрастний душ. Не застосовуйте щітку в місцях розташування лімфовузлів.

Розмір:
Довжина - 39 см; Ширина - 8 см; Висота - 4,5 см; Довжина щетини - 3 см.
Мішок - 41,5 * 13 см.

Склад
Деревина бука, сизаль.
Мішок зроблений з поліестеру (80% поліестер та 20% бавовна).

Щітка для сухого масажу Esthetic House Dry Massage Brush
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.