Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

КРЕМ КОСМЕТИЧНИЙ ВІД ОПІКІВ GREEN PHARM COSMETIC SALUTARE JUICE ALOE NATURAL

Час застосування: Універсальний
Бренд: Green Pharm Cosmetic
Тип продукту: Крем
Виробник: ООО"КФК"Грин Фарм Косметик"
Вік: 12+
Класифікація:
  • Доглядова
  • Лікувальна
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Відновлення
  • Заспокійлива дія
  • Лікування болю
Для кого: Унісекс
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Україна
Країна реєстрації: Україна
Крем косметичний від опіків Green Pharm Cosmetic Salutare Juice Aloe Natural фото
ОПИС

Крем косметичний від опіків Green Pharm Cosmetic Salutare Juice Aloe Natural

Мало хто може похвалитися тим, що йому вдалося уникнути опіків. Напевно, це нереально. Але в такій ситуації головне, мати дієвий засіб для полегшення стану, і, бажано, щоб цей засіб було натуральним. Крем косметичний від опіків Salutare Juice Aloe Natural, створений українською компанією Green Pharm Cosmetic, відповідає всім вимогам ефективності і безпеки. Розроблений на основі екстракту листя цілющого алое вера і Д-пантенолу, цей крем надає потужну ранозагоювальну і регенеруючу дію. Разом з тим, він глибоко зволожує шкіру і сприяє збереженню її еластичності. Засіб можна застосовувати після перебування на сонці або в результаті іншого термічного впливу на шкіру (окріп, гарячий жир і т.д.). Крем з алое і пантенолом швидко заспокоює роздратування і знімає біль, усуває набряк тканини і прискорює загоєння ран. Крім того, крем містить активні компоненти ромашки, солодкого мигдалю, череди і кропиви, які надають живильну і протизапальну дію, допомагають відновити цілісність пошкодженої тканини. Крем також діє як антиоксидант. Продукт можуть використовувати дорослі (чоловіки і жінки) і діти з 12 років.

Призначення
Salutare Juice Aloe Natural українського бренду знайшов своє застосування при сонячних і термічних опіках, запальному процесі на шкірі, наявності ран, сухості шкіри, больовому синдромі.

Властивості
Легкий крем з алое вера глибоко живить і зволожує клітини шкіри, усуває сухість і стягнутість, сприяє загоєнню країв рани, має протизапальну дію, знімає набряк і біль, прискорює регенерацію тканин.

Активні компоненти
Алое вера це природне зволоження, повноцінний антиоксидантний захист, заспокійливий ефект, прискорення регенерації і омолодження шкірного покриву.
Д-пантенол покращує клітинний метаболізм, прискорює загоєння тканин, підвищує міцність колагенових волокон, знімає запалення.
Ромашка, кропива, череда живлять і зволожують, знімають стрес пошкоджених тканин, загоюють рани і зміцнюють ліпідний бар'єр.
Масло солодкого мигдалю пов'язує молекули води і перешкоджає випаровуванню вологи з клітин, підтримує еластичність покриву.

Результат
Купуючи крем від опіків української компанії Green Pharm Cosmetic, ви зможете без страху вийти на сонячний пляж або піднятися в гори. Також ваша шкіра отримає SOS-допомогу в ситуації, що травмує термічного опіку. Швидкий вплив активного складу крему запобігає утворенню пухирів, відмирання тканин, прискорить загоєння і зніме біль. Нанесення легкого крему перед прийняттям сонячних ванн зберегає цілісність і здоров'я шкіри, не дозволить проникнути в клітини шкіри ультрафіолету і зруйнувати клітинні зв'язки, запобігає старінню шкіри.

Застосування
Легкими масажними рухами розподілити крем по поверхні шкіри до повного поглинання за 20-30 хвилин до виходу на сонце.

Склад
Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Juice, D-panthenol, Glycerin, Perfume Oil, Steariс Acid, Propylenе Glycol, Isopropyl Myristate, Distillated Monoglyceridе, Glyceryl Monostearatе, Cetеaryl Alcohol, Sweet Аlmond Оil, Dimethicone, Fragrance, Bídens Tripartíta Extract, Urtica Dioica Extract, Symphytum Officinale Extract, Chamomilla Recutita Flower Extract, Xanthan Gum, Triethanolamine, Phenonip.

Крем косметичний від опіків Green Pharm Cosmetic Salutare Juice Aloe Natural
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.